Hoşbuldum canım bende FatoşHosgeldiniz seyhan ben
Fatty de oyle yapcak cnm sorun olma bence suzup icersinÖaydonoz kürünü aksamdan hazırlasak sabah icsek sorun olurmu sizceKanguru_
abla bnmde aklimda onlar var ama calisiyolar yaparlarmi bilmiyorum sormus olalim sayende S smygncYardimcilik iyi fikir esra ve sümeyyeyi öneriyorum deli ve cesur yada doksanlar da olabilir ben isterim seve seve ama hic anlamiyorumki liste yapmaktan filan
Kac yasinda ve kac kilosun fatosHoşbuldum canım bende Fatoş
31 yaşında 89 kiloyumKac yasinda ve kac kilosun fatos
Bencede onursal kaptanFatty de oyle yapcak cnm sorun olma bence suzup icersin
abla bnmde aklimda onlar var ama calisiyolar yaparlarmi bilmiyorum sormus olalim sayende S smygncfattylamb94
Sana yardimcilik olmaz abla kaptanlik yakisir sana :)
Hedefin kac kilo olmak canim yaptigin belli bir diyet varmi31 yaşında 89 kiloyum
Hiç diyet yapmadım evimde o gün için ne varsa ondan az az yiyerek yapacağımHedefin kac kilo olmak canim yaptigin belli bir diyet varmi
Açıkcası bendeFatty de oyle yapcak cnm sorun olma bence suzup icersin
abla bnmde aklimda onlar var ama calisiyolar yaparlarmi bilmiyorum sormus olalim sayende S smygncfattylamb94
Sana yardimcilik olmaz abla kaptanlik yakisir sana :)
Hedeflerimiz ayni benimkide 65Hiç diyet yapmadım evimde o gün için ne varsa ondan az az yiyerek yapacağım
İlk hedefim 80 kilo son hedefim 65
İnşallah hedefimize ulaşırızHedeflerimiz ayni benimkide 65
Cok harika bilgiler canım cok teşekkürederim yarından itibaren ben de başlıyayım illaki eksiklerim yanlışlarım olur yeni yeni öğrenicem bu dşyeti sen de yarıdmcı olursun inşsucugu kendin yapiyorsan doyana kadar yiyebilirsin, karatayda Liste yok sana hepsini tek tek sayim yani sinirlarin yok, kendin beliyorsun.. söyle bir sey var: paketlenmis her türlü gida, islem görmüs her türlü gida (hele salam sosis) en büyük yasaklar, ekmek olmadan nefes alamam diyorsan lavas kendin yap ye Ama önce ekmeksiz dene zaten alisiyorsun, diger önemli konu ögün arasi en az 4 saat 4.-5 saat daha iyi fazlasi daha da iyi Ama 12 saat diye abartmiyalim yani, cünki vücud aciktigini hissedince yemek Yemen gerekir.. sabah kahvaltini ne kadar erken yaparsan ögünlerin arasi o kadar acilir Ve metabolizman o kadar erken calisir.. mesela yarin icin sabah: 2 haslama yumurta/omlet (saf tereyag/zeytinyag (riviera yok), Baska yag yok mutfagimizda), istedigin kadar yesillik, zeytin cok önemli (suda olmayanlarin arkasina bak cogunda misiryag Falan var onu tercih etme), onun disinda haftada 1-2 defa baklagiller mesela yarin keskek ye, haftada bir gün balik ye (daha fazla da olur), öglenleri tam ögün olmasada olur yogurt yada dünden kalan bi kase sebze o tarz free takil yani, aksamda et sebze canin ne isterse ye yani doyana kadar.. zaten 1 hafta gecsin otomatik olarak böyle yapyiorsun düsünmeden.. Ve mesela haftada bir lahmacun yiyin diyo Ama tabi evde yaptigin daha iyi mayasiz hamur kiyma sebze yani nesi kötü Olabilir, mesels Ben ayda bir tantuni yapiyorum et bol kirmizi sogan evde yaptigimiz lavas, hem kendimi skmiyorum, hem mutlu oluyorum yani arada böyle birsey yapinca Sonra olurda birakirsam (öyle bir niyetim yok) birden herseye saldirmim diye cünki suan biraksam öyle birsey mümkün degil zaten canim birsey istemiyor noolur yiyim dedim.. böyle yani suan aklima Bu kadar geliyor kahve ic, cay ic seker kullanms, süt ic, yogurdu kendin mayala yani zor birsey degil.. ekmekte evde herkes yiyor Ama benim kahvaltimda kaliyor herkesin gözü ceviz hurma degisik peynirler kasarlar, yani böyle
Ben yapmistim iki sene önce 4.takimla yibe yaparim diye düsünüyorum ben 41 yasimda yaparim diyosam sen 31 de haydi haydi yaparsin fatosİnşallah hedefimize ulaşırız
İnşallah canım İnşallahBen yapmistim iki sene önce 4.takimla yibe yaparim diye düsünüyorum ben 41 yasimda yaparim diyosam sen 31 de haydi haydi yaparsin fatos
Seyhan abla sanki sana az geliyorKaptanim senden memnunum tek sikayetim cok misafirin geliyo o zamanlar bizimle ilgilenemiyosun söyle sana gelmesinler seyhan ablam dedi dersin
Ablacım afiyet olsun.Tost kaç adetti?Akşam ve öğlen menü süperSeyhanin menüsü
Sabah:tost sütlü kahve
Ara:yesilcay sütlü kahve tekrar yesilcay
Ögle:iki köfte iki kasik bulgur pilavi salata
Aksam:yesil salata yogurt firinda sebze(kabak havuc sogan biber)
Su:iki litre
Spor:yok
Ben kaptan degilimkiSeyhan abla sanki sana az geliyor
Bi tane sekerimAblacım afiyet olsun.Tost kaç adetti?Akşam ve öğlen menü süper
Süpersin abla kesin - görürsün diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?