Çıktım şimdi çok şaşırdım :) 1 kg yap vermişim :) 580 gr bel çevresinden 300-300 bacaklardan dedim yedim hastalıktan ama olsun iki üç gün sağlıklı besleneni bozmaz hatta meto şaşırır daha çok bile verirsin dedi listemi tamamen değiştirdi karnabahar pizza verdi bugün yapıcam :) ay çok mutluyum ve çok açım Bi şey yemedim
Kızlar nefsime yenilmedim ve o kadar acikmama rağmen
Kahve içip mekik çektim ve çok şükür geçti eğer mutfağa gitseydim kesin tatlı ne varsa yicektim
Aynen canim durdurmasam çok kötü şeyler olabilirdi :)Kko hafta once banada oyle oldu ne yesem doymucakmisim gibi oldu yeni yedigim halde bile ac gibiydim bnde yenilmedim hemen bi iki badem atyim agzima gecti cnm
Afiyet olsun.Sende mi Karatay yapıyorsun?Menum
Kahvalti 10.30
2 yumurta 1tk fistik ezmesi 1kk peynir ceyrek kozlenmis biber 5 6 dal roka 3 kuru kayisi
Ara:14.30
1dilim ananas 4 kasik yogurt
Aksam 19.00
130 gr tavuk haslama yesil salata 1 brd kefir 1 catal bulgur
2 lt su dahada icerim
1 kupa kayiai cayi
1 saat normal tempo yuruyus bol ev isi
Canım menün benimkine bensemiş aynı :) sıkma nedir bulgurla mı yapılıyor oyle olsa bile 1 tane azmıs guzel yani :))Kahvaltı dan önce 2 bardak su
2 yumurta 1 tatlı kaşığı tereyağıyla yaptım
7 zeytin
1 dilim peynir
2 bardak şekersiz çay
Öglen
1 sıkma
Yoğurt
Şekersiz çay (Aksaray dayım annemlere geldim )
Akşam
Kuru fasulye
Salata
8 bardak su
1 saat yürüyüş
Ooh bol ekmekli diyet listesi ne guzel ya arkadasım :)Sabah (8.50): 1 haşlanmış yumurta,roka,7 zeytin,1dlm peynir,3 dlm ç.ekmeği
Ara (11.00): 3 kayısı , 2 ceviz
Öğlen (13.30): 1 kase t.suyu çorba,1,5 dlm kıtır ekmek
Ara (15.45) : 3 kuru kayısı
Akşam (18.30): 1 yk bezelye yemeği,5 yk ıspanak,1kase yoğurt,2 dlm ç.ekmeği
Ara (21.00) : 1 armut,1 sb süt
Sıvılar: 2 lt su,1 kupa y.çay,1 fincan sade kahve
Bravo sana gercekten ben de buaksam asırı basagrısı vardı sanırım sekersizlikten zor tuttum kendimi dolapta dev kavanoz su col bilinen markanın cikoltası vardı :/Kızlar nefsime yenilmedim ve o kadar acikmama rağmen
Kahve içip mekik çektim ve çok şükür geçti eğer mutfağa gitseydim kesin tatlı ne varsa yicektim
Spor da var masallah menun de guzel ben böyle gramla hayatta diyet yapamazdım heralde ayrı bşr azim işiMenum
Kahvalti 10.30
2 yumurta 1tk fistik ezmesi 1kk peynir ceyrek kozlenmis biber 5 6 dal roka 3 kuru kayisi
Ara:14.30
1dilim ananas 4 kasik yogurt
Aksam 19.00
130 gr tavuk haslama yesil salata 1 brd kefir 1 catal bulgur
2 lt su dahada icerim
1 kupa kayiai cayi
1 saat normal tempo yuruyus bol ev isi
Kararayda fıstık ezmesi oluyormuki icinde seker vardır onuunAfiyet olsun.Sende mi Karatay yapıyorsun?
Çok iyi bilmiyorum Karatayı.Bide mantığıma yatmıyor benim.(yapanları takdirle izliyorum)Kararayda fıstık ezmesi oluyormuki icinde seker vardır onuun
Ayy evet şu perşembe gelseydi de ekmeği azaltsaydık.Bana kalsa hiç yememCanım menün benimkine bensemiş aynı :) sıkma nedir bulgurla mı yapılıyor oyle olsa bile 1 tane azmıs guzel yani :))
Ooh bol ekmekli diyet listesi ne guzel ya arkadasım :)
Bravo sana gercekten ben de buaksam asırı basagrısı vardı sanırım sekersizlikten zor tuttum kendimi dolapta dev kavanoz su col bilinen markanın cikoltası vardı :/
Spor da var masallah menun de guzel ben böyle gramla hayatta diyet yapamazdım heralde ayrı bşr azim işi
Aaa aksaraylimisin bende aksarayliyim ama almanyadayimKahvaltı dan önce 2 bardak su
7 zeytin
1 dilim peynir
2 bardak şekersiz çay
Öglen
1 sıkma
Yoğurt
Akşam
Kuru fasulye
Salata
8 bardak su
1 saat yürüyüş
Cok iyiyim sagol sen nasilsin sekerimiyi aksamlar herkesee, nasilsiniz
Afiyet olsun abla.Akşam sadece pul biberli yoğurt mu?Acıkmayacak mısın?Menü(gurur duyuyorum kendimle)
Sabah:menemen bol zeytin domatesli aci sos cay
Ögle:yumurtali ispanak kavurma bir portakal
Ara:yesilcay sütlü kahve
Aksamulbiberli yogurt
Su:1,5 ama 2 yaparim yatmadan
Spor:45 dakika leslieHuzurvermeyolunda 300 ip ziplama Elif-Hakan
Bana hic oyle olmadi abla cokmu koydun biber acaba. Yada karnim mi acti da ondan guruldadi
Yaa sorma babasi susler alcak bugun suslicez evi. :) nazar degdi kuzuma daha wp video fln atmicam merdivende dustu on 2 disi biraz kirildi 1 saat agladi kuzum icim gitti ya
3 yasina dun girdi aslinda :)
Oh cok sukur :)
Herturlu yontemle zayiflamaya calisiyorz
Yok abla olmezsinalistir kendini hic yeme
Ooo superrr 4 tane margarin atmissin vucudundan
İyi akşamlar,yeni döndüm işten.Başım çatlıyor ağrıdan.
@Rzgrece geçmiş olsun canım.Yeni yaşıda kutlu olsun kuzunun.
@plasticwoman hoşgeldin yeniden.Çok güzel kilo vermen
afiyet olsun canimKahvaltı dan önce 2 bardak su
7 zeytin
1 dilim peynir
2 bardak şekersiz çay
Öglen
1 sıkma
Yoğurt
Akşam
Kuru fasulye
Salata
8 bardak su
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?