- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Selam güzeller. Eskiden bende bu takimdaydim. Tanıdık varmı bilmiyorum. Sohbet muhabbet işin girgiri gibi düşünmeyin. Birbirinizi motive edin. Sayenizde biri sağlığına kavuşacak. Gerçekten değer verince kız kardeş gibi oluyorsunuz. Ben 2011 den beri devam eden arkadaşlıklarım var. Umarım sizde hafifler ve güzel dostluklar kurabilirsiniz
Kızlar temelde en onemlı neler yapıyorsunuz bana da bi el atın 80 81 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum ilk başda yardımm lütfen
Sen bu işi hakkıyla yapıyosun valla bravoIşıl işlem degil canım dogal fermente sucuk tonla para verdim oylesi olsun diye yaa
Gördüm evinizi çok güzel olmuşYaa sorma babasi susler alcak bugun suslicez evi. :) nazar degdi kuzuma daha wp video fln atmicam merdivende dustu on 2 disi biraz kirildi 1 saat agladi kuzum icim gitti ya
Sıkma hiç olmamış ve su çok azKahvaltı dan önce 2 bardak su
2 yumurta 1 tatlı kaşığı tereyağıyla yaptım
7 zeytin
1 dilim peynir
2 bardak şekersiz çay
Öglen
1 sıkma
Yoğurt
Şekersiz çay (Aksaray dayım annemlere geldim )
Akşam
Kuru fasulye
Salata
8 bardak su
1 saat yürüyüş
Harika bir gün geçirmişsinMenum
Kahvalti 10.30
2 yumurta 1tk fistik ezmesi 1kk peynir ceyrek kozlenmis biber 5 6 dal roka 3 kuru kayisi
Ara:14.30
1dilim ananas 4 kasik yogurt
Aksam 19.00
130 gr tavuk haslama yesil salata 1 brd kefir 1 catal bulgur
2 lt su dahada icerim
1 kupa kayiai cayi
1 saat normal tempo yuruyus bol ev isi
Abla çok az yemişsin nasıl dayanıyosunMenü(gurur duyuyorum kendimle)
Sabah:menemen bol zeytin domatesli aci sos cay
Ögle:yumurtali ispanak kavurma bir portakal
Ara:yesilcay sütlü kahve
Aksamulbiberli yogurt
Su:1,5 ama 2 yaparim yatmadan
Spor:45 dakika leslieHuzurvermeyolunda 300 ip ziplama @Elif-Hakan
Gayet güzel geçirmişsinsabah: 2 yumurta , bidilim tam bugday ekmek, az peynir zeytin
öğle: disardaydim. sadece nar suyu içtim
akşam: balik, bi dilim tam bugday, salata, bi bardak salgam
adet gecikeli üç gun oldu kizlar. bugun kan vereyim dedim. haftaici isyerinden cikista zor olur diye. gebelik cikmadi. kanda cikardi dimi. neyse
simdi 40 dk kondisyon bisikleti yapacagim
SüperŞimdi yürüyüşten geldim.Sporumu ben mi ekliyorum?
Hıphızlı yürüyüş 45 dakika 3,5 km.Alıştım baya akşam gezmesi oluyorPuanımda 112,5.
Birde onun haricinde 4600 adım var.O kaç puandan hesaplanacak bilmiyorum.
Huzurvermeyolunda sanırım sensin spor bakanı canım
Tam karatay usulü besleniyosun gerçekten kolay değil karatayı kavrayabilmek, kitabını okudun mu ?Bugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, 7 zeytin, havuc, roka, bulgar kasari, 1 mini kuru incir, 1 kuru kayisi, 1/2 cb ceviz, cay, süt
Öglen: firinda mantar + yarim muz
Aksam: kaburgali kuru fasulye, tursu, yogurt
1.5 lt su + 1.5 l detoks suyu,yatmadan yesil cay, sütlü filtre kahve, yatmadan yogurt kürü
Elimizden geleni yaparız önce kendini tanıt istersenKızlar temelde en onemlı neler yapıyorsunuz bana da bi el atın 80 81 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum ilk başda yardımm lütfen
kitabini okudum, Sonra internette arastirdim yapip sonuc alanlardan dolayi motive olup basladim, tabi meyve yemesem daha iyi Ama arada görünce biraz yiyorum (en gec öglen) spor'da hergün yapabilsem en azindan yürüyüs daha iyi olacakTam karatay usulü besleniyosun gerçekten kolay değil karatayı kavrayabilmek, kitabını okudun mu ?
Canım bnede aksam kurufasulye tesadüf :) yatmadan yogurt yiyebilirmiyiz ben de onu me yoıcaz diye dusunuyordumBugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, 7 zeytin, havuc, roka, bulgar kasari, 1 mini kuru incir, 1 kuru kayisi, 1/2 cb ceviz, cay, süt
Öglen: firinda mantar + yarim muz
Aksam: kaburgali kuru fasulye, tursu, yogurt
1.5 lt su + 1.5 l detoks suyu,yatmadan yesil cay, sütlü filtre kahve, yatmadan yogurt kürü
aksam yemeginden Sonra acikmazsan eger yogurt yemiyorsun ama kür yapiyoruz ondan Ben yiyorum yaniCanım bnede aksam kurufasulye tesadüf :) yatmadan yogurt yiyebilirmiyiz ben de onu me yoıcaz diye dusunuyordum
Evet kuzum meyve yemesen çok daha güzel kilo verirsinkitabini okudum, Sonra internette arastirdim yapip sonuc alanlardan dolayi motive olup basladim, tabi meyve yemesem daha iyi Ama arada görünce biraz yiyorum (en gec öglen) spor'da hergün yapabilsem en azindan yürüyüs daha iyi olacak
haklisin su sinavlari atlatim bir dönemde hic meyve yemeden devam ediyim.. Sen de Karatay yapiyordun, bütün kilolarini karatayla mi verdin yoksa önce diyetisyenden mi yardim aldin.. normalde karatay yapanlar benim kilomda 5-6 kg verebiliyor ayda Ama benim hormonlardan dolayi 3-4 anca gidiyor, Belki de spora yogunlasmaliyim, sendede öyleydi demi sporsuz cok yavasliyorEvet kuzum meyve yemesen çok daha güzel kilo verirsin
%100 karatay yapmissin bugün, menün Cok güzelSabah maydonoz kürü
07.00
5 zeytin
2 kuru incir
1 kk peynir
3 ceviz
2 yumurtadan sucuklu omlet
Oglen. 13.30
1 yumurtdn Kıymalı yumurta
2 ceviz
Aksam 18.30
4 kasık etli kurufasulye
4 kasık yogurt
2litrw detoks suyu 2 kupa bştkş cayı içildi spor henuz bştmedi
Yok canım ben karatay yapmıyorum çünkü işyerinde istediğim gibi yemek bulmak zor oluyor sabah o kadae teffaruatlı kahvaltı yapamıyorum ama karataya yakın beslenmeye çalışıyorum. Biliyosun insülin direnci olanlara bire bir karatayhaklisin su sinavlari atlatim bir dönemde hic meyve yemeden devam ediyim.. Sen de Karatay yapiyordun, bütün kilolarini karatayla mi verdin yoksa önce diyetisyenden mi yardim aldin.. normalde karatay yapanlar benim kilomda 5-6 kg verebiliyor ayda Ama benim hormonlardan dolayi 3-4 anca gidiyor, Belki de spora yogunlasmaliyim, sendede öyleydi demi sporsuz cok yavasliyor
Süper olmuş eminim karatayla hızla gider kilolarSabah maydonoz kürü
07.00
5 zeytin
2 kuru incir
1 kk peynir
3 ceviz
2 yumurtadan sucuklu omlet
Oglen. 13.30
1 yumurtdn Kıymalı yumurta
2 ceviz
Aksam 18.30
4 kasık etli kurufasulye
4 kasık yogurt
2litrw detoks suyu 2 kupa bştkş cayı içildi spor henuz bştmedi
haklisin gercekten kahvalti konusundan evde olmayinca Cok zorlaniyor insan yinede karatays Cok yakin senin beslenme seklin, eminim kahvalti isini halledebilsen daha hizli kilo vereceksin.. bendede kesin vardir yani Bu kiloda olup insülin direncinin olmamasi düsük ihtimal.. spor gercekten Cok Etki ediyor AmaYok canım ben karatay yapmıyorum çünkü işyerinde istediğim gibi yemek bulmak zor oluyor sabah o kadae teffaruatlı kahvaltı yapamıyorum ama karataya yakın beslenmeye çalışıyorum. Biliyosun insülin direnci olanlara bire bir karatay
Haftasonu tam karatay yapıyorum bundan sonra haftaicide klasik kahvaltı yapmayı düşünüyorumhaklisin gercekten kahvalti konusundan evde olmayinca Cok zorlaniyor insan yinede karatays Cok yakin senin beslenme seklin, eminim kahvalti isini halledebilsen daha hizli kilo vereceksin.. bendede kesin vardir yani Bu kiloda olup insülin direncinin olmamasi düsük ihtimal.. spor gercekten Cok Etki ediyor Ama
[/QUOTE]puanlarınızı buraya ekleyin lütfen arkadaslar
Gencler spordan sorumlu bakanınız benim herkeşler spor skorlarını eklesin paylasıyorumki unutmayasanız diye
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan
Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Deli ve cesur 289 puan
Huzurvermeyolunda 350
NGY 150 puan
Fattylamb 135 puan
Seyhan77 245
Pazar
Smygnc 121,5 puan
Huzurvermeyolunda 475
Fattylamb 135
NGY 90 puan
Elif 80 puan
Doksablar 75
Seyhan77 150
Deli ve cesur 222.8
Pazartesi.
Huzurverme yolunda 82 puan
NGY 75 puan
Sali
Pembebulut 75 puan
NGY 145 PUAN
Huzurvermeyolunda 309
doksanlar105
Fattylamb 135 p
Carsamba
Huzurvermeyolunda 499
Doksanlar 90
Persembe
pembebulut 75
Huzurvermeyolunda 579
Smygnc 113
Cuma
pembebulut 140
Huzurvermeyolunda409
Smygnc 150
Deli ve cesur 299
Cumartesi
doksanlar 120
Kizlar guncelleyin. Yarin puanlari toplicam ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?