Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin :)

Kızlar temelde en onemlı neler yapıyorsunuz bana da bi el atın 80 81 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum ilk başda yardımm lütfen

Hoş geldin canim spor yediklerimize dikkat edip birbirimizi motive ediyoruz

Bugünki menüm:

Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, 7 zeytin, havuc, roka, bulgar kasari, 1 mini kuru incir, 1 kuru kayisi, 1/2 cb ceviz, cay, süt
Öglen: firinda mantar + yarim muz
Aksam: kaburgali kuru fasulye, tursu, yogurt

1.5 lt su + 1.5 l detoks suyu,yatmadan yesil cay, sütlü filtre kahve, yatmadan yogurt kürü

Işıl işlem degil canım dogal fermente sucuk tonla para verdim oylesi olsun diye yaa
Sen bu işi hakkıyla yapıyosun valla bravo
Yaa sorma babasi susler alcak bugun suslicez evi. :) nazar degdi kuzuma daha wp video fln atmicam merdivende dustu on 2 disi biraz kirildi 1 saat agladi kuzum icim gitti ya
Gördüm evinizi çok güzel olmuş kız valla koyma nazar değer en korktuğum şeydir.
Sıkma hiç olmamış ve su çok az
Harika bir gün geçirmişsin

Abla çok az yemişsin nasıl dayanıyosun

Gayet güzel geçirmişsin bebek istiyorsunuz heralde dimi benim on günden fazla gecikti gebelik ihtimalide yok

Süper

Tam karatay usulü besleniyosun gerçekten kolay değil karatayı kavrayabilmek, kitabını okudun mu ?

Tam karatay usulü besleniyosun gerçekten kolay değil karatayı kavrayabilmek, kitabını okudun mu ?
kitabini okudum, Sonra internette arastirdim yapip sonuc alanlardan dolayi motive olup basladim, tabi meyve yemesem daha iyi Ama arada görünce biraz yiyorum (en gec öglen) spor'da hergün yapabilsem en azindan yürüyüs daha iyi olacak

Canım bnede aksam kurufasulye tesadüf :) yatmadan yogurt yiyebilirmiyiz ben de onu me yoıcaz diye dusunuyordum

Evet kuzum meyve yemesen çok daha güzel kilo verirsin

Sabah maydonoz kürü
07.00
5 zeytin
2 kuru incir
1 kk peynir
3 ceviz
2 yumurtadan sucuklu omlet

Oglen. 13.30
1 yumurtdn Kıymalı yumurta
2 ceviz

Aksam 18.30
4 kasık etli kurufasulye
4 kasık yogurt

2litrw detoks suyu 2 kupa bştkş cayı içildi spor henuz bştmedi

Evet kuzum meyve yemesen çok daha güzel kilo verirsin
haklisin su sinavlari atlatim bir dönemde hic meyve yemeden devam ediyim.. Sen de Karatay yapiyordun, bütün kilolarini karatayla mi verdin yoksa önce diyetisyenden mi yardim aldin.. normalde karatay yapanlar benim kilomda 5-6 kg verebiliyor ayda Ama benim hormonlardan dolayi 3-4 anca gidiyor, Belki de spora yogunlasmaliyim, sendede öyleydi demi sporsuz cok yavasliyor

%100 karatay yapmissin bugün, menün Cok güzel Saatlerinden Cok güzel ayarlamissin böyle devam

Yok canım ben karatay yapmıyorum çünkü işyerinde istediğim gibi yemek bulmak zor oluyor sabah o kadae teffaruatlı kahvaltı yapamıyorum ama karataya yakın beslenmeye çalışıyorum. Biliyosun insülin direnci olanlara bire bir karatay

Süper olmuş eminim karatayla hızla gider kilolar

haklisin gercekten kahvalti konusundan evde olmayinca Cok zorlaniyor insan yinede karatays Cok yakin senin beslenme seklin, eminim kahvalti isini halledebilsen daha hizli kilo vereceksin.. bendede kesin vardir yani Bu kiloda olup insülin direncinin olmamasi düsük ihtimal.. spor gercekten Cok Etki ediyor Ama

Haftasonu tam karatay yapıyorum bundan sonra haftaicide klasik kahvaltı yapmayı düşünüyorum

[/QUOTE]

Menüm

10.00
1 dilim peynir
1 yumurtadan omlet
3 tane çeri domates
Bol maydanoz
1 havuç
4 - 5 adet badem
1 ceviz
Çay

17.00
Izgara köfte
Soğan salatası
Lahana salatası
Cacık
Su 1.5 lt hala içiyorum. Sporda birazdan leslie yapcam

Kızlar form bisküvi yiyebilir miyim bu satte eşim çay içelim biseler yicem sende ye diye resmen trip atiyo ne yesem zararsız bu saatte ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…