Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haklisin canim. yanlis yaptim biliyorum heyecan yaptim. ama gecikse bile en az iki uc hafta beklerim bundan sonra. bugun o kadar cok uzuldum ki. teste gitmesem bundan sonra cok daha iyi olcak gerçekten

Kizlar adim konusunda puani az buldugunuz icin 1000 adimi 10 puan yapalim diyorum. Yani 10000 adim 100 puan olcak ???

Reactions: NGY
Su adim puanlama isinde bi karar verelim uygulamaya koyalim. Ben yarin yokum fattylamb94 konusup anlasin eger 1000 adima 10 puan az derseniz siz belirleyin bana karari soyleyin ben listeye ekleyeyim.
Haydi iyi geceler. Buralar yarin size emanet

Kizlar adim konusunda puani az buldugunuz icin 1000 adimi 10 puan yapalim diyorum. Yani 10000 adim 100 puan olcak ???
Aslında leslie 3 mil 45 dk 6 küsür km civarı yürüyüşe denk geliyor 135 puan yapıyo bence ona denk yapabilirsin kaptanım yani 15 puan falan olsa daha mı iyi olur bilemedim

Iyi geceler şimdiden iyi eğlenceler kuzuların doğum günü kutlu olsun

Aslında leslie 3 mil 45 dk 6 küsür km civarı yürüyüşe denk geliyor 135 puan yapıyo bence ona denk yapabilirsin kaptanım yani 15 puan falan olsa daha mı iyi olur bilemedim

Bencede 15 puan ideal dile.kolay geliyor ama 1000 adimda baya yol yapiyor gercekten

Esin daha fazla vermeni istemiyor sanirim bence sen dursan mi artik sonucta isin ucunda senin istediğin kilo onun gozune gzel gorunmuycegin kilo olabilir cok zayifladn hos deil die kalbini kirmasin
Sen öyle diyince aklıma geldi arkadasın hedef kilosuna bakmak amanııın u neydi gııı48nedir arkadasım senn boyun kaac @Deli ve Cesur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…