- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
haklisin canim. yanlis yaptim biliyorum heyecan yaptim. ama gecikse bile en az iki uc hafta beklerim bundan sonra. bugun o kadar cok uzuldum ki. teste gitmesem bundan sonra cok daha iyi olcak gerçektenIşte diyetteyken yememek gerekiyor ama kırmakta olmuyo ne haklısın
Inşallah olur en kısa zamanda biraz kafaya takıncada olmazmış akışına bırak. 3 gün gecikince hemen gebelik testi falan yapma hayal kırıklığına uğrarsan daha çok stres yaparsın en az 20 gün bekle bence
Aynen biraz bekle zamanı gelince olacak zaten :)haklisin canim. yanlis yaptim biliyorum heyecan yaptim. ama gecikse bile en az iki uc hafta beklerim bundan sonra. bugun o kadar cok uzuldum ki. teste gitmesem bundan sonra cok daha iyi olcak gerçekten
Elif-hakani cnmİp için kimi etiketliyorduk. Unuttum arkadaslar
Aslında leslie 3 mil 45 dk 6 küsür km civarı yürüyüşe denk geliyor 135 puan yapıyo bence ona denk yapabilirsin kaptanım yani 15 puan falan olsa daha mı iyi olur bilemedimKizlar adim konusunda puani az buldugunuz icin 1000 adimi 10 puan yapalim diyorum. Yani 10000 adim 100 puan olcak ???
Iyi geceler şimdiden iyi eğlenceler kuzuların doğum günü kutlu olsunSu adim puanlama isinde bi karar verelim uygulamaya koyalim. Ben yarin yokumfattylamb94 konusup anlasin eger 1000 adima 10 puan az derseniz siz belirleyin bana karari soyleyin ben listeye ekleyeyim.
Haydi iyi geceler. Buralar yarin size emanet
3 adet form bisküvi ile atlattım akşamı
Aslında leslie 3 mil 45 dk 6 küsür km civarı yürüyüşe denk geliyor 135 puan yapıyo bence ona denk yapabilirsin kaptanım yani 15 puan falan olsa daha mı iyi olur bilemedim
Sen öyle diyince aklıma geldi arkadasın hedef kilosuna bakmak amanııın u neydi gıııEsin daha fazla vermeni istemiyor sanirim bence sen dursan mi artik sonucta isin ucunda senin istediğin kilo onun gozune gzel gorunmuycegin kilo olabilir cok zayifladn hos deil die kalbini kirmasin
Ben iyiyim canim kalktim 100 ip zipladim hemenGünaydın arkadaslar nasılsınız bugun
Günaydin hemsooGünaydın
Günaydin güzel rakibemGünaydın ,hayırlı pazarlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?