çok güzel canim. aksam yemegi ozellikleMenüm
Sabah 3 ceri domatez
1 dilim peynir
2 dilim salam
1 haşlama yumurta
1 tatlı kaşığıkahvaltılık sos
1 bardak taze sıkılmış meyvesuyu
Ara 10 çiğ badem 2 ceviz
1 kahve
Öğlen
2ince dilim çavdarlı ekmek içine 2 dilim salam ile yagsiz tost
Akşam 1 kase yoğurt 5 kuru kayısı
2 dilim peynir
baya su iciyosun baya iyiBugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, 7 zeytin, havuc, roka, bulgar kasari, 1 mini kuru incir, 1 kuru kayisi, 1/2 cb ceviz, cay, süt
Öglen: firinda mantar + yarim muz
Aksam: kaburgali kuru fasulye, tursu, yogurt
1.5 lt su + 1.5 l detoks suyu,yatmadan yesil cay, sütlü filtre kahve, yatmadan yogurt kürü
menün çok güzel canimMenüm
10.00
1 dilim peynir
1 yumurtadan omlet
3 tane çeri domates
Bol maydanoz
1 havuç
4 - 5 adet badem
1 ceviz
Çay
17.00
Izgara köfte
Soğan salatası
Lahana salatası
Cacık
Su 1.5 lt hala içiyorum. Sporda birazdan leslie yapcam
Kadın demek diyet demek. Pek diyette değilim aslında vermek istiyorum diyorum ama veremiyorum neden acaba sorunum daha çok bölgesel o yüzden çok asilmiyorum.Hosgeldiiiinnn. Ne mutlu sana ki arkadasliklarin uzun surmus :) benimde gorusecegim bir kac kisi var umarim dahada cogalirlar. Yeniden diyettesn sanirim. Basarilar ..en kisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle❤
TeşekkürlerHoş geldin :)
Hoş geldin canim spor yediklerimize dikkat edip birbirimizi motive ediyoruz
Annemlere uzun zamandır gitmiyordum annem gelecegimi duydugu için hamur yogurmuş kırmamak için bir tane yedim sadeceSen bu işi hakkıyla yapıyosun valla bravo
Gördüm evinizi çok güzel olmuşkız valla koyma nazar değer en korktuğum şeydir.
Sıkma hiç olmamış ve su çok az
Harika bir gün geçirmişsin
Abla çok az yemişsin nasıl dayanıyosun
Gayet güzel geçirmişsinbebek istiyorsunuz heralde dimi benim on günden fazla gecikti gebelik ihtimalide yok
Süper
evet canim bebek istiyorum ama olmuyor. her gecikmede heyecan yapiyorum. her seferinde yapmamaya söz verdiğim halde :) gecikmesi cok kotu ya. o sislik yapiyo. kilolari da tutuyo gibi geliyo banaSen bu işi hakkıyla yapıyosun valla bravo
Gördüm evinizi çok güzel olmuşkız valla koyma nazar değer en korktuğum şeydir.
Sıkma hiç olmamış ve su çok az
Harika bir gün geçirmişsin
Abla çok az yemişsin nasıl dayanıyosun
Gayet güzel geçirmişsinbebek istiyorsunuz heralde dimi benim on günden fazla gecikti gebelik ihtimalide yok
Süper
çok güzel canim. aksam yemegi ozellikle
baya su iciyosun baya iyi
form biskuviden sıkıntı çıkmaz sanki. diyet biskuvi oKızlar form bisküvi yiyebilir miyim bu satte eşim çay içelim biseler yicem sende ye diye resmen trip atiyo ne yesem zararsız bu saatte ya
form biskuviden sıkıntı çıkmaz sanki. diyet biskuvi o
Şimdi yürüyüşten geldim.Sporumu ben mi ekliyorum?
Hıphızlı yürüyüş 45 dakika 3,5 km.Alıştım baya akşam gezmesi oluyorPuanımda 112,5.
Birde onun haricinde 4600 adım var.O kaç puandan hesaplanacak bilmiyorum.
Huzurvermeyolunda sanırım sensin spor bakanı canım
1000 adım için 4 puan bencede azAdimlarin puanini kaptanimiz 1000 adimda 4 puan dedi ama bana az geldi sizlerede sorduk ama hickimse uzerine alinip bi fjkir vermedi
ben o sayfayo gormemisim. 1000 adima 4 puan . 1000 adim 25 puan olsa daha iyi sanki.Adimlarin puanini kaptanimiz 1000 adimda 4 puan dedi ama bana az geldi sizlerede sorduk ama hickimse uzerine alinip bi fjkir vermedi
İcine bal falan koymuyormusun ben yiyebilsem balla yaoardım ohh mis :)
Ablacım metobolik alışkanlık olmuş ondan dolayı ne kadar az yesemde kilo veremeyecekmişim onun için metobolizmamı şaşırtmaya çalışıyor.Perşembe ekmekler gidecek
Canım ben ekmek yemiyordum çok fazla yemesem dedim.Öğünlerini atlamayacaksın ve eksiltmeyeceksin diyerek defalarca uyardı.ve kilo almaman içinde nefes nefese en az 45 dakika yürüyüş dedi.Yapıyorum bakalım göreceğiz perşembe günü.
Ben normal şartlarda da uyumayı sevmem.H.sonu bile 7.30 uyanırımInsallah emeklerinin karsilihini akicaksin cnm nerde hareket orda bereket die bosuna dememisler benimde diyetisyen hicbi ogunu atlama diodu ama bn gec kalkinca ogleni atliyorum kahvaltiya bi iki bisey eklihorum napayimm uyku yemeginde onune gecio bide gece nerdeyse iki bazen bi saate kalkinca
Işte diyetteyken yememek gerekiyor ama kırmakta olmuyo ne haklısınAnnemlere uzun zamandır gitmiyordum annem gelecegimi duydugu için hamur yogurmuş kırmamak için bir tane yedim sadece
Inşallah olur en kısa zamanda biraz kafaya takıncada olmazmış akışına bırak. 3 gün gecikince hemen gebelik testi falan yapma hayal kırıklığına uğrarsan daha çok stres yaparsın en az 20 gün bekle benceevet canim bebek istiyorum ama olmuyor. her gecikmede heyecan yapiyorum. her seferinde yapmamaya söz verdiğim halde :) gecikmesi cok kotu ya. o sislik yapiyo. kilolari da tutuyo gibi geliyo bana
500 de 4 puan daha iyi sankiAdimlarin puanini kaptanimiz 1000 adimda 4 puan dedi ama bana az geldi sizlerede sorduk ama hickimse uzerine alinip bi fjkir vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?