Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok güzel canim. aksam yemegi ozellikle

baya su iciyosun baya iyi

Hosgeldiiiinnn. Ne mutlu sana ki arkadasliklarin uzun surmus :) benimde gorusecegim bir kac kisi var umarim dahada cogalirlar. Yeniden diyettesn sanirim. Basarilar ..en kisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle❤
Kadın demek diyet demek. Pek diyette değilim aslında vermek istiyorum diyorum ama veremiyorum neden acaba sorunum daha çok bölgesel o yüzden çok asilmiyorum.

Annemlere uzun zamandır gitmiyordum annem gelecegimi duydugu için hamur yogurmuş kırmamak için bir tane yedim sadece

evet canim bebek istiyorum ama olmuyor. her gecikmede heyecan yapiyorum. her seferinde yapmamaya söz verdiğim halde :) gecikmesi cok kotu ya. o sislik yapiyo. kilolari da tutuyo gibi geliyo bana

Adimlarin puanini kaptanimiz 1000 adimda 4 puan dedi ama bana az geldi sizlerede sorduk ama hickimse uzerine alinip bi fjkir vermedi

Insallah emeklerinin karsilihini akicaksin cnm nerde hareket orda bereket die bosuna dememisler benimde diyetisyen hicbi ogunu atlama diodu ama bn gec kalkinca ogleni atliyorum kahvaltiya bi iki bisey eklihorum napayimm uyku yemeginde onune gecio bide gece nerdeyse iki bazen bi saate kalkinca

Ben normal şartlarda da uyumayı sevmem.H.sonu bile 7.30 uyanırım

Reactions: NGY
Annemlere uzun zamandır gitmiyordum annem gelecegimi duydugu için hamur yogurmuş kırmamak için bir tane yedim sadece
Işte diyetteyken yememek gerekiyor ama kırmakta olmuyo ne haklısın
evet canim bebek istiyorum ama olmuyor. her gecikmede heyecan yapiyorum. her seferinde yapmamaya söz verdiğim halde :) gecikmesi cok kotu ya. o sislik yapiyo. kilolari da tutuyo gibi geliyo bana
Inşallah olur en kısa zamanda biraz kafaya takıncada olmazmış akışına bırak. 3 gün gecikince hemen gebelik testi falan yapma hayal kırıklığına uğrarsan daha çok stres yaparsın en az 20 gün bekle bence

N NGY 1000 adımda hemen hemen 700 800 metre yürümüş oluyoruz 4 5 puan az tabi. Günde 10.000 adım atmamız gerekiyor. 10.000 adım için 200 puan gibi bir değer biçsek bin adım için bence 20 puan verilebilir

puanlarınızı buraya ekleyin lütfen arkadaslar

Gencler spordan sorumlu bakanınız benim herkeşler spor skorlarını eklesin paylasıyorumki unutmayasanız diye

Spor skorlari
Cuma gunu

Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan

Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Deli ve cesur 289 puan
Huzurvermeyolunda 350
NGY 150 puan
Fattylamb 135 puan
Seyhan77 245

Pazar
Smygnc 121,5 puan
Huzurvermeyolunda 475
Fattylamb 135
NGY 90 puan
Elif 80 puan
Doksablar 75
Seyhan77 150
Deli ve cesur 222.8

Pazartesi.

Huzurverme yolunda 82 puan
NGY 75 puan

Sali
Pembebulut 75 puan

NGY 145 PUAN
Huzurvermeyolunda 309
doksanlar105
Fattylamb 135 p

Carsamba
Huzurvermeyolunda 499
Doksanlar 90
Smygnc 130

Persembe
pembebulut 75
Huzurvermeyolunda 579
Smygnc 113

Cuma
pembebulut 140
Huzurvermeyolunda409
Smygnc 150
Deli ve cesur 299

Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450

Kizlar guncelleyin. Yarin puanlari toplicam ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…