Cok demi 7 dilim normalde bile yemem o kadar ekmegi ama diyetisyen olmus vardir bi bildigi
Abla puan olarak hesaplayıp etiketleyebilirmisinşz beniğMenü(gurur duyuyorum kendimle)
Sabah:menemen bol zeytin domatesli aci sos cay
Ögle:yumurtali ispanak kavurma bir portakal
Ara:yesilcay sütlü kahve
Aksamulbiberli yogurt
Su:1,5 ama 2 yaparim yatmadan
Spor:45 dakika leslieHuzurvermeyolunda 300 ip ziplama @Elif-Hakan
Valla ben de hayalmedemiyorum pilav makarna börek meyve olmadan bir ömür boyuÇok iyi bilmiyorum Karatayı.Bide mantığıma yatmıyor benim.(yapanları takdirle izliyorum)
inşallah ablacimVakti gelince olur bebisin canim sen kilolari vermeye bak
yine cok cok iyisin bence :)) benim aksam bulasiklari duruyo hala onlari yikicam daha :) bos ev hemen kirleniyo ya aslinda benim de yarın evi temizlemem lazim. yeterince kendime gaz verirsem yapayim bendeTesekkur ederim cnm bende iki haftadr annemdeydm bisuru yikancakla donumce işte cogaldi bos ev tozlanmış supurge tozalma aksam yemegi kndi yemegim cocuklarla ilgilnmek derkn 200 puanlik hareket etmisimdir bide yuruyusten sonraki markett turu varr onuda saysam az deil yani es gecmim dedim
dimi. adet öncesi bilerek test yapmadim. adet gecikince bide belirti tarzi olunca heyecan yapmamaya soz vermistim ama yaptim. ama adet yine de hala gelmedi :)))) bi şişlik yapti ki oda banaSporun seninde cok gzel,evet kanda yeni bile olsa cikardi hayirlisi olsn cnm
İcine bal falan koymuyormusun ben yiyebilsem balla yaoardım ohh mis :)Ben evde kendim yapiyorum cnm kavrulmams fistiktan az su koyuyorum ve blendrda bzz bzz
Ablacım metobolik alışkanlık olmuş ondan dolayı ne kadar az yesemde kilo veremeyecekmişim onun için metobolizmamı şaşırtmaya çalışıyor.Perşembe ekmekler gidecekCok demi 7 dilim normalde bile yemem o kadar ekmegi ama diyetisyen olmus vardir bi bildigi
Canım ben ekmek yemiyordum çok fazla yemesem dedim.Öğünlerini atlamayacaksın ve eksiltmeyeceksin diyerek defalarca uyardı.ve kilo almaman içinde nefes nefese en az 45 dakika yürüyüş dedi.Yapıyorum bakalım göreceğiz perşembe günü.Cokta sumeyyenin bunyeyi sasrtmaya calisiyoya diyetisyen bu gepten sarsmaya giriyo gerci ama insalllah ise yariycak bu listeyle olmazsa haftaya daha hafif liste verdiginde olucak bnce benm demek istedigim sumeyyede cok dediya belki azla doyuyo mecbur mu hepsini yemekte
Suanlik bi durum yok cnm biraz cundan kirilmis sadeceKaptanım gecmiş olsun bir diş doktoruna gösterseniz mi acaba dpgumgununden sonra
buyur katil aramiza:) temelde yaptigiimiz spor ve diyetle birlikde birbirimizi motive etmek :)Kızlar temelde en onemlı neler yapıyorsunuz bana da bi el atın 80 81 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum ilk başda yardımm lütfen
Hosgeldiiiinnn. Ne mutlu sana ki arkadasliklarin uzun surmus :) benimde gorusecegim bir kac kisi var umarim dahada cogalirlar. Yeniden diyettesn sanirim. Basarilar ..en kisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle❤Selam güzeller. Eskiden bende bu takimdaydim. Tanıdık varmı bilmiyorum. Sohbet muhabbet işin girgiri gibi düşünmeyin. Birbirinizi motive edin. Sayenizde biri sağlığına kavuşacak. Gerçekten değer verince kız kardeş gibi oluyorsunuz. Ben 2011 den beri devam eden arkadaşlıklarım var. Umarım sizde hafifler ve güzel dostluklar kurabilirsiniz
Ben görmedim kaptanım özür :*Kizlar takima gelenlere neden cevap vermiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?