Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde boyum bazen 1.58 cikiyo 43 kiloyken herkes çok çirkinsin diyodu 53 kiloda iyiyidim ama kas yağ oranı vs kişiden kişiye değişen şeyler

Aynen kuzum 48 bende güzel duruyor ve ben hamilelik dışında 52 den üste çıkmadım hiç esimde sevmiyor alıştı bu halime :)

Yaa sevgili arkadasım P Pembe bulutlar sana birşey dsnısıcam yine sidmi ben 9da kahvaltı yaptım normalde saat 2de yiyebilirşm cok avıkmadım ama yersem kurufasulye yicem aksama da keşkek yapıyorum ne dersin öğlen yemeyip direkt aksam keskekle bayrammı etsem :) yoksa oglen icin yogurt va gibi hafif öi gecirsem hem kuru hem keskek agır olur diye duaundum

Aynen keselinlkle katılıyrm sporla inceliyosun ama kilo veremedigin de oluyor

Bizde aynen boyleyiz sabah kahvaltiyi is yarinde yapar hic evde yapmaz oyle alismis yilalrdr ee aksamda 9 da geliyor haliyle bana gec old icin tek yiyor buyuk oglm eslik ediyor cay kismida sikinti saolsun abur cubur ne varsa yer bn hic onunla soyle keyifle ne yemek yiyebilihorum ne cay icebiliyorum dn cay iccen mi dedi yok sanki hasta olcm gibi yaticm erkn dedim tek basinada cay gitmio dioo cok uzuldm oyle diyince adama onlardq hakli ama yapckbisey yok yokki soyle yiyip yiyip kilo almayan bunyee

Son düzenleme:
günaydinn Baska birini etiketlemisin Ama olsun bence de öglen yogurt Eger canin Cok istiyorsa bir kasik kuru fasulye at yogurdun icine yada salatada yiyebilirsin madem aksam keskek var, simdiden afiyet olsun

Yüzün çökmüyorsa valla 45 e kadar yolu var kız zayıfla

Ahh en kotusu yiz cokmesi ilk heften sonra ikinci hedef olarak 65 istiyorum bnde ama 70 te bile yuzum o kadar kotu oluyorki sicn gibi kalio suratim burnum normalde hic buyuk deil o bile kocaman kliyorr

O yağı 15 e indirsen taş gibi olursun. Hiç dukan yapmayı denedin mi ya onunlada çok güzel kilo veriyolar ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum
Ben 2013 de dukan yaptım 50 günde 21 kilo verdim.Ama metobolizmamı da mahvettim.Dukana kadar şekerli birşey istemezdim ve yemezdim de bıraktıktan sonra şekerli gıdalara karşı zaafım oluştu

2 doğumdan önce öyleydim gece 3 te kalkar makarna yapardim yerdik yanında tekrar çay abur cubur ve ben 45 kiloydum 2 doğumdan sonra haliyle bünye değişti ama çok şükür 52 den yukarı hiç çıkmadım hamilelikler hariç

Ahh en kotusu yiz cokmesi ilk heften sonra ikinci hedef olarak 65 istiyorum bnde ama 70 te bile yuzum o kadar kotu oluyorki sicn gibi kalio suratim burnum normalde hic buyuk deil o bile kocaman kliyorr
Aynı ben ya o burnum oyle bi ortaya çıkıyo ki heralde seninde ben gibi vücuduna göre yüzün küçük

Reactions: NGY
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…