Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esin daha fazla vermeni istemiyor sanirim bence sen dursan mi artik sonucta isin ucunda senin istediğin kilo onun gozune gzel gorunmuycegin kilo olabilir cok zayifladn hos deil die kalbini kirmasin

Yok canım o konuda sorun yok evlendigimizde 45 kiloydum :)
Şuan ki halimi ve zayıf olmamami seviyor hatta şakayla derim bazen ben en iyisi kilo alayim diye hayır hayır alma böyle çok güzel der :) sadece onunla beraber biseler yememi istiyor canim eve geç geliyor akşam yemeklerimiz beraber olmuyor sabahta çok erken gidiyor kahvaltıda da beraber olamıyoruz onun için en azından kahve yada çay içerken beraber bir şeyler yiyelim istiyor konu bu yani :)

Canim heryerde farklı yazıyor
51. 52. 48 :)
Bana göre ideal olan 48 çünkü kötü durmuyor ve aşırı zayıfta durmuyor :)
Benimde boyum bazen 1.58 cikiyo 43 kiloyken herkes çok çirkinsin diyodu 53 kiloda iyiyidim ama kas yağ oranı vs kişiden kişiye değişen şeyler

O zaman 1000 adım için 15 puan diyoruz değil mi?
Birde geçmiş sayfalarda bir arkadaş ölçülerimizi almayı ve onlarıda paylaşabiliriz demişti .Ne düşünüyorsunuz? Bence gayet güzel olur bazı zamanlar kilo vermiyoruz ama inceliyoruz.Buda motive eder bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…