- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
48 kilodan hedefmi olurSen öyle diyince aklıma geldi arkadasın hedef kilosuna bakmak amanııın u neydi gııı48nedir arkadasım senn boyun kaac @Deli ve Cesur
Nasılsın canoGünaydin hemsoo
Vaaw supersin abla aslında insan buldugu her arada zıplasa baya oluyorBen iyiyim canim kalktim 100 ip zipladim hemen
Ooohh keyif sende köy muhtarda esra yaaaGünaydın kızlaar yoksa tünaydın mı demeliydim :)
Valla kız ama yarın bitiyor Esra sabah 6dan gece 11 e kadar sokaklardaOoohh keyif sende köy muhtarda esra yaaa
Esin daha fazla vermeni istemiyor sanirim bence sen dursan mi artik sonucta isin ucunda senin istediğin kilo onun gozune gzel gorunmuycegin kilo olabilir cok zayifladn hos deil die kalbini kirmasin
Sen öyle diyince aklıma geldi arkadasın hedef kilosuna bakmak amanııın u neydi gııı48nedir arkadasım senn boyun kaac @Deli ve Cesur
Boyuna göre ideal kilon sanırım 53 54 civarı olması lazım canımboyuma göre oluyor kuzum
Canim heryerde farklı yazıyorBoyuna göre ideal kilon sanırım 53 54 civarı olması lazım canım
Benimde boyum bazen 1.58 cikiyo 43 kiloyken herkes çok çirkinsin diyoduCanim heryerde farklı yazıyor
51. 52. 48 :)
Bana göre ideal olan 48 çünkü kötü durmuyor ve aşırı zayıfta durmuyor :)
Günaydın ,hayırlı pazarlar kızlar
Günaydin kizlar mutlu pazarlar herkese bugün bi bebek mevlüdü bi aile günü var hasarsiz gecer umarim
Kaptan 15 dedi banada yeterli geldiKızlar şimdi adım puanı için ne karar verdik?
Ozaman hiç cıkma yataktan bacımValla kız ama yarın bitiyor Esra sabah 6dan gece 11 e kadar sokaklarda
Haftaiçine yemek hazırlığı lazım be arkadaşım ayrıca temizlik de yapmak gerekOzaman hiç cıkma yataktan bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?