- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Çok güzel vermişsin ya bende yapmak istiyorum aslında ama zor geliyorBen 2013 de dukan yaptım 50 günde 21 kilo verdim.Ama metobolizmamı da mahvettim.Dukana kadar şekerli birşey istemezdim ve yemezdim de bıraktıktan sonra şekerli gıdalara karşı zaafım oluştu
Herkesin bünyesi farklı ama kuzum sana belkide o kilo güzel durmaz ideal kilonda güzel olabilirsin ve en önemlisi spor emin ol vücut sikilasinca 2 beden kuculuyorsun4 lü rakamlar hayal bile edemiyorum.Kemik ve kas ağırlığım bile 56,7
Yogurt yiyince bozulmazmı sence leğtin süresiHuzurvermeyolunda arkadaşım leptin süresini uzatabiliyosan uzat bence
Bozuluyor sakız bile çiğnesen bozulur yani çiğneme hareteti leptini bozuyor o yüzden bence bekle biraz daha bi güzel keşkek yersinYogurt yiyince bozulmazmı sence leğtin süresi
Ay ne güldüm bu yorumuna :))Ahh en kotusu yiz cokmesi ilk heften sonra ikinci hedef olarak 65 istiyorum bnde ama 70 te bile yuzum o kadar kotu oluyorki sicn gibi kalio suratim burnum normalde hic buyuk deil o bile kocaman kliyorr
Evet kız valla haklsıın sabredim de keskek yiyim bari ama bu sakız da cignesen bozulura takıldım simdi normalde ogun araların cay su falan iciliyordu eminmisin oyle olsuguna canımBozuluyor sakız bile çiğnesen bozulur yani çiğneme hareteti leptini bozuyor o yüzden bence bekle biraz daha bi güzel keşkek yersin
Hey masallah ne metabolizma arkadas gece 3 te makarna yiveksin 45 kilo olcaksın vay ben öleeeem2 doğumdan önce öyleydim gece 3 te kalkar makarna yapardim yerdik yanında tekrar çay abur cubur ve ben 45 kiloydum 2 doğumdan sonra haliyle bünye değişti ama çok şükür 52 den yukarı hiç çıkmadım hamilelikler hariç
canim ilk kilo verildiginde oyle olur. ben 75 tim. 68 e ilk dustugumde yanaklarim coktu gozlerimin alti coktu. bikac ay sonra topladi. simdi 60 a inmeye calisiyorum. 60 a inince yine cokecek. sonra yine toparlicak. yani yüzünün cokmesini takma kafaya. zamanla ayni kiloda yuz toplaniyorAhh en kotusu yiz cokmesi ilk heften sonra ikinci hedef olarak 65 istiyorum bnde ama 70 te bile yuzum o kadar kotu oluyorki sicn gibi kalio suratim burnum normalde hic buyuk deil o bile kocaman kliyorr
gece 3 te makarna yesem diger gün kendimi tartida 10 kilo artmis görürümHey masallah ne metabolizma arkadas gece 3 te makarna yiveksin 45 kilo olcaksın vay ben öleeeem
Içme değil de çiğneme hareketi bozuyor diş fırçalama falan yani beyin bişey yediğini düşündüğünde leptin salgılamayı durduruyorEvet kız valla haklsıın sabredim de keskek yiyim bari ama bu sakız da cignesen bozulura takıldım simdi normalde ogun araların cay su falan iciliyordu eminmisin oyle olsuguna canım
Hey masallah ne metabolizma arkadas gece 3 te makarna yiveksin 45 kilo olcaksın vay ben öleeeem
Arkadasin ismi pembebulut1 canimYaa sevgili arkadasım @Pembe bulutlar sana birşey dsnısıcam yine sidmi ben 9da kahvaltı yaptım normalde saat 2de yiyebilirşm cok avıkmadım ama yersem kurufasulye yicem aksama da keşkek yapıyorum ne dersin öğlen yemeyip direkt aksam keskekle bayrammı etsem :) yoksa oglen icin yogurt va gibi hafif öi gecirsem hem kuru hem keskek agır olur diye duaundum
Ay pembebulut5 yaniArkadasin ismi pembebulut1 canim
Benim boyum 1.60 65 kiloda kendimi manken zannediyomboyuma göre oluyor kuzum
Bendensin4 lü rakamlar hayal bile edemiyorum.Kemik ve kas ağırlığım bile 56,7
Benim boyum 1.60 65 kiloda kendimi manken zannediyom
Aynen canım 25 idealı bence bana göre.
Yuzum kucuk deilde cnm 2006dan beri kiloluyum alismism suratimin dolgun ynkli haline bna ck kotu gelio annemede oyleee farelere dndn diyip driyooAynı ben ya o burnum oyle bi ortaya çıkıyo ki heralde seninde ben gibi vücuduna göre yüzün küçük
Insallh cnm oyle olurrcanim ilk kilo verildiginde oyle olur. ben 75 tim. 68 e ilk dustugumde yanaklarim coktu gozlerimin alti coktu. bikac ay sonra topladi. simdi 60 a inmeye calisiyorum. 60 a inince yine cokecek. sonra yine toparlicak. yani yüzünün cokmesini takma kafaya. zamanla ayni kiloda yuz toplaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?