Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 2013 de dukan yaptım 50 günde 21 kilo verdim.Ama metobolizmamı da mahvettim.Dukana kadar şekerli birşey istemezdim ve yemezdim de bıraktıktan sonra şekerli gıdalara karşı zaafım oluştu
Çok güzel vermişsin ya bende yapmak istiyorum aslında ama zor geliyor

4 lü rakamlar hayal bile edemiyorum.Kemik ve kas ağırlığım bile 56,7
Herkesin bünyesi farklı ama kuzum sana belkide o kilo güzel durmaz ideal kilonda güzel olabilirsin ve en önemlisi spor emin ol vücut sikilasinca 2 beden kuculuyorsun

Bozuluyor sakız bile çiğnesen bozulur yani çiğneme hareteti leptini bozuyor o yüzden bence bekle biraz daha bi güzel keşkek yersin
Evet kız valla haklsıın sabredim de keskek yiyim bari ama bu sakız da cignesen bozulura takıldım simdi normalde ogun araların cay su falan iciliyordu eminmisin oyle olsuguna canım

Hey masallah ne metabolizma arkadas gece 3 te makarna yiveksin 45 kilo olcaksın vay ben öleeeem

Ahh en kotusu yiz cokmesi ilk heften sonra ikinci hedef olarak 65 istiyorum bnde ama 70 te bile yuzum o kadar kotu oluyorki sicn gibi kalio suratim burnum normalde hic buyuk deil o bile kocaman kliyorr
canim ilk kilo verildiginde oyle olur. ben 75 tim. 68 e ilk dustugumde yanaklarim coktu gozlerimin alti coktu. bikac ay sonra topladi. simdi 60 a inmeye calisiyorum. 60 a inince yine cokecek. sonra yine toparlicak. yani yüzünün cokmesini takma kafaya. zamanla ayni kiloda yuz toplaniyor

Evet kız valla haklsıın sabredim de keskek yiyim bari ama bu sakız da cignesen bozulura takıldım simdi normalde ogun araların cay su falan iciliyordu eminmisin oyle olsuguna canım
Içme değil de çiğneme hareketi bozuyor diş fırçalama falan yani beyin bişey yediğini düşündüğünde leptin salgılamayı durduruyor

Arkadasin ismi pembebulut1 canim

Aynı ben ya o burnum oyle bi ortaya çıkıyo ki heralde seninde ben gibi vücuduna göre yüzün küçük
Yuzum kucuk deilde cnm 2006dan beri kiloluyum alismism suratimin dolgun ynkli haline bna ck kotu gelio annemede oyleee farelere dndn diyip driyoo

Insallh cnm oyle olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…