Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bnimde 1.65 ve 64 65 te bnde oyle hissediyorum yani hissefiyodm ahh ahh bkalm iki cocktan
sonrada oyle oluckmi bana oyle gelioki bu sezeryn gobeginden kurtulmam icin 60 gormm gerekickk

Canim Bende 2 sezaryen yaptım önemli olan sporun göbek hareketleri yap özellikle mekik benim ilk başladığımda diyete gobeyim 4 aylık hamile gibiydi şimdi dümdüz oldu 2 aydır yapıyorum spor ve mide kısmında kasım cıktı eskiden kalma o kas belirginleşti iyice

Merhaba kızlar dün gelemedim misafirlerim var ip için sadece(huzurmerme 1000 ) (seyhan abla 300+150) etiketlemiş başka varmı görmedim beni etiketleyen çok sayfa hepsine geçmiş yapamadım

5 ay oldu cnm benim 2.sezeryana soyle 1 sene gecsin o zmn basliycam bnde mekige

Kizlarrrr nasil gidiyorrr ben 13. Takimdayim... bu hafta yarisimiz var bi bakayim sizlere dedim ))

Benimde 6 buçuk ay oldu canim yapıyorum bi zararı olmadi
Ilk sezaryenden 3 ay sonra ufak ufak başlamıştım bile mekige :)

Korkmuyormusun ic dikisin falan acilir die disi iyilesmis olsada ici henuz tam iyilesemia oluyormus iki yila anca dikisler tutuyormus ben cesaret edemem sahsen bi sure daha bu gobekle yasayabilirimm

sabah : soğan kürü, civanpercemi cayi
kahvalti az yaptim
ögle: boş
akşam : soğan kürü, birkaç lokma ekmek
aç değilim. yiyemiyorum. kurlerden farkedildigi üzere pek iyi degilim. adet geldi. acidan kivraniyorum. kistden dolayi sanirim. doktora gidicem bakalim.
spor yok. su cok icemedim midem fena

Çok geçmiş olsun canım.Soğan kürüne ne zaman başladın?Reglden 2 gün sonra başlanılması gerektiğini söylüyorlar.

Çok geçmiş olsun canım.Soğan kürüne ne zaman başladın?Reglden 2 gün sonra başlanılması gerektiğini söylüyorlar.
canim adet gelmiyordu. sabah gelsin diye ictim geldi. simdi gene ictim kistler gitsin diye. reglden sonra diyolar dogru. ama canimin yanmasi gecsin diye bi umut iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…