- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ahahahha yok canın öyle değilsindir sana öyle geliyodurYuzum kucuk deilde cnm 2006dan beri kiloluyum alismism suratimin dolgun ynkli haline bna ck kotu gelio annemede oyleee farelere dndn diyip driyoo
Benim boyum 1.60 65 kiloda kendimi manken zannediyom
Ben ideal kilomdayim sekerimde popo ve göbegimin bundan haberi yok galibakötü durmuyordur canim ideal kilon kaç boyuna göre 63 flan mi
Ben ideal kilomdayim sekerimde popo ve göbegimin bundan haberi yok galiba
Bnimde 1.65 ve 64 65 te bnde oyle hissediyorum yani hissefiyodm ahh ahh bkalm iki cocktan
sonrada oyle oluckmi bana oyle gelioki bu sezeryn gobeginden kurtulmam icin 60 gormm gerekickk
Canim Bende 2 sezaryen yaptım önemli olan sporun göbek hareketleri yap özellikle mekik benim ilk başladığımda diyete gobeyim 4 aylık hamile gibiydi şimdi dümdüz oldu 2 aydır yapıyorum spor ve mide kısmında kasım cıktı eskiden kalma o kas belirginleşti iyice
5 ay oldu cnm benim 2.sezeryana soyle 1 sene gecsin o zmn basliycam bnde mekige
Ablacım spor tablosuna ekleyenilirmisin puanını hesaplayıp
Anam anamm leptin patlaması yasıyorum sabahtan ber sadece sade turk kahvesi ictim ama inanırmısın okadar acıkmadımmIçme değil de çiğneme hareketi bozuyor diş fırçalama falan yani beyin bişey yediğini düşündüğünde leptin salgılamayı durduruyor
:))Ay pembebulut5 yani
Merhaba ne yarısıymıs ya bizim hiç haberimiz yok dostumKizlarrrr nasil gidiyorrr ben 13. Takimdayim... bu hafta yarisimiz var bi bakayim sizlere dedim))
Aaaa yok mu kaptanınız demistiMerhaba ne yarısıymıs ya bizim hiç haberimiz yok dostum
Benimde 6 buçuk ay oldu canim yapıyorum bi zararı olmadi
Ilk sezaryenden 3 ay sonra ufak ufak başlamıştım bile mekige :)
Bilmem belkş ben hatırlamıyrumdur canım gözümden kacmıstır illakiAaaa yok mu kaptanınız demistibu hafta aramizda bi yaris olsun diye ..
Çok geçmiş olsun canım.Soğan kürüne ne zaman başladın?Reglden 2 gün sonra başlanılması gerektiğini söylüyorlar.sabah : soğan kürü, civanpercemi cayi
kahvalti az yaptim
ögle: boş
akşam : soğan kürü, birkaç lokma ekmek
aç değilim. yiyemiyorum. kurlerden farkedildigi üzere pek iyi degilim. adet geldi. acidan kivraniyorum. kistden dolayi sanirim. doktora gidicem bakalim.
spor yok. su cok icemedim midem fena
canim adet gelmiyordu. sabah gelsin diye ictim geldi. simdi gene ictim kistler gitsin diye. reglden sonra diyolar dogru. ama canimin yanmasi gecsin diye bi umut isteÇok geçmiş olsun canım.Soğan kürüne ne zaman başladın?Reglden 2 gün sonra başlanılması gerektiğini söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?