Kariscaksin tabiki cnm takimiz biz herkes fikrini soylicek :)Aslında iyi olur kaptan biz yapıyoduk diğer takımda her ay ne kadar inceldigimizi bölgesel anliyoduk tabi karışmak gibi olmasın
Benimde çok şiddetli geçiyor dayanamayıp kaç defa iğne yaptırdım.Bu ilaç sadece adet ağrıları için.İşyerindeki çekmecemde kalmış ismini onun için veremedim.jinekolog hangi ilaci vermisti canim. benimki çok garip hani sanci da degil acidan kac kere agladim saymadim bugun. doktor yerinde olsa kalkar giderdim. e acilde de parol takiyolar sadece.
15 puan demiştik 1000 adım için kaptanım.Kizlaaarrr su adim isini halledemedkk gitiibi karar verin artik puanlamaya koyalim yohsam 10000 adimi 5 puan yapicim
Birdeee vucut olculerini bildirme isine ne diyosunuzondada bi karar verelim
Gözümden kacmıs heralde kaptancıgım kızma hemeeenAdimlar icin bi karara varamadiniz mikesin bise soyleyin kizlar yoksa 10000 adini 5 puan yapcam haaa
Hosgeldin cnmmm. Soyledim ama gozden kacmis heralde
kiz soyledim ya ben
Işte karatayın en güzel yanı bu o yüzden insülin direncini yok ediyor resmen. Karatay kalp benAnam anamm leptin patlaması yasıyorum sabahtan ber sadece sade turk kahvesi ictim ama inanırmısın okadar acıkmadımm
Hiç birşey yememişsin halsiz kalacaksın arkadaşımsabah : soğan kürü, civanpercemi cayi
kahvalti az yaptim
ögle: boş
akşam : soğan kürü, birkaç lokma ekmek
aç değilim. yiyemiyorum. kurlerden farkedildigi üzere pek iyi degilim. adet geldi. acidan kivraniyorum. kistden dolayi sanirim. doktora gidicem bakalim.
spor yok. su cok icemedim midem fena
Kahvaltıdan önce 1 bardak su
Sabah
1 yumurta
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Çeyrek simit (bacımla cay bahçesine gittik )
1 üçgen peynir
2 şekersiz çay
Akşam
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Sabah 20 dk yürüyüş
Öglen ve akşam toplam 3 saat yürüyüş
Birazdan yola çıkacağız
Su şimdiye kadar 8 bardak
Sonrada içiyorum yatana kadar
Heralde bu sefer eriyeceksinSabah 9.00
2 yumurtadan taze soganlı onlet
1 kk tulum peynir
3 ceviz
1 kuruincir
1bardak tarcınlı süt
Aksam 19.00
4 kasıktan az keskek ( daha fazla yiyemedim malesef )
Su 2 litre spoor henuz bştmedi bitince yazıcam
Müsli bimdekilerden mi canım ? Meyve suları bozmuş işiMenüm
Sabah 1 yumurta ile çörek otlu omlet (1 tatlı k. Zeytin yağı ile yapildi)
3 zeytin
2 ceri domatez
2 dilim salam
1 dilim peynir
Yarım dilim çavdarlı ekmek
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Öğlen 1 kase musli+ yoğurt
1 kuru kayısı 1 kahve
Ara 4 çiğ badem
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Akşam 1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli limonlu yoğurt
Valla ya yiyemedim gercekten erşycem heralde artıkIşte karatayın en güzel yanı bu o yüzden insülin direncini yok ediyor resmen. Karatay kalp ben
Hiç birşey yememişsin halsiz kalacaksın arkadaşım
Menüne biraz balık et yeşillik vs eklersen çok daha iyi olur. Yumurta dışında pek bişey yememişsin
Heralde bu sefer eriyeceksin
Müsli bimdekilerden mi canım ? Meyve suları bozmuş işi
Listenn dısına cıkmıyorshn canım inş karsılıgını alacaksınBugün ki menüm
Sabah (10.45): 2 dlm peynir,1 haşlanmış yumurta ile salata,7 zeytin,3 dlm çavdar ekmeği
Ara ( 12.35): 3 kuru kayısı,2 ceviz
Öğlen-Akşam (17.45): 1 kase mercimek çorbası,Hellim ve peynirli yeşil salata ,1 dlm çavdar ekmeği,1 şişe ayran
Ara (20.45) : 1 elma ,1 sb süt tarçınlı
Sıvılar :1,5 lt su,1 kupa y.çay,1 kupa kayısılı form çay
Adimlar icin bi karara varamadiniz mikesin bise soyleyin kizlar yoksa 10000 adini 5 puan yapcam haaa
Hosgeldin cnmmm. Soyledim ama gozden kacmis heralde
kiz soyledim ya ben
Sinirlenmediğim müddetçe sıkıntı yok.Sinirliyken gözüm dönüyor herşeyi yiyebilirimListenn dısına cıkmıyorshn canım inş karsılıgını alacaksın
Işte karatayın en güzel yanı bu o yüzden insülin direncini yok ediyor resmen. Karatay kalp ben
Hiç birşey yememişsin halsiz kalacaksın arkadaşım
Menüne biraz balık et yeşillik vs eklersen çok daha iyi olur. Yumurta dışında pek bişey yememişsin
Heralde bu sefer eriyeceksin
Müsli bimdekilerden mi canım ? Meyve suları bozmuş işi
Cısın dibine vurdumBenimde çok şiddetli geçiyor dayanamayıp kaç defa iğne yaptırdım.Bu ilaç sadece adet ağrıları için.İşyerindeki çekmecemde kalmış ismini onun için veremedim.
15 puan demiştik 1000 adım için kaptanım.
Doğum günü nasıl geçti?Çok var mı cıss ?
kizmadim canimGözümden kacmıs heralde kaptancıgım kızma hemeeen
hem yorucu hem guzel gecti cnm ama suan pertim
hahaaayytt bizim kizlar leptnlerin dibinr vuruyo ne diyon sen
Hiccc acele etmeyin canim cumaya coook var herşeyden yiyinnn emiii
YaaaaCısın dibine vurdum1 dilim pasta 5 6 mercimek koftesi 5 6 yaprak sarma yedim
kizmadim canim
hem yorucu hem guzel gecti cnm ama suan pertim
hahaaayytt bizim kizlar leptnlerin dibinr vuruyo ne diyon sen
Siz oyle yapin ozaman canim biz halimizden memnunuzYaaaabak halsiz dusersiniz uyumadan ekmek arasi biseyler yiyin yiyin leptin ozaman daha guzel calisiyormus
Tamam kaptanımKariscaksin tabiki cnm takimiz biz herkes fikrini soylicek :)
Bencede guzel fikir itiraz eden olmazsa onuda yapariz :)
Eee hadi bakalımmm kolay gelsin size cumaya bakak görekSiz oyle yapin ozaman canim biz halimizden memnunuz
Sagol canim sizede boooll kalorili az hareketli bi hafta diliyoruzEee hadi bakalımmm kolay gelsin size cumaya bakak görek)
Yarina kadar bekleyelim itiraz eden olmaz saniyorum :) 1 aylik mi yapsak 15 gunluk muTamam kaptanım
Ama kimseden ses yok
menün tam karatay olmus, harikaSabah 9.00
2 yumurtadan taze soganlı onlet
1 kk tulum peynir
3 ceviz
1 kuruincir
1bardak tarcınlı süt
Aksam 19.00
4 kasıktan az keskek ( daha fazla yiyemedim malesef )
Su 2 litre spoor henuz bştmedi bitince yazıcam
Sen bilirsin kaptanım :* benim fazla olmadi 6. Takıma gelmeden ölçmüştüm bide dün akşam ölçtüm ayarlayıp gününü ona gore yaparız :)Yarina kadar bekleyelim itiraz eden olmaz saniyorum :) 1 aylik mi yapsak 15 gunluk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?