Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

jinekolog hangi ilaci vermisti canim. benimki çok garip hani sanci da degil acidan kac kere agladim saymadim bugun. doktor yerinde olsa kalkar giderdim. e acilde de parol takiyolar sadece.
Benimde çok şiddetli geçiyor dayanamayıp kaç defa iğne yaptırdım.Bu ilaç sadece adet ağrıları için.İşyerindeki çekmecemde kalmış ismini onun için veremedim.
Kizlaaarrr su adim isini halledemedkk gitii bi karar verin artik puanlamaya koyalim yohsam 10000 adimi 5 puan yapicim

Birdeee vucut olculerini bildirme isine ne diyosunuz ondada bi karar verelim
15 puan demiştik 1000 adım için kaptanım.
Doğum günü nasıl geçti?Çok var mı cıss ?

Anam anamm leptin patlaması yasıyorum sabahtan ber sadece sade turk kahvesi ictim ama inanırmısın okadar acıkmadımm
Işte karatayın en güzel yanı bu o yüzden insülin direncini yok ediyor resmen. Karatay kalp ben

Hiç birşey yememişsin halsiz kalacaksın arkadaşım

Menüne biraz balık et yeşillik vs eklersen çok daha iyi olur. Yumurta dışında pek bişey yememişsin

Sabah 9.00
2 yumurtadan taze soganlı onlet
1 kk tulum peynir
3 ceviz
1 kuruincir
1bardak tarcınlı süt

Aksam 19.00

4 kasıktan az keskek ( daha fazla yiyemedim malesef )

Su 2 litre spoor henuz bştmedi bitince yazıcam
Heralde bu sefer eriyeceksin

Müsli bimdekilerden mi canım ? Meyve suları bozmuş işi

Bugün ki menüm
Sabah (10.45): 2 dlm peynir,1 haşlanmış yumurta ile salata,7 zeytin,3 dlm çavdar ekmeği
Ara ( 12.35): 3 kuru kayısı,2 ceviz
Öğlen-Akşam (17.45): 1 kase mercimek çorbası,Hellim ve peynirli yeşil salata ,1 dlm çavdar ekmeği,1 şişe ayran
Ara (20.45) : 1 elma ,1 sb süt tarçınlı

Sıvılar :1,5 lt su,1 kupa y.çay,1 kupa kayısılı form çay

Valla ya yiyemedim gercekten erşycem heralde artık devam ettirebilirsem tabi böyle

Listenn dısına cıkmıyorshn canım inş karsılıgını alacaksın

Adimlar icin bi karara varamadiniz mi kesin bise soyleyin kizlar yoksa 10000 adini 5 puan yapcam haaa

Hosgeldin cnmmm. Soyledim ama gozden kacmis heralde
kiz soyledim ya ben

Hiccc acele etmeyin canim cumaya coook var herşeyden yiyinnn emiii

Yok canım baksa marketten nesfit 'in ürünü meyve suları taze kendim sıkıyorum ve hormonsuz tanıdıklardan alıyoruz çünkü oğlum da var ona da taze iciriyorum :)

Cısın dibine vurdum 1 dilim pasta 5 6 mercimek koftesi 5 6 yaprak sarma yedim
Gözümden kacmıs heralde kaptancıgım kızma hemeeen
kizmadim canim

Kanguru_ nasıl geçti doğum gününüz
hem yorucu hem guzel gecti cnm ama suan pertim

Hiccc acele etmeyin canim cumaya coook var herşeyden yiyinnn emiii
hahaaayytt bizim kizlar leptnlerin dibinr vuruyo ne diyon sen

Cısın dibine vurdum 1 dilim pasta 5 6 mercimek koftesi 5 6 yaprak sarma yedim
kizmadim canim

hem yorucu hem guzel gecti cnm ama suan pertim

hahaaayytt bizim kizlar leptnlerin dibinr vuruyo ne diyon sen
Yaaaa bak halsiz dusersiniz uyumadan ekmek arasi biseyler yiyin yiyin leptin ozaman daha guzel calisiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…