Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim adet gelmiyordu. sabah gelsin diye ictim geldi. simdi gene ictim kistler gitsin diye. reglden sonra diyolar dogru. ama canimin yanmasi gecsin diye bi umut iste
Canım bence kesmelisin adet sonrasına kadar.Bende de Pko var ve aşırı sancılı oluyorum.Jinekolog ağrı için ilaç vermişti.Birde bana zencefilli çay iyi geliyor.

Kahvaltıdan önce 1 bardak su

Sabah
1 yumurta
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay

Öğlen
Çeyrek simit (bacımla cay bahçesine gittik )
1 üçgen peynir
2 şekersiz çay

Akşam
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

Sabah 20 dk yürüyüş

Öglen ve akşam toplam 3 saat yürüyüş

Birazdan yola çıkacağız
Su şimdiye kadar 8 bardak
Sonrada içiyorum yatana kadar

Canım bence kesmelisin adet sonrasına kadar.Bende de Pko var ve aşırı sancılı oluyorum.Jinekolog ağrı için ilaç vermişti.Birde bana zencefilli çay iyi geliyor.
jinekolog hangi ilaci vermisti canim. benimki çok garip hani sanci da degil acidan kac kere agladim saymadim bugun. doktor yerinde olsa kalkar giderdim. e acilde de parol takiyolar sadece.

Amanııın bu nasık bir gun olmuş böyle diyet namına gectim saglık adına hiç guzel bşr gun olmamıs agrın coksa git bence beklemeden bir de su içmeye calış ben içince rahatlıyorum o dönemimde wc ye gittikce

Vaay 3 saat yuruyus cok iyiymiş tebrik ederim sen de karatay mı yapıyorsun canım simit olmasa tam karatay menusu

su çok icemiyorum canim midem bulaniyor. ama iceyim haklisin tuvalate gittikce iyi olur. işte ağrı kesici içtim evde. doktora da haftaici giderim. eger kistle ilgili bana duzgun bilgi vermezse doktor degistircem artik. bu kadar carpmasi normal degil cunku

çok guzel yurumussun canim

Sabah 9.00
2 yumurtadan taze soganlı onlet
1 kk tulum peynir
3 ceviz
1 kuruincir
1bardak tarcınlı süt

Aksam 19.00

4 kasıktan az keskek ( daha fazla yiyemedim malesef )

Su 2 litre spoor henuz bştmedi bitince yazıcam

Menüm
Sabah 1 yumurta ile çörek otlu omlet (1 tatlı k. Zeytin yağı ile yapildi)
3 zeytin
2 ceri domatez
2 dilim salam
1 dilim peynir
Yarım dilim çavdarlı ekmek
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu

Öğlen 1 kase musli+ yoğurt
1 kuru kayısı 1 kahve

Ara 4 çiğ badem
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu

Akşam 1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli limonlu yoğurt

Vuu aksam cok hafif ne guzel canım :) benim dikkati cekti salam sosis tuketiyorsun galiba pek saglıklı olmadıgını söylüyorlar hep sen ne dusunuyorsun canım

Adimlar icin bi karara varamadiniz mi kesin bise soyleyin kizlar yoksa 10000 adini 5 puan yapcam haaa
Kizlarrrr nasil gidiyorrr ben 13. Takimdayim... bu hafta yarisimiz var bi bakayim sizlere dedim ))
Hosgeldin cnmmm. Soyledim ama gozden kacmis heralde
Merhaba ne yarısıymıs ya bizim hiç haberimiz yok dostum
kiz soyledim ya ben

Vuu aksam cok hafif ne guzel canım :) benim dikkati cekti salam sosis tuketiyorsun galiba pek saglıklı olmadıgını söylüyorlar hep sen ne dusunuyorsun canım

Kuzum bence o aldigin yere bağlı biz tanıdıktan alıyoruz yumurta çiftlik yumurtası meyve Öyle tanıdık hormonsuz yani normale göre pahalı oluyo ama sağlıklı en azından :)

Kizlaaarrr su adim isini halledemedkk gitii bi karar verin artik puanlamaya koyalim yohsam 10000 adimi 5 puan yapicim

Birdeee vucut olculerini bildirme isine ne diyosunuz ondada bi karar verelim

Kizlaaarrr su adim isini halledemedkk gitii bi karar verin artik puanlamaya koyalim yohsam 10000 adimi 5 puan yapicim

Birdeee vucut olculerini bildirme isine ne diyosunuz ondada bi karar verelim

Aslında iyi olur kaptan biz yapıyoduk diğer takımda her ay ne kadar inceldigimizi bölgesel anliyoduk tabi karışmak gibi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…