Canım bence kesmelisin adet sonrasına kadar.Bende de Pko var ve aşırı sancılı oluyorum.Jinekolog ağrı için ilaç vermişti.Birde bana zencefilli çay iyi geliyor.canim adet gelmiyordu. sabah gelsin diye ictim geldi. simdi gene ictim kistler gitsin diye. reglden sonra diyolar dogru. ama canimin yanmasi gecsin diye bi umut iste
jinekolog hangi ilaci vermisti canim. benimki çok garip hani sanci da degil acidan kac kere agladim saymadim bugun. doktor yerinde olsa kalkar giderdim. e acilde de parol takiyolar sadece.Canım bence kesmelisin adet sonrasına kadar.Bende de Pko var ve aşırı sancılı oluyorum.Jinekolog ağrı için ilaç vermişti.Birde bana zencefilli çay iyi geliyor.
Amanııın bu nasık bir gun olmuş böyle diyet namına gectim saglık adına hiç guzel bşr gun olmamıs agrın coksa git bence beklemeden bir de su içmeye calış ben içince rahatlıyorum o dönemimde wc ye gittikcesabah : soğan kürü, civanpercemi cayi
kahvalti az yaptim
ögle: boş
akşam : soğan kürü, birkaç lokma ekmek
aç değilim. yiyemiyorum. kurlerden farkedildigi üzere pek iyi degilim. adet geldi. acidan kivraniyorum. kistden dolayi sanirim. doktora gidicem bakalim.
spor yok. su cok icemedim midem fena
Vaay 3 saat yuruyus cok iyiymiş tebrik ederim sen de karatay mı yapıyorsun canım simit olmasa tam karatay menusuKahvaltıdan önce 1 bardak su
Sabah
1 yumurta
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Çeyrek simit (bacımla cay bahçesine gittik )
1 üçgen peynir
2 şekersiz çay
Akşam
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Sabah 20 dk yürüyüş
Öglen ve akşam toplam 3 saat yürüyüş
Birazdan yola çıkacağız
Su şimdiye kadar 8 bardak
Sonrada içiyorum yatana kadar
su çok icemiyorum canim midem bulaniyor. ama iceyim haklisin tuvalate gittikce iyi olur. işte ağrı kesici içtim evde. doktora da haftaici giderim. eger kistle ilgili bana duzgun bilgi vermezse doktor degistircem artik. bu kadar carpmasi normal degil cunkuAmanııın bu nasık bir gun olmuş böyle diyet namına gectim saglık adına hiç guzel bşr gun olmamıs agrın coksa git bence beklemeden bir de su içmeye calış ben içince rahatlıyorum o dönemimde wc ye gittikce
Ben kafama göre yapıyorum canım Ogün evde ne pişmişse ondan az yiyorumVaay 3 saat yuruyus cok iyiymiş tebrik ederim sen de karatay mı yapıyorsun canım simit olmasa tam karatay menusu
çok guzel yurumussun canimKahvaltıdan önce 1 bardak su
Sabah
1 yumurta
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Çeyrek simit (bacımla cay bahçesine gittik )
1 üçgen peynir
2 şekersiz çay
Akşam
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Sabah 20 dk yürüyüş
Öglen ve akşam toplam 3 saat yürüyüş
Birazdan yola çıkacağız
Su şimdiye kadar 8 bardak
Sonrada içiyorum yatana kadar
Teşekkür ederim :) ama yoruldum kız kardeşim daha 19 yaşında o yorulmadI galiba :)çok guzel yurumussun canim
o genç tabi yorulmaz daha :)) ben de uzun süre yürüyememTeşekkür ederim :) ama yoruldum kız kardeşim daha 19 yaşında o yorulmadI galiba :)
Sabah 9.00
2 yumurtadan taze soganlı onlet
1 kk tulum peynir
3 ceviz
1 kuruincir
1bardak tarcınlı süt
Aksam 19.00
4 kasıktan az keskek ( daha fazla yiyemedim malesef )
Su 2 litre spoor henuz bştmedi bitince yazıcam
Vuu aksam cok hafif ne guzel canım :) benim dikkati cekti salam sosis tuketiyorsun galiba pek saglıklı olmadıgını söylüyorlar hep sen ne dusunuyorsun canımMenüm
Sabah 1 yumurta ile çörek otlu omlet (1 tatlı k. Zeytin yağı ile yapildi)
3 zeytin
2 ceri domatez
2 dilim salam
1 dilim peynir
Yarım dilim çavdarlı ekmek
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Öğlen 1 kase musli+ yoğurt
1 kuru kayısı 1 kahve
Ara 4 çiğ badem
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Akşam 1 kase kabak çorbası
1 kase pul biberli limonlu yoğurt
Adimlar icin bi karara varamadiniz miO zaman 1000 adım için 15 puan diyoruz değil mi?
Birde geçmiş sayfalarda bir arkadaş ölçülerimizi almayı ve onlarıda paylaşabiliriz demişti .Ne düşünüyorsunuz? Bence gayet güzel olur bazı zamanlar kilo vermiyoruz ama inceliyoruz.Buda motive eder bizi.
Hosgeldin cnmmm. Soyledim ama gozden kacmis heraldeKizlarrrr nasil gidiyorrr ben 13. Takimdayim... bu hafta yarisimiz var bi bakayim sizlere dedim))
kiz soyledim ya benMerhaba ne yarısıymıs ya bizim hiç haberimiz yok dostum
Vuu aksam cok hafif ne guzel canım :) benim dikkati cekti salam sosis tuketiyorsun galiba pek saglıklı olmadıgını söylüyorlar hep sen ne dusunuyorsun canım
Adimlar icin bi karara varamadiniz mikesin bise soyleyin kizlar yoksa 10000 adini 5 puan yapcam haaa
Hosgeldin cnmmm. Soyledim ama gozden kacmis heralde
kiz soyledim ya ben
Kizlaaarrr su adim isini halledemedkk gitiibi karar verin artik puanlamaya koyalim yohsam 10000 adimi 5 puan yapicim
Birdeee vucut olculerini bildirme isine ne diyosunuzondada bi karar verelim
en cok hangi takim zayiflicak yarisi cnm :)Yarısı gördüm de ne yarışıydı kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?