Bi yas genclestin he :)37 yaşında, yağ oranım 42,3 idi 1 yaş düştü ama olsun :)
gunaydin ablacim. Bizde seni seviyoruz.Günaydinlar kizlar sizi sevlyorumKanguru_ kuzucuklarin dogumgünü kutlu olsun nice mutlu musmuttlu seneler dilerim sekerim ben güne gidiyorum kizlar
Cuma gunu 82.2
Bugun 83
Fark +0.8
Dogum gunjnun acisi cikti
Gunaudin abla bizde seni seviuoruzz amann dikkat gundee cislardan kacinGünaydinlar kizlar sizi sevlyorumKanguru_ kuzucuklarin dogumgünü kutlu olsun nice mutlu musmuttlu seneler dilerim sekerim ben güne gidiyorum kizlar
Bi yas genclestin he :)
gunaydin ablacim. Bizde seni seviyoruz.
Tesekkur ederim❤
Oyle planliyorum cnm tavuk haslicam aksama onu yerim yogurtla yarina eksiye duserimBugun scok su ic kaptanim ve az yagli beslen salatayla galan gecistr eksiye duameye baslarsin
bu kilo varya cok lanet bsey yaa insani yaslandiriyo resmenGörüntüde 5 yaş gençleştim Hatta daha fazla :)) görsen yüzümü :)))
Gunaydın seyhan ablacım masallah sana hiç yerinde durmuyorsun neguzel :))Günaydinlar kizlar sizi sevlyorumKanguru_ kuzucuklarin dogumgünü kutlu olsun nice mutlu musmuttlu seneler dilerim sekerim ben güne gidiyorum kizlar
16 kilo gitmiş dile kolay eminim etraftan aldıgınız övgüler sizi daha da motive eder masallah diyelim :)Görüntüde 5 yaş gençleştim Hatta daha fazla :)) görsen yüzümü :)))
Cumaya kadar dusersin cnm senden buyuk seyler beklemiyoruz 400 gr fln da versen buyuk basariKilom sabit kızlar
Son kilolara gelince böyle oluyor geçen hafta 500 gr gitmişti inşallah bu haftada giderCumaya kadar dusersin cnm senden buyuk seyler beklemiyoruz 400 gr fln da versen buyuk basari
Oyle planliyorum cnm tavuk haslicam aksama onu yerim yogurtla yarina eksiye duserim
bu kilo varya cok lanet bsey yaa insani yaslandiriyo resmen
16 kilo gitmiş dile kolay eminim etraftan aldıgınız övgüler sizi daha da motive eder masallah diyelim :)
Insallah cnm :)Son kilolara gelince böyle oluyor geçen hafta 500 gr gitmişti inşallah bu haftada gider
cok guzelm boyle devam :)
Malesef böyle özel zamanlarda yapılıyor kacamak kaptanım senin icin cok kötü oldu simdi durmadan koş hopla zıpla spor yapıp yak bari olan olmuş artık sıkma canınıCuma gunu 82.2
Bugun 83
Fark +0.8
Dogum gunjnun acisi cikti
Tabi canımm o bir kilo 10 gununu alıyor insann bnecede asıl spora biraz dahaAynen öyle canım
17 kg gitti :) 1 kg mu yabana atamam :))) tabi canım ama artık 8 görmek istiyorum bu ay hedefim 8 görmek çok spor yapıcam
Hadş maşallah devamı da gelir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?