Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bakıyorum mesajlara ama bulamadım okula falan hazırlık yaptık dün yarım ödevleri falan tamamladık banyoydu ütüydü derken giremedim sayfalar ilerlemiş aslında etiketlense kolay olur

Eki Görüntüle 2106265 Karpuz sağlıklıdır
Kım demış fruktoz gece kılo yapar deyiiii
bu ev nasıl temizlendi ben onu merak etdim valla

tospikle adasiz ❤
Isimleride cok guzel. 4 tane kizin var sana nolur bee masallah
en guzeli. Eger benim hamileliklerim kotu gecmeseydi bende 3 4 tane istiyodum ama 2 de kalcaz heraldr :)
elifler hep kilolu yaaa (bide ince uzun demek elif )

Gencler p.tesi bildiririmi yapıp havamı atıp gidiyorum

Cuma gunu 73.6
Bugun 72.7
Fark 900
Maşallah kuzummm
Kilo bildirimim
Cuma 77.00
Pazartesi 76.6
Fark -400
bi ben erimiyom valla maşallah

bu ev nasıl temizlendi ben onu merak etdim valla

elifler hep kilolu yaaa (bide ince uzun demek elif )

Maşallah kuzummm
bi ben erimiyom valla maşallah
Bıraz genısce bır anneyım
Onlar mutlu olsun temızlenır dıyen kafadayım

Bakıyorum mesajlara ama bulamadım okula falan hazırlık yaptık dün yarım ödevleri falan tamamladık banyoydu ütüydü derken giremedim sayfalar ilerlemiş aslında etiketlense kolay olur
bazen unutuluyo cnm o yuzden mumkun oldugunca takip et

Bıraz genısce bır anneyım
Onlar mutlu olsun temızlenır dıyen kafadayım
bende oyleyim mesrla biraz once ece 10 15 tane yumurta kirdi. Ilk 2 tanede yakaladim ama baktim hosuna gidiyo ellemedim once kirdi sonra kilime bulastirdi. bende aldim once eceyi yikadin sonra kilimi makineye attim oldu bittiiii

Yumurtalara yazık yaaa benimki de küçükken 15yumurtayı kırmış her yere sürmüştü ama olay yerine sonra intikal edebildim

Ya bak konuyla bagalantılı az önce bende onu dusunuyordum benm öutfaktaki halı bildigimiz kelli felli halı e iki kucul cocukla malum batıyor bir aya kalmadan su ince kaymayan makinede yıkanabilen halılardan mı alsam nedersiniz bacılar fuzuli masraf da yapmak istemiyorum ama yılatınca da aynı hesaba geliyo nerdeyse

Ayyy ne güzel şuan öyle şeylerle uğraşmayı çok istedim.H.sonu hep çalıştım ve bu hafta nefessiz çalışmam gerek

Yumurtalara yazık yaaa benimki de küçükken 15yumurtayı kırmış her yere sürmüştü ama olay yerine sonra intikal edebildim
Kesfediyo suan o yuzden uzulmedim yumurtalara onun o kahkahalari yeterdi valla :)
heh benimde sen gibi iste. Acik renk mutfak halim var seriyorum 1 ay olmadam mahvoluyo bende o makinede yikananlardan aldim. Yazin tasincaz hole bile o yikananlardan almayi dusunuyorum at makineye yika. yikamaya vercegin parayi haliya ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…