- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
ben telefonuma kaydetidiyordum ama kimse beni etiketlemedi yada atlamasılar sadece bunlar varHuzurvermeyolunda cnm spor listesi nerde toplayayim bakim hepsini :) yeni liste yapalim
Elif-Hakan ip atlama listesi nerde
Unutmuşlardır canımben telefonuma kaydetidiyordum ama kimse beni etiketlemedi yada atlamasılar sadece bunlar varEki Görüntüle 2106423 Eki Görüntüle 2106423
Seyhan abla etiketlemiyo cnm unutuyo herlade takip etmen lazmben telefonuma kaydetidiyordum ama kimse beni etiketlemedi yada atlamasılar sadece bunlar varEki Görüntüle 2106423
Canım dun 1000 atladımKilo bildirimi sabit 84.5 im
Tamam yazıyorum 1000 de önceden vardı dimiCanım dun 1000 atladım
bu ev nasıl temizlendi ben onu merak etdim vallaEki Görüntüle 2106265 Karpuz sağlıklıdır
Kım demış fruktoz gece kılo yapar deyiiii
elifler hep kilolu yaaa (bide ince uzun demek eliftospikle adasiz ❤
Isimleride cok guzel. 4 tane kizin var sana nolur beemasallah
en guzeli. Eger benim hamileliklerim kotu gecmeseydi bende 3 4 tane istiyodum ama 2 de kalcaz heraldr :)
Maşallah kuzummmGencler p.tesi bildiririmi yapıp havamı atıp gidiyorum
Cuma gunu 73.6
Bugun 72.7
Fark 900
bi ben erimiyom valla maşallahKilo bildirimim
Cuma 77.00
Pazartesi 76.6
Fark -400
Toplanmıyor canım ben denedimBakarak beyin gücüyle toplanmaz mı ki beklesem biraz daha
Hayalimi kırdın ben bekleyecektim yaaaa ozaman kalkayım ne yapımmToplanmıyor canım ben denedim
Bıraz genısce bır anneyımbu ev nasıl temizlendi ben onu merak etdim valla
elifler hep kilolu yaaa (bide ince uzun demek elif)
Maşallah kuzummm
bi ben erimiyom valla maşallah
Valla bende öyleyim ama yerdeki çatal beni benden aldı...Bıraz genısce bır anneyım
Onlar mutlu olsun temızlenır dıyen kafadayım
bazen unutuluyo cnm o yuzden mumkun oldugunca takip etBakıyorum mesajlara ama bulamadım okula falan hazırlık yaptık dün yarım ödevleri falan tamamladık banyoydu ütüydü derken giremedim sayfalar ilerlemiş aslında etiketlense kolay olur
bende oyleyim mesrla biraz once ece 10 15 tane yumurta kirdi. Ilk 2 tanede yakaladim ama baktim hosuna gidiyo ellemedimBıraz genısce bır anneyım
Onlar mutlu olsun temızlenır dıyen kafadayım
Yumurtalara yazık yaaa benimki de küçükken 15yumurtayı kırmış her yere sürmüştü ama olay yerine sonra intikal edebildimbazen unutuluyo cnm o yuzden mumkun oldugunca takip et
bende oyleyim mesrla biraz once ece 10 15 tane yumurta kirdi. Ilk 2 tanede yakaladim ama baktim hosuna gidiyo ellemedimonce kirdi sonra kilime bulastirdi. bende aldim once eceyi yikadin sonra kilimi makineye attim oldu bittiiii
Ya bak konuyla bagalantılı az önce bende onu dusunuyordum benm öutfaktaki halı bildigimiz kelli felli halı e iki kucul cocukla malum batıyor bir aya kalmadan su ince kaymayan makinede yıkanabilen halılardan mı alsam nedersiniz bacılar fuzuli masraf da yapmak istemiyorum ama yılatınca da aynı hesaba geliyo nerdeysebazen unutuluyo cnm o yuzden mumkun oldugunca takip et
bende oyleyim mesrla biraz once ece 10 15 tane yumurta kirdi. Ilk 2 tanede yakaladim ama baktim hosuna gidiyo ellemedimonce kirdi sonra kilime bulastirdi. bende aldim once eceyi yikadin sonra kilimi makineye attim oldu bittiiii
Ayyy ne güzel şuan öyle şeylerle uğraşmayı çok istedim.H.sonu hep çalıştım ve bu hafta nefessiz çalışmam gerekbazen unutuluyo cnm o yuzden mumkun oldugunca takip et
Kızlar evim bi dağılmış bi dağılmış sormayın nasıl nerden başlasam oturdum öyle etrafa bakıyom
Kesfediyo suan o yuzden uzulmedim yumurtalara onun o kahkahalari yeterdi valla :)Yumurtalara yazık yaaa benimki de küçükken 15yumurtayı kırmış her yere sürmüştü ama olay yerine sonra intikal edebildim
heh benimde sen gibi iste. Acik renk mutfak halim var seriyorum 1 ay olmadam mahvoluyo bende o makinede yikananlardan aldim. Yazin tasincaz hole bile o yikananlardan almayi dusunuyorum at makineye yika.Ya bak konuyla bagalantılı az önce bende onu dusunuyordum benm öutfaktaki halı bildigimiz kelli felli halı e iki kucul cocukla malum batıyor bir aya kalmadan su ince kaymayan makinede yıkanabilen halılardan mı alsam nedersiniz bacılar fuzuli masraf da yapmak istemiyorum ama yılatınca da aynı hesaba geliyo nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?