kolay gelsin cnmAyyy ne güzel şuan öyle şeylerle uğraşmayı çok istedim.H.sonu hep çalıştım ve bu hafta nefessiz çalışmam gerek
bende sabahdan beri temizlik yapiyorum bi mutfak kaldi bide camasir katlanip yerlestirilecek onlarida yapsam aksam da misafirlige gidicem. Yarin arkadasimin mevlutu varm bi bitmiyo kosturmaca yaGecen bn ayni durumdaydim dusundum dusundm once mitfaktan basladm sonra gerisi geldi
Ay gercekten mi kaptanim ben dayanamazdmmm ben hic geniş deilmimmm batcaksada bi oda batsin ama duger odalr hep toplu misafir gelcek gibi olan isterim kucuk cocuk olunca hep pesinde gezmek zorunda kaliyorum bunun icindebazen unutuluyo cnm o yuzden mumkun oldugunca takip et
bende oyleyim mesrla biraz once ece 10 15 tane yumurta kirdi. Ilk 2 tanede yakaladim ama baktim hosuna gidiyo ellemedimonce kirdi sonra kilime bulastirdi. bende aldim once eceyi yikadin sonra kilimi makineye attim oldu bittiiii
Kendini yıpratmıyor musun bu şekilde?Ay gercekten mi kaptanim ben dayanamazdmmm ben hic geniş deilmimmm batcaksada bi oda batsin ama duger odalr hep toplu misafir gelcek gibi olan isterim kucuk cocuk olunca hep pesinde gezmek zorunda kaliyorum bunun icinde
Benimdr bi odam hep topludur canim missfir geldigindr oraya alirim. Oturdugumuz oda hep daginik oyuncak daginikligi yani :) odalari olmadigindan simdilik boyle seneye odalari olcak ozmn sadece odalarinda oynamalarina izin vericem :) . Oyuncak daginikligina cok takilma bence sonucda buyuyecekler kucukluklerinin tadini cikarsinlarAy gercekten mi kaptanim ben dayanamazdmmm ben hic geniş deilmimmm batcaksada bi oda batsin ama duger odalr hep toplu misafir gelcek gibi olan isterim kucuk cocuk olunca hep pesinde gezmek zorunda kaliyorum bunun icinde
Atiliyo cnm bnm mutfagimdada banyomdada onlardab var bise olmadi mutfakdaki nerdeyse haftada 1 yikaniyo :) bende severim hali yikamayiYa şu halılar makinaya sığıyormu ki şu ince altı kaymaz olanlar dimi valla bende istiyorum bide ben takığım halı konusunda ayda 15 günde bir halı yıkıyom hele yazın fenayım büuükler yıkamaya yolluklar bana kalıyor
Malesef böyle özel zamanlarda yapılıyor kacamak kaptanım senin icin cok kötü oldu simdi durmadan koş hopla zıpla spor yapıp yak bari olan olmuş artık sıkma canını
Tabi canımm o bir kilo 10 gununu alıyor insann bnecede asıl spora biraz daha
Hadş maşallah devamı da gelir umarım
Cok uykum var yaaa
Kızlar evim bi dağılmış bi dağılmış sormayın nasıl nerden başlasam oturdum öyle etrafa bakıyom
Ya şu halılar makinaya sığıyormu ki şu ince altı kaymaz olanlar dimi valla bende istiyorum bide ben takığım halı konusunda ayda 15 günde bir halı yıkıyom hele yazın fenayım büuükler yıkamaya yolluklar bana kalıyor
cocuklar uyusa uyucamda onlari birskip uyuyamam kiUyu kız 1 saat iyi gelir ya da kahve iç ayılırsın :)
cocuklar uyusa uyucamda onlari birskip uyuyamam kibendr kendimi ise verdim
Kizlar su pazartesi bildirim isini bi oturtamadik. Bu saat oldu hala bildirim yapmayanlar var
yaaa çok sevindim benim makina 4kg inşallah olur bende alayım yaaAtiliyo cnm bnm mutfagimdada banyomdada onlardab var bise olmadi mutfakdaki nerdeyse haftada 1 yikaniyo :) bende severim hali yikamayi
Evı toplarkende inanılmaz dağılıyor :) başlamışsın gibi düşün devam et :)
Sığıyor canım ama makinen kaç kilo orası önemli ama çok alan kaplamıyor
Hadi kapısalım ozaman sporda bize de sevk olur hemBen zaten burada en çok spor yapanlardan biriyim, arkadaşlar bilir :) ama yapamadım hastalık vs ama bu hafta dönüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?