Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy ne güzel şuan öyle şeylerle uğraşmayı çok istedim.H.sonu hep çalıştım ve bu hafta nefessiz çalışmam gerek
kolay gelsin cnm

Gecen bn ayni durumdaydim dusundum dusundm once mitfaktan basladm sonra gerisi geldi
bende sabahdan beri temizlik yapiyorum bi mutfak kaldi bide camasir katlanip yerlestirilecek onlarida yapsam aksam da misafirlige gidicem. Yarin arkadasimin mevlutu varm bi bitmiyo kosturmaca ya

Reactions: NGY
Ay gercekten mi kaptanim ben dayanamazdmmm ben hic geniş deilmimmm batcaksada bi oda batsin ama duger odalr hep toplu misafir gelcek gibi olan isterim kucuk cocuk olunca hep pesinde gezmek zorunda kaliyorum bunun icinde

Ay gercekten mi kaptanim ben dayanamazdmmm ben hic geniş deilmimmm batcaksada bi oda batsin ama duger odalr hep toplu misafir gelcek gibi olan isterim kucuk cocuk olunca hep pesinde gezmek zorunda kaliyorum bunun icinde
Kendini yıpratmıyor musun bu şekilde?

Benimdr bi odam hep topludur canim missfir geldigindr oraya alirim. Oturdugumuz oda hep daginik oyuncak daginikligi yani :) odalari olmadigindan simdilik boyle seneye odalari olcak ozmn sadece odalarinda oynamalarina izin vericem :) . Oyuncak daginikligina cok takilma bence sonucda buyuyecekler kucukluklerinin tadini cikarsinlar

Ya şu halılar makinaya sığıyormu ki şu ince altı kaymaz olanlar dimi valla bende istiyorum bide ben takığım halı konusunda ayda 15 günde bir halı yıkıyom hele yazın fenayım büuükler yıkamaya yolluklar bana kalıyor

Atiliyo cnm bnm mutfagimdada banyomdada onlardab var bise olmadi mutfakdaki nerdeyse haftada 1 yikaniyo :) bende severim hali yikamayi

Ben zaten burada en çok spor yapanlardan biriyim, arkadaşlar bilir :) ama yapamadım hastalık vs ama bu hafta dönüyorum.

Sığıyor canım ama makinen kaç kilo orası önemli ama çok alan kaplamıyor

Kizlar su pazartesi bildirim isini bi oturtamadik. Bu saat oldu hala bildirim yapmayanlar var

Kizlar su pazartesi bildirim isini bi oturtamadik. Bu saat oldu hala bildirim yapmayanlar var

Ben tartılmadım sabah nazlı Kocacım beni işe bırak diyince ve iş yeri kulağımı arkadan kaşımak gibi ters olduğu İçin, erkenden çıktım ancak kahvaltıyı sıkıştırdım araya sabahın şoku ile unuttum aklımdayken

Atiliyo cnm bnm mutfagimdada banyomdada onlardab var bise olmadi mutfakdaki nerdeyse haftada 1 yikaniyo :) bende severim hali yikamayi
yaaa çok sevindim benim makina 4kg inşallah olur bende alayım yaa

Evı toplarkende inanılmaz dağılıyor :) başlamışsın gibi düşün devam et :)

Sığıyor canım ama makinen kaç kilo orası önemli ama çok alan kaplamıyor

Merhabalar birkac gundur internetle ilgili bir sorun vardi giremedim internete ama su an bu gunku menumu paylasmak istiyorum
Sabah : ( bir talihdizlikten oturu 2 paket eti gonk -aralaribda biraz zaman farkiyla-)
Oglen : az corba yarin tam tahilli ekmek
Aksam: salata , salgam yemegi , yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…