- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kaptanım ben sabah uyuyakalmışım bi kalktım saat 6.10 acele acele servise zor yetistim yani tartılamadımKizlar su pazartesi bildirim isini bi oturtamadik. Bu saat oldu hala bildirim yapmayanlar var
Buyugu ananesine gonderdim kucugude uyutuyorum simdi sonra bende uyuciimmm :)Onları da uyut :)
Ah bu erkekler yokmuuu cocukdan beterlerBen tartılmadım sabah nazlı Kocacım beni işe bırak diyince ve iş yeri kulağımı arkadan kaşımak gibi ters olduğu İçin, erkenden çıktım ancak kahvaltıyı sıkıştırdım araya sabahın şoku ile unuttum aklımdayken
halinin buyuklugine bagli cnm cok buyuk alma sigar olmadi banyon buyukse yada kapali balkonun varsa ordada yikatabilirsin hemen kuruyolar :)yaaa çok sevindim benim makina 4kg inşallah olur bende alayım yaa
eti gong olmamis cnmMerhabalar birkac gundur internetle ilgili bir sorun vardi giremedim internete ama su an bu gunku menumu paylasmak istiyorum
Sabah : ( bir talihdizlikten oturu 2 paket eti gonk -aralaribda biraz zaman farkiyla-)
Oglen : az corba yarin tam tahilli ekmek
Aksam: salata , salgam yemegi , yogurt
tmm canimKaptanım ben sabah uyuyakalmışım bi kalktım saat 6.10 acele acele servise zor yetistim yani tartılamadım
Hadi kapısalım ozaman sporda bize de sevk olur hem
Buyugu ananesine gonderdim kucugude uyutuyorum simdi sonra bende uyuciimmm :)
Ah bu erkekler yokmuuu cocukdan beterler
halinin buyuklugine bagli cnm cok buyuk alma sigar olmadi banyon buyukse yada kapali balkonun varsa ordada yikatabilirsin hemen kuruyolar :)
eti gong olmamis cnmkeske baska birsey yiyebilseydin. Gerisi guzel ama iyi telafi etmissin
tmm canim
Unsuz pan kek mi ? Tarif verir misinizGerçekleşen menümü yazayım:
Sabah uyanınca: çörek otu yağı + ılık limonlu su
07:00- unsuz muzlu pankek
Labne peynir
Ara : 1 elma
Öğle : ıspanak
Ara : 1 hurma
Akşam : ızgara hellim peynirli salata
1 lt detoks çayı içildi
3 lt su içildi
1 Türk kahvesi içildi
Spor yapacağım, akşam yemeğini henüz yemedim bugün biraz geç yiycem eşimi bekliyorum, eve gitmem vakit alacak
Unsuz pan kek mi ? Tarif verir misiniz
Kaptanım ben sabah uyuyakalmışım bi kalktım saat 6.10 acele acele servise zor yetistim yani tartılamadım
Bugünki Menüm
Kahvaltıdan önce detoks suyu
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Öğlen
1 elma
Ara
1 Türk Kahvesi
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
Turp salatası
Spor
100 defa kollar
100 defa bacaklar
50 defa sırt çalışıldı
Şu ana kadar içilen su 8 bardak
O tarifi de isterim2 tam yumurta
1 orta boy muz
Muzu çatalla ezdim iyice istersen robottan geç sabah ses olur diye yapmadım ben :) içine 2 yumurta iyice çırp sonra tavaya biraz zeytinyağı kızsın kepçe yardımıyla az az dök, bu iki günlük oluyor yarısını yedim yarısı yarın süper oldu, diyetlsyenim verdi labne peyniri sürüp yedim, labne ile yiyebilirsin dedi kendisi :) birde pizza tarifi verdi onu da yapıcam
Bugün yemedim kahvaltıyI Geç yaptım canımÖğle yemiyor musun canım
Iyiyim valla bende koşturmaca hep. Neyseki hastalığı atlattın döndün sahalara :)Cicim napıyorsun en çok soran sendin :) Bi türlü de yazamadım görüp görüp :) gerçi yazdığımda oldu :) ay ne uzattım :) kusura bakma canım :* yeni kendime geliyorum vallahi sen anlıyorsun benim yoğunluğumu, Üzerine hastalık ve kilit :)
Cok guzel canım menün sadece sabahki gong olmamıs okula gidiyorsun sanırım bi 10 dk erken kalksan yada okulda ne gibi bşr aletrenatifin olur sabah en önemli öğün cunki :)Merhabalar birkac gundur internetle ilgili bir sorun vardi giremedim internete ama su an bu gunku menumu paylasmak istiyorum
Sabah : ( bir talihdizlikten oturu 2 paket eti gonk -aralaribda biraz zaman farkiyla-)
Merhabalar birkac gundur internetle ilgili bir sorun vardi giremedim internete ama su an bu gunku menumu paylasmak istiyorum
Diyetine biraz yeşillik yoğurt vs ekleyebilirsin bence sabah hiç bir şey yememişsin.Bugünki Menüm
Kahvaltıdan önce detoks suyu
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Öğlen
1 elma
Ara
1 Türk Kahvesi
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
Turp salatası
Spor
100 defa kollar
100 defa bacaklar
50 defa sırt çalışıldı
Şu ana kadar içilen su 8 bardak
Pilav dışında gayet güzel zaten listene uyuyosun ekmek bol bol diyetisyenin vardır bir bildiği. Ben hayatta senin gibi 1 kaşık kaçamak yapamam yiyosam koca 1 tabak yerimİyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm:
Sabah (7.55) : 1 rafadan yumurta,1 dlm peynir,7 zeytin,roka,1 küçük salatalık,2 dlm çavdar ekmeği
Ara (10.07) : 3 g.kurusu kayısı,2 ceviz
Öğlen (12.25) : 4 yk yoğurtlu havuç,2 dlm çavdar ekmeği,1 kase y.salata
Akşam ( 18.45): 1 kase mercimek çorbası,1 fırında t.but,1 kase y.salata,1 yk pirinç pilavı
Ara (21.00) : 1 elma,1 sb süt
Sıvılar: 2,5 lt su,4 kupa y.çay,1 kupa sade kahve,1 fincan sade Türk kahvesi
Aslına bakarsan bende öyleyim.Gruptaki arkadaşlara karşı mahcup olmak engelledi beniSabah kendini tutamadın mı canım 2 paket neden yedin o gongların sadece 1 tanesi bile kalori bombası sen 2 paket yemişsin
Diyetine biraz yeşillik yoğurt vs ekleyebilirsin bence sabah hiç bir şey yememişsin.
Pilav dışında gayet güzel zaten listene uyuyosun ekmek bol bol diyetisyenin vardır bir bildiği. Ben hayatta senin gibi 1 kaşık kaçamak yapamam yiyosam koca 1 tabak yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?