Kendini yıpratmıyor musun bu şekilde?
Sana diyorum ama bende evde olsam senin gibi olurum.Bende işte çok yıpratıyorum kendimi.Yıpratmak aynı şekiller farklıSorma ne yipratmak aksam artik pertim cikmis oluo kac kere yapmicam die soz verdim.kndime en az temizledikten iki uc gun ne camasira supurgeye dokunmucam diorum sonra gene biyeri silip supururkn camasir asip katlarkn sagdan soldan oyuncak toplarkn buluyorum kndimi sor hic dizi izliomusun die izliyemiom cnki yarinkinyemegimi falan yapio oluyorm cocukta olunca hic zman kalmio bide bu diyet isi ekstra bi zmnimi alio
Bende fazla oda yok iste odalari var orasi toplu salon daginik cnki bizim oldugumuz yerde oynamak istiyor her aksam yatarkn topluyoruz odasina koyuyoruz o sabah kalktigibi salona getirio bnde ona ses etmiyorum ama diger odalara gotrmesine izin vermiyrmBenimdr bi odam hep topludur canim missfir geldigindr oraya alirim. Oturdugumuz oda hep daginik oyuncak daginikligi yani :) odalari olmadigindan simdilik boyle seneye odalari olcak ozmn sadece odalarinda oynamalarina izin vericem :) . Oyuncak daginikligina cok takilma bence sonucda buyuyecekler kucukluklerinin tadini cikarsinlar
O tarifi de isterim
Bugün yemedim kahvaltıyI Geç yaptım canım
İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm:
Sabah (7.55) : 1 rafadan yumurta,1 dlm peynir,7 zeytin,roka,1 küçük salatalık,2 dlm çavdar ekmeği
Ara (10.07) : 3 g.kurusu kayısı,2 ceviz
Öğlen (12.25) : 4 yk yoğurtlu havuç,2 dlm çavdar ekmeği,1 kase y.salata
Akşam ( 18.45): 1 kase mercimek çorbası,1 fırında t.but,1 kase y.salata,1 yk pirinç pilavı
Ara (21.00) : 1 elma,1 sb süt
Sıvılar: 2,5 lt su,4 kupa y.çay,1 kupa sade kahve,1 fincan sade Türk kahvesi
Iyiyim valla bende koşturmaca hep. Neyseki hastalığı atlattın döndün sahalara :)
Bugunun menusu
Kahvalti 9.15
1 yumurta 1kk peynir 1 dlm kepek ek.5 zetin 5 dal roka 2 ceri
Ogln 14.30
Has.karnibahar 1 kse yogurt
Ara 17.00
1 kuck elma yarm cb sut
Aksam 19.00
4 kasik haslnmis kuru fasulye yesil salata 1 brd kefr 10 cig badem
2.5 lt su 1 lt detoks suyu( salatalk,limon)
2 kupa cay
Valla şu erkekler hiç çekilmiyo ya üniversitedeyken sevgilim hastalanınca ölüm gibi oluyodu mıy mıy oluyolar ama kadınlar daha dirayetliOnu da cuma veririm :)
Anladım canım
Canım süt de mideyi büyütüyor Bilgin olsun, hatanı görmüşsün zaten biraz fazla sporla dengelenir :)
Atlattım gibi Bi de şu eşim iyileşse o daha çok yoruyor beni :)
Afiyet olsun canım
Gozumu acip kapasam senin kilonda olsam keske ahh ahhValla şu erkekler hiç çekilmiyo ya üniversitedeyken sevgilim hastalanınca ölüm gibi oluyodu mıy mıy oluyolar ama kadınlar daha dirayetli
Benim kilom hiç güzel değil benden 10 kilo zayıf olursun inşallahGozumu acip kapasam senin kilonda olsam keske ahh ahh
Benim kilom hiç güzel değil benden 10 kilo zayıf olursun inşallah
Olursun sen çok iradelisinAy insallah
Ben sabahları yapıyorumKizlar aydonoz yogurt kurunu yapmiyormuyuzzz
ben yapiyorumm Ve Cok güzel gidiyor, süzünce gayet güzel Smoothie oluyorKizlar aydonoz yogurt kurunu yapmiyormuyuzzz
Olursun sen çok iradelisin
ben yapiyorumm Ve Cok güzel gidiyor, süzünce gayet güzel Smoothie oluyor
Ayy çok zor ya bu erkekler niye yiyip kilo almıyo acabaSaol cnm irademin zorlandigi saatlere geldikk esim simdi karsimda 1 ton sey yicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?