Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendini yıpratmıyor musun bu şekilde?

Sorma ne yipratmak aksam artik pertim cikmis oluo kac kere yapmicam die soz verdim.kndime en az temizledikten iki uc gun ne camasira supurgeye dokunmucam diorum sonra gene biyeri silip supururkn camasir asip katlarkn sagdan soldan oyuncak toplarkn buluyorum kndimi sor hic dizi izliomusun die izliyemiom cnki yarinkinyemegimi falan yapio oluyorm cocukta olunca hic zman kalmio bide bu diyet isi ekstra bi zmnimi alio

Sana diyorum ama bende evde olsam senin gibi olurum.Bende işte çok yıpratıyorum kendimi.Yıpratmak aynı şekiller farklı

Bende fazla oda yok iste odalari var orasi toplu salon daginik cnki bizim oldugumuz yerde oynamak istiyor her aksam yatarkn topluyoruz odasina koyuyoruz o sabah kalktigibi salona getirio bnde ona ses etmiyorum ama diger odalara gotrmesine izin vermiyrm

Heyyyyy ahali yine çok sakiniz.
Ölçü işi ne oldu kaptanım?
Ben bugün yürüyüşe gidemedim.onun yerine 2 günlük 30 günde kilo ver programını yapsam olmaz mı?

Bugunun menusu

Kahvalti 9.15
1 yumurta 1kk peynir 1 dlm kepek ek.5 zetin 5 dal roka 2 ceri

Ogln 14.30
Has.karnibahar 1 kse yogurt

Ara 17.00
1 kuck elma yarm cb sut

Aksam 19.00
4 kasik haslnmis kuru fasulye yesil salata 1 brd kefr 10 cig badem

2.5 lt su 1 lt detoks suyu( salatalk,limon)
2 kupa cay

O tarifi de isterim

Onu da cuma veririm :)

Bugün yemedim kahvaltıyI Geç yaptım canım

Anladım canım

Canım süt de mideyi büyütüyor Bilgin olsun, hatanı görmüşsün zaten biraz fazla sporla dengelenir :)

Iyiyim valla bende koşturmaca hep. Neyseki hastalığı atlattın döndün sahalara :)

Atlattım gibi Bi de şu eşim iyileşse o daha çok yoruyor beni :)

Afiyet olsun canım

Valla şu erkekler hiç çekilmiyo ya üniversitedeyken sevgilim hastalanınca ölüm gibi oluyodu mıy mıy oluyolar ama kadınlar daha dirayetli

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
2 çeri domates
1 havuç
1 dilim t.b ekmeği

12.30
Brokoli çorbasi
Nohut yemeği
Salata
Yoğurt

17.00
Haşlanmış buğday
Yoğurt

Su 1.5 lt hala içiyorum yatana kadar 2.5 a yakın olur. Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…