- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
valla gelcem sadece tarih olarak net bişey söyleyemiyorum
Daha cok stres oluyorum cnm disari ciktigimizda. Durmuyolar cunkuAaaa sende istanbuldasın ya kreş oyun parkı vs olan yerlere gideriz kız
ayy durmuyo bunlar babalariyla bana yapisiklarİnş canım söz verdin dilimden kurtulamazsın :)
Gel kız :) ver kocana çocukları
YapıyorumKizlaaarr bizim 3 lu detoks noldu yapiyomusunuz ?
Ucunudr yapiyomusun cnm :)Yapıyorum
EvetUcunudr yapiyomusun cnm :)
Tamam canım atarım yarınKizlar su detokslarin fotolarini atalim hergun yapmayanlarada tesvik olur
Ayy seni göremicez yaniDaha cok stres oluyorum cnm disari ciktigimizda. Durmuyolar cunkusiz gezin guzel guzel bizede foto atarsinjz :)
ayy durmuyo bunlar babalariyla bana yapisiklar
Çok güzel menün kilolar gidiyor mu ?Bugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü (yumurtayi yiyemedim zaman yoktu maalesef)
Kahvalti: peynir, roka, havuc, zeytin, hurma, kuru mini incir, 1/2 cb ceviz, süt
Öglen: az kavurma, 2 yk yogurt
Aksam: lahana sarmasi, 1 yk yogurt, 1/2 kase tarhana
Yatana kadar 3 lt su (yarisi detoks), sütlü filtre kahve, yatmadan yesil cay + yogurt kürü, 20 dkk tempolu yürüyüs
Ben sabah bir dikişte iciyorum maydanozu ya fotoğrafını cekemiyorum ama akşam yoğurt kürünü atarımKizlar su detokslarin fotolarini atalim hergun yapmayanlarada tesvik olur
Bu akssm neler vardı nelerrr hiçbirine dokunulmadı bileYenildi mi ballar börekler cikolatalar ohhhh ohhhh hemen uzerine uyuyun emi hareket falan etmeyin emiiii
Caanım benim misafirim vardı yeni gtti veee ablanız corc hiç kacamak yaomadı ama nasıl direnşyorım varyaa mutfak dopdolu aman amannnKızlar nerelerdesiniz yine sesiniz soluğunuz kesildi
Yes ben yapıyorum detoks suyu aksıyor sadece bşrazKizlaaarr bizim 3 lu detoks noldu yapiyomusunuz ?
Canııım lahana sarması nekadar yiyebileiz ya benm de var da etli bulgurlu yaoarım bazenBugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü (yumurtayi yiyemedim zaman yoktu maalesef)
Kahvalti: peynir, roka, havuc, zeytin, hurma, kuru mini incir, 1/2 cb ceviz, süt
Öglen: az kavurma, 2 yk yogurt
Aksam: lahana sarmasi, 1 yk yogurt, 1/2 kase tarhana
Yatana kadar 3 lt su (yarisi detoks), sütlü filtre kahve, yatmadan yesil cay + yogurt kürü, 20 dkk tempolu yürüyüs
Ya sen harikasın zoru başarıyosunCaanım benim misafirim vardı yeni gtti veee ablanız corc hiç kacamak yaomadı ama nasıl direnşyorım varyaa mutfak dopdolu aman amannn
cuma tartilcam, sporu yarindan itibaren arttircamAyy seni göremicez yani
Çok güzel menün kilolar gidiyor mu ?
bende gelmek isterim vallaAaaa sende istanbuldasın ya kreş oyun parkı vs olan yerlere gideriz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?