Bende meraklardayım?Hasta mısın acaba?Kanguru_ nerdesin güzel kaptanım
Yemeye yemeye nasıl olacak?Kız aç yaşıyon resmen azcık ye
Yazdığım mesaj sayısını unutuyorum benCanım sen sadece menülerini yazip cikiyosun ama haftalık 50 mesaj olması gerekiyo en az takıma alınabilmen icin
Hiç bilmiyorum ki ya yarın mesaj atarım bugün geç oldu.Bende meraklardayım?Hasta mısın acaba?
Yemeye yemeye nasıl olacak?
Sayarsın cuma günü ben hiç bakmıyorum bile zaten S smygnc N NGYYazdığım mesaj sayısını unutuyorum ben
Bacım ne yiyim yesem de aynı seyler valla atarlıyım bugun karatayaKız aç yaşıyon resmen azcık ye
Tamam sayayım canımSayarsın cuma günü ben hiç bakmıyorum bile zaten S smygnc N NGYHuzurvermeyolunda P pembebulut5 ve senin mesajlarımız baya vardır aktifiz
Yok canım yiyorum karatayı biliyorsundur zaten :)Bende meraklardayım?Hasta mısın acaba?
Yemeye yemeye nasıl olacak?
Dur ben birazdan örnek menüler atayım istersen sana karatayla ilgili bi sayfadan alcam ama çalıntı olmaz inşallah olmadı sadece sana atarımBacım ne yiyim yesem de aynı seyler valla atarlıyım bugun karataya
Sen zaten gayet aktifsin bikaç kişi var sadece menü yazıp çıkan yada 3 5 tane mesaj atıp çıkanBu mesajımla beraber geçen perşembeden beri 93 mesaj atmışım takıma
Tek tek saydın mı kızzzzBu mesajımla beraber geçen perşembeden beri 93 mesaj atmışım takıma
Tüm mesajlarım bölümünden saydım :)Tek tek saydın mı kızzzzoyyy çok sayfa var
Faydalanmak istiyorum menüler hakkında fikir ediniyorum bakalım çok istiyorum kilo vermeyiSen zaten gayet aktifsin bikaç kişi var sadece menü yazıp çıkan yada 3 5 tane mesaj atıp çıkan
Hepsini saymana gerek yok cnm cumadan cumaya 50 mesajin ustunu saymana gerwk yok 50 den fazlaysa 50 + yazarsin cuma gunuTüm mesajlarım bölümünden saydım :)
Tamam canımHepsini saymana gerek yok cnm cumadan cumaya 50 mesajin ustunu saymana gerwk yok 50 den fazlaysa 50 + yazarsin cuma gunu
Ohhh ohhhh gezen kadınlara bayılıyorumHuuuuuu
Nassiniz koçlararkadasimdaydim bugun arada okudum ama yazmadim
Alintilarimda hep gitmjs
S smygnc cnm olcu isi noldu bende bilmiyorum etiketliyorum herkesi ama yine cevap yok bildirimlere bakmayanlar var galibaolcu isi tmm da kac gunde bir olcucez o karisik. Herkes farkli seyler soyledi. Google amcaya sorcam son care
@Seyhan77Deli ve cesur 15 gun
Smygnc 1 hafta
Ngy 1 ay
Huzurvermeyokunda 1 hafta
Pembebulut5 1 ay
Fattylamb 1 ay
Rzgrece 15 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?