Gezen kadinlara bende bayiliyorum :) ben mecbur kalmasam gitmezdim yine. Cocuklarla olmuyo biyerde rahat edemiyoeum malesef :)Ohhh ohhhh gezen kadınlara bayılıyorum
Google amca kesin biliyordur
Çalışmasam her günümü bi gezmeyle doldururumGezen kadinlara bende bayiliyorum :) ben mecbur kalmasam gitmezdim yine. Cocuklarla olmuyo biyerde rahat edemiyoeum malesef :)
Ozluyosan biraz o gunlerine geri don. Evlenince hic vaktin olmaz helede cocuk oluncaaaaaÇalışmasam her günümü bi gezmeyle doldururum
1 sene öncesine kadar her akşam bi yerlerdeydim.Bıkmıştım sadeleştirdim kendimi.Şimdi de o zamanları özlüyorum
Şanslıyım sanırım müstakbel kv de gezmeyi çok seviyor.71 yaşında 4 tane günü var.Gezmeleri bitmiyor.Ozluyosan biraz o gunlerine geri don. Evlenince hic vaktin olmaz helede cocuk oluncaaaaa
Hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın.Geçti mi peki ağrılar?Alıntılarımm gittiii
Sümenye yarın sonuçlarımı alacam canım
Kanguru_ ayda bir ölçelim canım bence ölçümleri nasıl yapcaz ben hiiiç ölçmedim de
Geçici bi ilaç verdi daha iyi sırtım teşekkür ederimmHadi inşallah iyi sonuçlar alırsın.Geçti mi peki ağrılar?
Rica ederim canımGeçici bi ilaç verdi daha iyi sırtım teşekkür ederimm
Yok çalışmıyorum ama ancak mart gibi gelebilirim. Zaten nisanda en yakın arkadaşımın düğünü var istanbulda onun için mecburen gelicem
Yok bacım ne sıkıştırması cumartesi sabahtan akşama kadar takılırızTamam mart gibi yine hatırlatıcam :) ayrıca öyle olmaz beni araya sıkıştıramazsın :))
Yok bacım ne sıkıştırması cumartesi sabahtan akşama kadar takılırız
Valla bende heycanlandım inşallah kısa sürede gelirimAy çok heyecanlanıyım :)
Tmm cnm. Nasil olculceginide bilen biri soyler bize :)Alıntılarımm gittiii
Sümenye yarın sonuçlarımı alacam canım
Kanguru_ ayda bir ölçelim canım bence ölçümleri nasıl yapcaz ben hiiiç ölçmedim de
Ohhhh bizim seyhan abla gibi deseneŞanslıyım sanırım müstakbel kv de gezmeyi çok seviyor.71 yaşında 4 tane günü var.Gezmeleri bitmiyor.
bi gecmisr gitte menulere bak borekler mi var detoks sularimiYenildi mi ballar börekler cikolatalar ohhhh ohhhh hemen uzerine uyuyun emi hareket falan etmeyin emiiii
Ay çok heyecanlanıyım :)
aaaaa bunlar bulusma ayarlamissss :) cocuklar olmasa size katilmak isterdimValla bende heycanlandım inşallah kısa sürede gelirim
Hayaller benim yazdığım gibi olmasi ama hayatlar detoksmusTmm cnm. Nasil olculceginide bilen biri soyler bize :)
Ohhhh bizim seyhan abla gibi desene
bi gecmisr gitte menulere bak borekler mi var detoks sularimi
Aaaa sende istanbuldasın ya kreş oyun parkı vs olan yerlere gideriz kızaaaaa bunlar bulusma ayarlamissss :) cocuklar olmasa size katilmak isterdim
Valla bende heycanlandım inşallah kısa sürede gelirim
aaaaa bunlar bulusma ayarlamissss :) cocuklar olmasa size katilmak isterdim
valla gelcem sadece tarih olarak net bişey söyleyemiyorumİnş canım söz verdin dilimden kurtulamazsın :)
Gel kız :) ver kocana çocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?