- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
karatayda doyana kadar yiyebilirsin ama bulgur konusunu abartmamak lazim ona göre ayarla ama kendinide ac birakmaCanııım lahana sarması nekadar yiyebileiz ya benm de var da etli bulgurlu yaoarım bazen
Alintilarm gittiyii altinlarim gitti die okuyuncaa bennAlıntılarımm gittiii
Sümenye yarın sonuçlarımı alacam canım
@Rzgrece ayda bir ölçelim canım bence ölçümleri nasıl yapcaz ben hiiiç ölçmedim de
karatayda bulgur haftada 3 kaşık canımkaratayda doyana kadar yiyebilirsin ama bulgur konusunu abartmamak lazim ona göre ayarla ama kendinide ac birakma
Anaaam 3 kasık mı o kime yetecek kus kadar vay basıma gelenlerkaratayda bulgur haftada 3 kaşık canım
Niye nisana kadar sure verdin kendine canım söz nişan dugun isteme va hangisi varKızlar ya ben nisana kadar nasıl vercem şu 9 kiloyu ağlıcammm
Esraaa esraaa cigerim söküldü bacım catal catal cocuklara yedirdim millete doldurdum doldurdum durdum kendim hanım gelin gibi elimde bi sekersiz cay oturdum kalktım oturdum kalktımYa sen harikasın zoru başarıyosun
O Allah izin verirse bir sonraki haziranda olurNiye nisana kadar sure verdin kendine canım söz nişan dugun isteme va hangisi var
Hemen at dondurucuya hemen hemen kaldir seytan durter falannCaanım benim misafirim vardı yeni gtti veee ablanız corc hiç kacamak yaomadı ama nasıl direnşyorım varyaa mutfak dopdolu aman amannn
Kız valla çok zor seni tebrik ettim ya ama yazın güzel güzel giyinecegin günleri düşünEsraaa esraaa cigerim söküldü bacım catal catal cocuklara yedirdim millete doldurdum doldurdum durdum kendim hanım gelin gibi elimde bi sekersiz cay oturdum kalktım oturdum kalktım
Az spora sarasan canim her aksamnyemekten sonra yurusen disari cikamasanda oldugum yerde adkm atsan daolirKızlar ya ben nisana kadar nasıl vercem şu 9 kiloyu ağlıcammm
Valla zayıflamak uğruna kursu bırakcam galibaAz spora sarasan canim her aksamnyemekten sonra yurusen disari cikamasanda oldugum yerde adkm atsan daolir
Canım bu 213 salı ya mı ait eger oyleyse salı yazıp altına ekleyeliöeklemeleri yapabilirmisiniz etiketleyen arkadaslar
Spor
Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Pazar
Huzurverme yolunda 481
Smygnc 135
Deli ve cesur 420.55
Seyahn77 180
Pazartesi
Smygnc 183
Huzurverme yolunda 399
Seyhan77 100
Elif-hakan 80
Ngy 213
En son hali bu inş arkadaslar :) eksikler yanlışlıllar varsa bildiriniz lütfen
Kefiri içmen çok güzel baya faydalı ama tadını ben sevemedim yaGunun menusu
Kahvalti 07.00
Otlu omlet iki yumurtadan ceyrek koz.biber1kk peynir 1 dlm kepekli ekmek
Ogle12.15
Yulaf lapasi 3 tam ceviz
Ara 15.30
1 dilim ananas 1 brk kefir
Aksam 18.45
Kiymali kereviz 1 brk kefir
2 lt su 1 lt detoks limonlu salatalikli
3 brdk cay
Aa evet ya blendırlsyınca super oluyordurKizlar lapada ne var die sorucaklara vee tatli krizi yasiyanlaraaa siddetli tavsiye bn cok begendim diyetisyenim vermisti bn hic yapmamistim
3 yk yulaf ezmesi yarim brd sut 3 hurma 1 silme yk kakao ceyrek muz sutu isitip yulaflari icinde yumusattim hurmalarida ilik suda ve hepsini blendirda bizzz harika old
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?