Canım bu 213 salı ya mı ait eger oyleyse salı yazıp altına ekleyeliö
Kefiri içmen çok güzel baya faydalı ama tadını ben sevemedim ya
Bir ay olsun benceFindikfaresi123 @Elif-Hakan hanimlar bitek siz bildirmemissiniz fikrinizi. Etiketledigimde lutfen bana bir cevap verin yahu:) vucut olculerini ne kadar zamanda bir bildirelim
15 gun
1 hafta
1 ay ?????
Bende alayım da ićeyim ya geçen gün küçücük şişe gördüm en azından onu içerim dediğin gibi çok faydalı.Bende basta cok sevmemistim ama aliainca cok iyi gelio artik bitrmem lazmdi bugun kki kere ictim o yuzden hergun 1 brknicilse cok cok iyinokur bagirsaklari harika calistiriyor
Canıım ben hiç anlamadım mesajımdan özür deilerim yaHuzurvermeyolunda
dün: 30 dkk tempolu yürüyüs + toplamda +10.000 adim yürüyüsün puani: 75 adimlari bilemiyorum yürüdügümde dahil
Bugün: 25 dkk tempolu + +11.000 adim: ayni sekilde 62,5 adim konusu diger gibi sen karar ver kac puan olacagina
Menüm
07.30
Tulum peyniri
4 tane yeşil zeytin
2 çeri domates
1 havuç
1 wasa
1 bardak çay
12.30
Mantarlı et sote
Yoğurt
Salata (sirke ekledim biraz)
19.30
Fırında patlıcan ve domatesten yapılmış bi yemek
Su 2 lt
Valla banada ölüm gibi geliyo yemek yapmak ama napalım mecbuuurCanım menün harşka ya bana da bi yemek yapanım olsa yemek yaomaya usenir oldum son zmanlarda
Benim agzımın tadı yok ya yemek de yapasım glmşyor oyuzdnValla banada ölüm gibi geliyo yemek yapmak ama napalım mecbuuur
tmmcnmTamam canım atarım yarın
basla sefere artik cnm. Ben gelemiyorum. Birgun hepinizi evimde misafir etmek isterim insallah :)Ayy seni göremicez yani
Çok güzel menün kilolar gidiyor mu ?
KiiozzzzzzzzBenim agzımın tadı yok ya yemek de yapasım glmşyor oyuzdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?