- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Valla size söz veriyorum bu akşam gidince 45 dk leslie üstünede kol ve bacak egzersizi yapcamCanım bizim tartı gunumuz yarın yarın tekrar ac karnına tartılıp kilo bildirimi yaparsın 2.5 kilo nerdeyse afferin sana guzel gercekten arkadasın dedigi gibi eliptigi arttırmaya calıs en azından yarım saat yap sonrada yatmadan önce bölgesel hareketleri yap ben yapan biri olarak söylüyorum ciddi manada farkediyor görüntü olarak
Lütfen moralini bozmaa rakamlara takılma sen elinden geleni yaptın cok guzel de karsılıgını almıssın bak-900 nedemek bi ne taklalar atıyoruz o rakamı görmek icin lütfen kaldıgın yerden devam et cok emek verşyorsun moralini hiç bozma hergun yeni sen icin bir umut unutma
Evet ya sen cok iddalıydın arkadasım sporda sana yakısmıyor bak Biraz saha gayret etmelisin bence dediigin gibi spora karar vermek spor ayakkabını giyene kadar giydikten snra bi dşnclik geliyor onu da yapim bunu da yapim diyerek bir sürü spor oluyor hadş yarısacagız daha
Esraaayapma etme kurban olim canım sen nasıl dikkat ediyosun yedigine ictigine biraz gayret et hem daha hızlı gider kilolar hem de daha guzel sekillenir kollar bacaklar her aksam hedef koy bence kendşne hatta bıraya yaz sunları yapıcam söz veriyorum de yapmadan yatamazsın böylece )
Bnece de reglden falandır o kacamak da yoksa neden olanki + cok sinir bozucu ya
Kv kp mi geldiArkadaslar merhaba sabah netim bştmişti yazamadım size gunaydınımı nasılsınız keyifler yerindedir inş :) bugun 1 aylık yatılı misafirim geldi hadş bana kolay gelsin :)
Yanlis dusunuyosun. Tamam mayisdan beri uzun zaman olmus ama ha diye verilmiyo ki ha diye versen bile hemen geri alirsin. Ben hep derim az gitsin kalici gitsin diye. Oyle dusun bide gram gram gitsin ama bidaha gelmesin. Ameliyati fln dusunme bence. Okdr kilon yok ki bosuna bicak altina yatma. 97 kilosun evet ama bi kac ay once 100 un ustundeydin. Bi kac ay sonra 80 lerde olursun. Ama moral motivasyon cok onemli ve sen motivasyonu kaybetmissin.Evet haklısınız neticede -900 yağ kaybı.Ancak benim kilom 97,00 arkadaşlar ve mayıstan beri yapıyorum.İnanın o kadar çok sıkıldım bunaldım ki.Diyeceksiniz ki sen 3 lü rakamlardan indin ve bu kiloyu da bir günde almadın vermesi de bir gün de olmaz.Buna da kabul ama ben kendimi kısır bir döngünün içinde hissediyorum.
Açıkcası bu grup olmasaydı şimdiye kadar çoktan bırakmıştım diyet işini.Diyet harici birşey yemeye niyetlensem gruptakilere ne derim diyorum ve yemiyorum.Yanlis dusunuyosun. Tamam mayisdan beri uzun zaman olmus ama ha diye verilmiyo ki ha diye versen bile hemen geri alirsin. Ben hep derim az gitsin kalici gitsin diye. Oyle dusun bide gram gram gitsin ama bidaha gelmesin. Ameliyati fln dusunme bence. Okdr kilon yok ki bosuna bicak altina yatma. 97 kilosun evet ama bi kac ay once 100 un ustundeydin. Bi kac ay sonra 80 lerde olursun. Ama moral motivasyon cok onemli ve sen motivasyonu kaybetmissin.bu hafta daha cok gidecegine inaniyorum ben
Arkadaslar merhaba sabah netim bştmişti yazamadım size gunaydınımı nasılsınız keyifler yerindedir inş :) bugun 1 aylık yatılı misafirim geldi hadş bana kolay gelsin :)
iki haftadan önce iyidim. birden kötü oldum. hatta buraya da canım yaniyo napiyim diye de yazdiydim. bilmiyorum gece uyuyamiyorum. uyudum mu tekrar titreyerek uyaniyorum. midem hep bulaniyo. basim gun icinde hep dönüyo. yani o yuzden spor da yapamiyorum. siteye de giremiyorum. oyle iste canim cok teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah önemli bi durum yoktur
O yuzden burasi var zaten :) hepimiz icin atni sey gecerli. Burasi olmasa bende birakirdin diyeti. Hatta suan izindeyim diye fazla onemsemiyorum yediklerimi nasilsa takimi etkilrmez diye. Senin zayiflayinca yapacaklarin yok mu mesela ben zayifladigimda kizimla ayni kiyafeti giyip foto cektircen oglumda esimle ayni giyincek fit bir aile fotosu :) sende hayallerini dusunAçıkcası bu grup olmasaydı şimdiye kadar çoktan bırakmıştım diyet işini.Diyet harici birşey yemeye niyetlensem gruptakilere ne derim diyorum ve yemiyorum.
hosgeldin canim. Ilk sayfadaki kurallari okuyup bizr kendini tanitarak aramiza katilabilirsinMerhaba,
60kg civarıyım 10kg kadar vermek istiyorum. 28 yaşındayım. Yaklaşık 10 senedir hep bu kilolardayım. En fazla 64kg gördüm tartıda. Diyet yaptığımda çok güzel kilo veriyorum aslında ama 2 haftadan fazla dayanamadığım için sonra geri alıyorumgruba nasıl katılabilirim?
Sen iyi olda spor önemli değil stresten mi oldu acabaiki haftadan önce iyidim. birden kötü oldum. hatta buraya da canım yaniyo napiyim diye de yazdiydim. bilmiyorum gece uyuyamiyorum. uyudum mu tekrar titreyerek uyaniyorum. midem hep bulaniyo. basim gun icinde hep dönüyo. yani o yuzden spor da yapamiyorum. siteye de giremiyorum. oyle iste canim cok teşekkür ederim
Hoşgeldin :)Merhaba,
60kg civarıyım 10kg kadar vermek istiyorum. 28 yaşındayım. Yaklaşık 10 senedir hep bu kilolardayım. En fazla 64kg gördüm tartıda. Diyet yaptığımda çok güzel kilo veriyorum aslında ama 2 haftadan fazla dayanamadığım için sonra geri alıyorumgruba nasıl katılabilirim?
UnCanım bizim tartı gunumuz yarın yarın tekrar ac karnına tartılıp kilo bildirimi yaparsın 2.5 kilo nerdeyse afferin sana guzel gercekten arkadasın dedigi gibi eliptigi arttırmaya calıs en azından yarım saat yap sonrada yatmadan önce bölgesel hareketleri yap ben yapan biri olarak söylüyorum ciddi manada farkediyor görüntü olarak
Lütfen moralini bozmaa rakamlara takılma sen elinden geleni yaptın cok guzel de karsılıgını almıssın bak-900 nedemek bi ne taklalar atıyoruz o rakamı görmek icin lütfen kaldıgın yerden devam et cok emek verşyorsun moralini hiç bozma hergun yeni sen icin bir umut unutma
Evet ya sen cok iddalıydın arkadasım sporda sana yakısmıyor bak Biraz saha gayret etmelisin bence dediigin gibi spora karar vermek spor ayakkabını giyene kadar giydikten snra bi dşnclik geliyor onu da yapim bunu da yapim diyerek bir sürü spor oluyor hadş yarısacagız daha
Esraaayapma etme kurban olim canım sen nasıl dikkat ediyosun yedigine ictigine biraz gayret et hem daha hızlı gider kilolar hem de daha guzel sekillenir kollar bacaklar her aksam hedef koy bence kendşne hatta bıraya yaz sunları yapıcam söz veriyorum de yapmadan yatamazsın böylece )
Bnece de reglden falandır o kacamak da yoksa neden olanki + cok sinir bozucu ya
bende oyle hissediyorum sanki gece savasmisim gibi uyandigimda cok halsizim
Havalardan bence
Valla uygulayabileceğimi bilsem ve cidden ayda 3 kilo civarı verebilsm gitcem senin şu diyetisyene
Ya ama guzel kilo vermissin neden mutlu olmuyosun. Sen demiyomuydun en sagliklisi haftada 1 kilo diye
Hayirdir insallah?
regl fln yaklasmis olabilir mi
Ama uygulama kısmını başarabilir miyim acaba ya bilmiyorum artık sıkıldım 70 68 arası gidip gelmekten kıramadım şu 68iOlabilir canım diyetisyene sordum o da havalardan diyor
Canım valla verdiriyor ilk ayımda 5,9 verdim ve bu kiloya inmiştim ama böyle ince değildim yağ veriyorum farkındayım
Ben spor konusunda her zaman iddialıyım ama çok Yorgun'um gözümü zor açıyorum üşengeçlik falan değil yani bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?