Ah nerden bildinBence sen biraz hayır diyemeyenlerdensinKanguru_
Olabilir. Insanlari kirmak istemiyorum ama boyle oluncada cogu zaman ben kiriliyorumB
Bende öyleyim bence bütün elifler öyle
Ah ah başkası kırılmasın diye biz kırılıyoruz kimsenin haberi yokkOlabilir. Insanlari kirmak istemiyorum ama boyle oluncada cogu zaman ben kiriliyorum
Nokta atışı seni tebrik ederim lakabım okulda poliyan naydıBence sen derdin olsada kimseye anlatmayip poliyannacilik oynayanlardansin. Hep guluyosun ama icin oyle degil. Bazen yuzun gulerken icin paramparca. Gulucukle sakliyosun herseyi.
Elif-Hakan
Nasil tutturdum amaBide bence
Nokta atışı seni tebrik ederim lakabım okulda poliyan naydı
Ben oyle degilim cnm ben duygularimi belli ederimNasıl elifler eliflerin halinden anlıyor
Kisilik meselesi iste:) annemde sen gibi icine atiyo hepBende duygularımı belli etmeyi çok isterdim ama edemiyom
Ben nasilim kaptanimKisilik meselesi iste:) annemde sen gibi icine atiyo hep
Ben pekiplasticwoman bence sen özgür olmayı seviyorsun ve zaten yapacağın işi başka birinin söylemesinden nefret ediyorsun
Ama çocuklarımı öyle yetiştirmiyorum valla rahatca hayır deyip bişey olduğunda tepkilerini gösteriyorlarKisilik meselesi iste:) annemde sen gibi icine atiyo hep
Abla sen sankiçok güzel yaprak sarıyormuşsun gibi geliyorBen peki
Ay dogru kiz ince ince sararim baskaAbla sen sankiçok güzel yaprak sarıyormuşsun gibi geliyor
evet hayir demeyi ogrenmelilerAma çocuklarımı öyle yetiştirmiyorum valla rahatca hayır deyip bişey olduğunda tepkilerini gösteriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?