Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyen çıktım.-300 gr ağırlık olarak vermişim,-900 gr da yağdan vermişim.+400 gr kas oranım artmış.Diyetisyene göre iyi bir durum.Çünki PKO ve İnsüline direnç var.Bana göreyse değil.Sadece kahvaltıdan 1 dlm ekmeği azalttı.Öğlen yemeğine de ton balıklı salatayı ekledi.
Kaşar peyniri içinde tüketmemem gerektiğini söyledi.
Yürüyüşe devam çıkamadığımda da Leslie 3 mil onay verdi.
İşte böyle.Moralim yerlerde.

Biraz kopya çekmeye karar verdim senin menülerden koskoca ecenin diyetisyeni sonuçta

Koskoca değil kız ufak artık :)) al al güzel verdiriyor vallahi

Aaa görmemişim canım kaçtı ki

Valla bende hatırlamıyorum canım bu aralar inanılmaz Bi yorgunluk var üzerimde o yüzden hafızam hiç iyi durumda değil normalde hatırlarım ama hatırlayamıyorum şu an kalsın canım ya ben kendimi geçeyim, önce ki halimi geçeyim benim için süper olur :)

Kızlar ya sizde yorgunluk durumu nasıl bu havalardan mı böyle acaba -_- inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi, akşam spor yapmaya halim olmuyor hiç niye böyle oldum bilmiyorum, aslında Bi kalkıp yapsam sporumu acayip dinç olacağım farkındayım ama akşam yapıcam kesin dizi de var onu izlerken yaparım :)

Sabah : 1 muz ( akşamdan hazırlamadım Yorgun’um geç uyanınca sadece muz yedim)

Ara : 1 portakal

Öğle : ton balıklı salata (ton balığı zeytinyağlı)
Yoğurt

Akşam : sebze pişirmeyi düşünüyorum ya da sebze ızgara mesela kabak, biber falan ızgara yapıp yanına yoğurt ve salata

Menü planım bu şekilde Kızlar ayrıca detoks çayımı yaptım içiyorum, ödem var gitsin

Ablalar ben en son 1. Ayin 24 unde tartilmistim 73.5 di bu sabah tartildim 71.1 olmusum nasil sizce? Huzurvermeyolunda Kanguru_
Gayet guzel canim. Sporu biraz arttir ve menulerin saglikli olsun.
Günaydın kızlar.Diyetisyene geldim 9 da randevum.Kendimi çok mutsuz hissediyorum.Evdeki tartıya göre sadece -100 gr vermişim.Yoruldum artık bu durumdan ciddi ciddi mide ameliyatı düşünmeye başladım

Neden morelin yerlerde 900 gr yagdan gitmis tartida 300 olsada nerdeyse 4 tane margarin atmissin vucudundan. Kesin incelmissindirde. Ben senin yerinde olsam sevinirim. Kas olmasida guzel sarkma olmaz. Zayifladiginda guzrl bi vucudun olur
bende oyle hissediyorum sanki gece savasmisim gibi uyandigimda cok halsizim
Havalardan bence

Çok mutsuzum bugün kırgınım. ..
Oglan yeni uyandı şimdi çıkıp tahlil sonuçlarını almamız lazım ama bıraksalar günlerce uyurum

Koskoca değil kız ufak artık :)) al al güzel verdiriyor
Valla uygulayabileceğimi bilsem ve cidden ayda 3 kilo civarı verebilsm gitcem senin şu diyetisyene
Bende aynen öyleyim ve dün kendimden o kadar çok iğrendim ki bacaklarım inanılmaz çirkin olmuş spora kesinlikle başlamam şart korkunçtu ya

Ben yaptım kaptanım az önce kahvaltı yapamadım onun yerine 3 tane tuzlu kurabiye yedim.
Dokunsalar ağlayacağım İşin stresi ,kilo verememe hepsi üstüste

-900 yag vermissin ama.mutsuzsun oylemi vallahi tuhafsimn ben boyle bi durum.icin neler vermezdm ki sen tartidaki rakama bakiyorsun ama bakman gereken vucutolculerin eminim incelmissindir ki onemli olanda incelmek

Günaydın kızlarr bugün bol bol sıvı içeceğim kahvaltı yaptım iki yumurta peynir zeytin turp yedimmm...siz neler yediniz
Buhun ben tartida arti gordum soklardayimm nie old onuda anlamadm kacamak falan yok ama sis old farkimdayim neyse karatay tarzi kahvalti yaptim bol su icip maydonuz kurunu arada icmeyi dusunuyorum yarin insallah pazartesi gunu ki -400 lr gelirim de hic olmazsa almis gorunmem

Ben yaptım kaptanım az önce kahvaltı yapamadım onun yerine 3 tane tuzlu kurabiye yedim.
Dokunsalar ağlayacağım İşin stresi ,kilo verememe hepsi üstüste
Ya ama guzel kilo vermissin neden mutlu olmuyosun. Sen demiyomuydun en sagliklisi haftada 1 kilo diye
Çok mutsuzum bugün kırgınım. ..
Oglan yeni uyandı şimdi çıkıp tahlil sonuçlarını almamız lazım ama bıraksalar günlerce uyurum
Hayirdir insallah?
regl fln yaklasmis olabilir mi

Kızlar bişey sorcam detoks suyunu yapmayı unutuyorum diye şu 5lt bidona yapayım dedeim taze zencefil limon doğradımda kv getirdiği elma sirkesindende katsam biraz olurmu sizce

Kızlar bişey sorcam detoks suyunu yapmayı unutuyorum diye şu 5lt bidona yapayım dedeim taze zencefil limon doğradımda kv getirdiği elma sirkesindende katsam biraz olurmu sizce
Olur cnm
Pazartesi dahiliye ye randevu aldım canım hiç iyi değilim sürekli yorgunum oglanın tahlil sonuçlarını aldım
Yarın da ultrason a gideceğiz sonra sonuçlara bakacak Dr
kotu bisey cikmaz insallah

Arkadaslar merhaba sabah netim bştmişti yazamadım size gunaydınımı nasılsınız keyifler yerindedir inş :) bugun 1 aylık yatılı misafirim geldi hadş bana kolay gelsin :)

Ablalar ben en son 1. Ayin 24 unde tartilmistim 73.5 di bu sabah tartildim 71.1 olmusum nasil sizce? Huzurvermeyolunda Kanguru_
Canım bizim tartı gunumuz yarın yarın tekrar ac karnına tartılıp kilo bildirimi yaparsın 2.5 kilo nerdeyse afferin sana guzel gercekten arkadasın dedigi gibi eliptigi arttırmaya calıs en azından yarım saat yap sonrada yatmadan önce bölgesel hareketleri yap ben yapan biri olarak söylüyorum ciddi manada farkediyor görüntü olarak

Lütfen moralini bozmaa rakamlara takılma sen elinden geleni yaptın cok guzel de karsılıgını almıssın bak-900 nedemek bi ne taklalar atıyoruz o rakamı görmek icin lütfen kaldıgın yerden devam et cok emek verşyorsun moralini hiç bozma hergun yeni sen icin bir umut unutma

Evet ya sen cok iddalıydın arkadasım sporda sana yakısmıyor bak Biraz saha gayret etmelisin bence dediigin gibi spora karar vermek spor ayakkabını giyene kadar giydikten snra bi dşnclik geliyor onu da yapim bunu da yapim diyerek bir sürü spor oluyor hadş yarısacagız daha
Esraaa yapma etme kurban olim canım sen nasıl dikkat ediyosun yedigine ictigine biraz gayret et hem daha hızlı gider kilolar hem de daha guzel sekillenir kollar bacaklar her aksam hedef koy bence kendşne hatta bıraya yaz sunları yapıcam söz veriyorum de yapmadan yatamazsın böylece )

Bnece de reglden falandır o kacamak da yoksa neden olanki + cok sinir bozucu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…