Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum ^_^
Muhasebeciyim ben tüm gün oturuyorum. Akşamları da ders çalışıyorum spora gitmeye vaktim yok. En azından 10bin adım tamamlamaya çalışayım diyorum.
Benimde senin gibi hareketsiz bir işim var. Sporsuz işimiz zor.

Diyete yeni mi başladın, ne zamandır yapıyosun ve ne diyeti yapıyosun ? Çok soru sordum

Yok cnm regli falan bitek ekmek eklemistim kahvaltilarima sanirm iyi bi fikir degildi gitti butun haftam

Akşamı çok hafif geçirmek istiyorum ne yesek acaba
Ben az peynirli 3 tam cevizli yesil salata yapip yiycem cnm ve 7 gibi falanda yogurt kurunu yicem artik ne cikarsa cok.uzuluyorjm grubu etkiledigim icin ekmegi kesicem hemen eski duzenimdeki gibi yicem haftaya birden dusus oluck buyuk ihtimalle

Akşamı çok hafif geçirmek istiyorum ne yesek acaba
Tavuk haslayip ustune baharat serpipcyiyebilirsn.
Nohutta ayni sekildd yanindada yogurt cok guzrl oluyo
Olmuyorum ki dogumdan beri daha hic olmadim keske olsm ilkinde 5.ayda olmustum simdi 6 aylik olmak uzereyiz insallah olurum da ondandr
Ayy varsa bi olsan rahatlicaksjn. Bende 7. Ayda olmustum spiral fln varsa oda geciktiriyo
Hoşbuldum ^_^
Muhasebeciyim ben tüm gün oturuyorum. Akşamları da ders çalışıyorum spora gitmeye vaktim yok. En azından 10bin adım tamamlamaya çalışayım diyorum.
kac kilosun hedef kilon nedir :)

Ayy varsa bi olsan rahatlicaksjn. Bende 7. Ayda olmustum spiral fln varsa oda geciktiriyo

Yok cnm spiral falan ah keake olsam sisim resmen hissediyorum iki gundurr alyamsimdan anliyorum

Ben az peynirli 3 tam cevizli yesil salata yapip yiycem cnm ve 7 gibi falanda yogurt kurunu yicem artik ne cikarsa cok.uzuluyorjm grubu etkiledigim icin ekmegi kesicem hemen eski duzenimdeki gibi yicem haftaya birden dusus oluck buyuk ihtimalle
inşallah bende kaçamak yapmayıp yine artı gelincw çok üzülüyorum inanki kabızlık için ilaç içtim üzerine sinameke ve açlık otu içtim yarın artı çıkmamak için

canım teşekkür ederim köyden kv bizim bi ot var sirken deriz onu haşşlayıp dondurucuya atmış onu kavurucam yumurtayla olur heralde karnımda doyar hem

Yok cnm spiral falan ah keake olsam sisim resmen hissediyorum iki gundurr alyamsimdan anliyorum
Kuşum maydonoz adet söktürücüdür bak suyunu ister kaynat ister kür gibi yap hemen olursun bi kaç gün dene bi sökülse sen acayip verirsin kilo çok kötü olmaması sitres falanda yapar

Hımm belkş dönemsel birseydir yada vitamim eksikliği va b12 eksikligindede cok oluyor böyle halaizlikler

Kuşum maydonoz adet söktürücüdür bak suyunu ister kaynat ister kür gibi yap hemen olursun bi kaç gün dene bi sökülse sen acayip verirsin kilo çok kötü olmaması sitres falanda yapar

Cnm ben emziriyorum ya ondan olmuyorum yani ben oyle dusunuyorum sokturmem icin ger3k yok bence maydonoz kurunu yaptim ictim bugun ara ogunde

Cnm ben emziriyorum ya ondan olmuyorum yani ben oyle dusunuyorum sokturmem icin ger3k yok bence maydonoz kurunu yaptim ictim bugun ara ogunde
Sen bilirsin ama emzirmenin adete bi engeli yok herhalde ben hiç bilmedim hemen oldum ama sen bilirsin maydonoz adt söktürücü olarak kullanılıyor bide adetli iken maydonoz suyu yada kürü içilince bitmiyor o sürüp duruyo kesilmiyor (adetliyken maydonoz suyu önerilmiyor kızşar ben yaşadım ve 15gün sürdü maydonoz suyu içmeyi bırakınca kesildi)

Şu an 59-60kg civarıyım yarın sabah aç karınla tartılır tam kilomu yazarım :)

Uyguladığım bir liste yok. Ekmeği tatlıyı kesip porsiyonlarımı düşürmeyi planlıyorum. Yeni başlaycağım inşallah.

İşteyim de böyle ayrıntılı alıntılayıp cevap veremedim kusura bakmayın. Şimdi bi göz gezdirdim ama Akşam kurAlları detaylıca okurum.

Ama uygulama kısmını başarabilir miyim acaba ya bilmiyorum artık sıkıldım 70 68 arası gidip gelmekten kıramadım şu 68i

Yaparsın canım Yen'i kan olur

Hoşbuldum ^_^

Hoşgeldin canım 10 bin adım atarsan süper olur

Hımm belkş dönemsel birseydir yada vitamim eksikliği va b12 eksikligindede cok oluyor böyle halaizlikler

B12 imkansız canım ama kansızlık olabilir, b12 yüksek benim ama Demir eksikliği var fakat o olsa baş dönmesi yapıyor sanırım mevsimsel

Belki yakin zmnda olursun cnm onun siskinligi llabilir :)
bende simdi soganli baharatli yumurta yaptim :)

Emzirirken prolaktin yani sut hormonlari yukseldigi icin yumurtlamayi engelliyo canin o yuzdende bazi kadinlarda boyle olabiliyo

Hedef kilomu yazmamışım. 50kgda sabitlemeyi hedefliyorum. Yaşım 28 boyum 164cm.
hedefin cok dusuk degil mi 55 ideal olur brnce senin icin.50 cok az

Kizlar hadi bi oyun oynayalim. Burasi cok sessiz.

Kisilik tahmin etmece
Herkes birinin yada birilerinjn kisiligini huylarini fln tahmin etsin
Canlansin buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…