- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Benimde senin gibi hareketsiz bir işim var. Sporsuz işimiz zor.Hoşbuldum ^_^
Muhasebeciyim ben tüm gün oturuyorum. Akşamları da ders çalışıyorum spora gitmeye vaktim yok. En azından 10bin adım tamamlamaya çalışayım diyorum.
Canım bizim tartı gunumuz yarın yarın tekrar ac karnına tartılıp kilo bildirimi yaparsın 2.5 kilo nerdeyse afferin sana guzel gercekten arkadasın dedigi gibi eliptigi arttırmaya calıs en azından yarım saat yap sonrada yatmadan önce bölgesel hareketleri yap ben yapan biri olarak söylüyorum ciddi manada farkediyor görüntü olarak
Lütfen moralini bozmaa rakamlara takılma sen elinden geleni yaptın cok guzel de karsılıgını almıssın bak-900 nedemek bi ne taklalar atıyoruz o rakamı görmek icin lütfen kaldıgın yerden devam et cok emek verşyorsun moralini hiç bozma hergun yeni sen icin bir umut unutma
Evet ya sen cok iddalıydın arkadasım sporda sana yakısmıyor bak Biraz saha gayret etmelisin bence dediigin gibi spora karar vermek spor ayakkabını giyene kadar giydikten snra bi dşnclik geliyor onu da yapim bunu da yapim diyerek bir sürü spor oluyor hadş yarısacagız daha
Esraaayapma etme kurban olim canım sen nasıl dikkat ediyosun yedigine ictigine biraz gayret et hem daha hızlı gider kilolar hem de daha guzel sekillenir kollar bacaklar her aksam hedef koy bence kendşne hatta bıraya yaz sunları yapıcam söz veriyorum de yapmadan yatamazsın böylece )
Bnece de reglden falandır o kacamak da yoksa neden olanki + cok sinir bozucu ya
Ben az peynirli 3 tam cevizli yesil salata yapip yiycem cnm ve 7 gibi falanda yogurt kurunu yicem artik ne cikarsa cok.uzuluyorjm grubu etkiledigim icin ekmegi kesicem hemen eski duzenimdeki gibi yicem haftaya birden dusus oluck buyuk ihtimalleAkşamı çok hafif geçirmek istiyorum ne yesek acaba
Tavuk haslayip ustune baharat serpipcyiyebilirsn.Akşamı çok hafif geçirmek istiyorum ne yesek acaba
Ayy varsa bi olsan rahatlicaksjn. Bende 7. Ayda olmustum spiral fln varsa oda geciktiriyoOlmuyorum ki dogumdan beri daha hic olmadim keske olsm ilkinde 5.ayda olmustum simdi 6 aylik olmak uzereyiz insallah olurum da ondandr
kac kilosun hedef kilon nedir :)Hoşbuldum ^_^
Muhasebeciyim ben tüm gün oturuyorum. Akşamları da ders çalışıyorum spora gitmeye vaktim yok. En azından 10bin adım tamamlamaya çalışayım diyorum.
Tavuk haslayip ustune baharat serpipcyiyebilirsn.
Nohutta ayni sekildd yanindada yogurt cok guzrl oluyo
Ayy varsa bi olsan rahatlicaksjn. Bende 7. Ayda olmustum spiral fln varsa oda geciktiriyo
kac kilosun hedef kilon nedir :)
inşallah bende kaçamak yapmayıp yine artı gelincw çok üzülüyorum inanki kabızlık için ilaç içtim üzerine sinameke ve açlık otu içtim yarın artı çıkmamak içinBen az peynirli 3 tam cevizli yesil salata yapip yiycem cnm ve 7 gibi falanda yogurt kurunu yicem artik ne cikarsa cok.uzuluyorjm grubu etkiledigim icin ekmegi kesicem hemen eski duzenimdeki gibi yicem haftaya birden dusus oluck buyuk ihtimalle
canım teşekkür ederim köyden kv bizim bi ot var sirken deriz onu haşşlayıp dondurucuya atmış onu kavurucam yumurtayla olur heralde karnımda doyar hemTavuk haslayip ustune baharat serpipcyiyebilirsn.
Nohutta ayni sekildd yanindada yogurt cok guzrl oluyo
Ayy varsa bi olsan rahatlicaksjn. Bende 7. Ayda olmustum spiral fln varsa oda geciktiriyo
kac kilosun hedef kilon nedir :)
Kuşum maydonoz adet söktürücüdür bak suyunu ister kaynat ister kür gibi yap hemen olursun bi kaç gün dene bi sökülse sen acayip verirsin kilo çok kötü olmaması sitres falanda yaparYok cnm spiral falan ah keake olsam sisim resmen hissediyorum iki gundurr alyamsimdan anliyorum
Hımm belkş dönemsel birseydir yada vitamim eksikliği va b12 eksikligindede cok oluyor böyle halaizliklerOlabilir canım diyetisyene sordum o da havalardan diyor
Canım valla verdiriyor ilk ayımda 5,9 verdim ve bu kiloya inmiştim ama böyle ince değildim yağ veriyorum farkındayım
Ben spor konusunda her zaman iddialıyım ama çok Yorgun'um gözümü zor açıyorum üşengeçlik falan değil yani bu durum
Kuşum maydonoz adet söktürücüdür bak suyunu ister kaynat ister kür gibi yap hemen olursun bi kaç gün dene bi sökülse sen acayip verirsin kilo çok kötü olmaması sitres falanda yapar
Sen bilirsin ama emzirmenin adete bi engeli yok herhalde ben hiç bilmedim hemen oldum ama sen bilirsin maydonoz adt söktürücü olarak kullanılıyor bide adetli iken maydonoz suyu yada kürü içilince bitmiyor o sürüp duruyo kesilmiyor (adetliyken maydonoz suyu önerilmiyor kızşar ben yaşadım ve 15gün sürdü maydonoz suyu içmeyi bırakınca kesildi)Cnm ben emziriyorum ya ondan olmuyorum yani ben oyle dusunuyorum sokturmem icin ger3k yok bence maydonoz kurunu yaptim ictim bugun ara ogunde
Ama uygulama kısmını başarabilir miyim acaba ya bilmiyorum artık sıkıldım 70 68 arası gidip gelmekten kıramadım şu 68i
Hoşbuldum ^_^
Hımm belkş dönemsel birseydir yada vitamim eksikliği va b12 eksikligindede cok oluyor böyle halaizlikler
İnşallahOlur cnm
kotu bisey cikmaz insallah
Belki yakin zmnda olursun cnm onun siskinligi llabilir :)Yok cnm spiral falan ah keake olsam sisim resmen hissediyorum iki gundurr alyamsimdan anliyorum
bende simdi soganli baharatli yumurta yaptim :)inşallah bende kaçamak yapmayıp yine artı gelincw çok üzülüyorum inanki kabızlık için ilaç içtim üzerine sinameke ve açlık otu içtim yarın artı çıkmamak için
canım teşekkür ederim köyden kv bizim bi ot var sirken deriz onu haşşlayıp dondurucuya atmış onu kavurucam yumurtayla olur heralde karnımda doyar hem
Emzirirken prolaktin yani sut hormonlari yukseldigi icin yumurtlamayi engelliyo canin o yuzdende bazi kadinlarda boyle olabiliyoSen bilirsin ama emzirmenin adete bi engeli yok herhalde ben hiç bilmedim hemen oldum ama sen bilirsin maydonoz adt söktürücü olarak kullanılıyor bide adetli iken maydonoz suyu yada kürü içilince bitmiyor o sürüp duruyo kesilmiyor (adetliyken maydonoz suyu önerilmiyor kızşar ben yaşadım ve 15gün sürdü maydonoz suyu içmeyi bırakınca kesildi)
Şu an 59-60kg civarıyım yarın sabah aç karınla tartılır tam kilomu yazarım :)
Uyguladığım bir liste yok. Ekmeği tatlıyı kesip porsiyonlarımı düşürmeyi planlıyorum. Yeni başlaycağım inşallah.
İşteyim de böyle ayrıntılı alıntılayıp cevap veremedim kusura bakmayın. Şimdi bi göz gezdirdim ama Akşam kurAlları detaylıca okurum.
hedefin cok dusuk degil mi 55 ideal olur brnce senin icin.50 cok azHedef kilomu yazmamışım. 50kgda sabitlemeyi hedefliyorum. Yaşım 28 boyum 164cm.
süper ben sebi tahmin edeyim (elifim yaa )Kizlar hadi bi oyun oynayalim. Burasi cok sessiz.
Kisilik tahmin etmece
Herkes birinin yada birilerinjn kisiligini huylarini fln tahmin etsin
Canlansin buralar
ne gunuİyi akşamlar,kızlar.Ben güne geldim ki
Çok gergindim inşallah dağılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?