- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Bugun 2000 atladım canımİpleri yazıp etiketlermisiniz kızlar karışıyor
Ama boyle beslenmek cok sagliksiz kahvalti yap en azindan biraz bisede yesen yeter. Ne kadar erken kahvalti yaparsan okdr iyiVucudum acayip şiş görmen lazım hiç keyfim yokartı çıkarsam çok üzülürüm :/
Bi gunde 50 den fazla yaparsin cnm. Benim hic goguslerm fln sarkmadi ip atladigim icin :) agrmda olmadiBende başlaSam diyorum 50 başlangıç için iyimi ? Göğüslerim sarkar mı veya agrı yapar mı ?
Ic canim bisey olmazBen bugün içemedim yarın içsem olur mu yoksa ara vermem etkiler mi
gecmis olsun canimSonuçlarım çıktı tahlillerim temiz çıktı dr korktuğu şey çıkmadı omurgamda eğrilik çıktı b12 vitaminim çok düşük çıktı hergün iğne vurunucam .kızlar uyuşmalar ondan oluyormuş bel ağrısıda uzun süre eskiyen yatağjmda belim çukura düştüğü için ağrıyormuş ilaçlar içip ağrılar geçecekmiş inşallah eğrilik içinde bişey yapılamıyor egzersizle ilerlemesini önle dedi
tamam canim sen musait oldugunda gel ama aksamlari menunu paylas ve sagliksiz beslenme lutfen. Saglikli beslenme aliskanligi edin ki zayifladikdan sonrada bu sekilfe beslenmeye devam edebilesinBide ablalar yanlis anlamayin ama girmeye pek firsatim olmuyo sabah 6.30 da kalkiyorun aksam 5. E 6 ya kadar telefon ve internet kullanamiyorum yemek namaz derken 7 oluyo sonra da odev falan saat baya geciyo yetisemiyorum ama saat gec te olsa sporumu yapio meaaj atmaya calisiyorum
Hosgeldin canim bende elif 26 yasindayim. Hedef kilon kac?Merhabalar eftelya Ben 26 yaşındayım 170 boy 70 kilo 23 ocakta diyete başladım hedefim 62.kuralları okudum.alınınca listemi ve sporumu paylaşırım spor salonuna gidemiyorum genelde iş çıkışı eve yürüyorum yarım saat kırk dakika günlük Adım 3000 4000 Ayda 2 kilo versem yeterli olacak
Ben 500 atladim sadeceRakibem naptınnn ben 2000 yaptım huu gizli gizli atlıyonmu kozKanguru_
O gitti abla. Tedavi olmasi gerekiyomus gelemem daha dedimdoksanlar neredesin sekerim
AaaaKızlar
Bugün bayağı cissli oldu acayip kızgınım kendime
Ablamlar gelmişti 1 ı hamile canı gözleme istedi yaptık
Sabah öğlen yok akşam yedim
Gözlemeden
Bayağı kaçtı ya
Oğlum uyursa spor yapcam elimden geldiğince her yerim ağrıyor dünden beri bende hasta olcam sanırım(
ıyi bir dayağı hak ettim Oyle pişmanım ki sabah öğlen ara falan yemedim sacede akşam yedim onda da cozuttum
ya bnmkiler yine kaybolmusSporları ekleyelim arkadaslaaaar
Spor
Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Pazar
Huzurverme yolunda 481
Smygnc 135
Deli ve cesur 420.55
Seyahn77 180
Pazartesi
Smygnc 183
Huzurverme yolunda 399
Seyhan77 100
Elif-hakan 80
Ngy 213
Pembebulut165
Sali
Ngy 315
Huzurvermeyolunda 593
Pembebulut 182
Turkuvaz 120
Plasticwoman 111
Smygnc 120
Çarşamba
Smygnc 240
Pembebulut 201
En son hali bu inş arkadaslar :) eksikler yanlışlıllar varsa bildiriniz lütfen
Hic tartilmadin mi bu hafta + mi ciktin. Ben gece yaglari yaktigini ve bagirsaklari calistirdigini dusunuyorumArkadaslar bu kürü yatmadan önce yemek bana hiç yaramıyor sanki ya sbaaha + olarak dönmezmi sonucta yogurt da yag da var bi fikşr verseniz
tamam canim sen musait oldugunda gel ama aksamlari menunu paylas ve sagliksiz beslenme lutfen. Saglikli beslenme aliskanligi edin ki zayifladikdan sonrada bu sekilfe beslenmeye devam edebilesin
Hosgeldin canim bende elif 26 yasindayim. Hedef kilon kac?
Ben 500 atladim sadeceayak bileklerim cpk agriyo plank yaparken zorladim galiba devam edemedim
O gitti abla. Tedavi olmasi gerekiyomus gelemem daha dedim
Aaaasenden hiccc beklemezdim sporla ve yarin ki menunlr telafi edersin insallah
ya bnmkiler yine kaybolmus
abla sağlık sorunları yaşıyorum. gecem gündüzüm karıştı. yemek değil ayakta iş yapacak gücü bulamıyorum. yedekteydim. yarışma olayına katilamayacagim icin ciktim. spor da yapamıyorum artik.doksanlar neredesin sekerim
Balık ye valla çok faydalı omega-3 deposu çocuklarada yedir hepinize iyi gelirAma olsun lezzetli seyler ben de balık yemek istşyorum reyhan abla gibi ya saglık acısından cok guzel olur dimi aslında
Aslında bırakmadım bikaç gündür kalkamiyorum yetiştiremiyorum yumurtayıbiliyorum ondan ekmek konusunda birsey diyemedim, cok zor oldugunun farkindayim senin icin.. Ama sabahki yumurtani niye biraktin?
Çok güzel kerevize bayılırımBugunki menum
Kahvalti 09.15
1 yumurta 1 dlm kep ek.1kk peynir yarim koz biber 5 6 dal roka kinzi 1 brd ayisi cayi
Oglen 12.15
Kiymali kereviz yemegi 6 kasik 1 kase yogurt
Ara 15.30
Yarim armut 1 brd kefir
Aksam 18.45
Patlican yemegi 6 kasik 1 kase yogurt
2.5 lt su
Spor yok
Yok ya bunla haftada en az 500 gr veriliyo falan diyolar. +olarak gelmez ama sen yemekten hemen sonra yesen daha iyi olabilir çünkü leptin bozuluyoArkadaslar bu kürü yatmadan önce yemek bana hiç yaramıyor sanki ya sbaaha + olarak dönmezmi sonucta yogurt da yag da var bi fikşr verseniz
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah önemli bi durum yokturabla sağlık sorunları yaşıyorum. gecem gündüzüm karıştı. yemek değil ayakta iş yapacak gücü bulamıyorum. yedekteydim. yarışma olayına katilamayacagim icin ciktim. spor da yapamıyorum artik.
Ama bu hafta diyetisyenin farklı bi yöntem uyguladı bence o kadar ekemeğe 100 gr gayet iyi eminim bu haftadan sonra daha hızlı gider. Diyetisyen neler dicek bakalımGünaydın kızlar.Diyetisyene geldim 9 da randevum.Kendimi çok mutsuz hissediyorum.Evdeki tartıya göre sadece -100 gr vermişim.Yoruldum artık bu durumdan ciddi ciddi mide ameliyatı düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?