Aslında havalı olmak goruntuden çok duruşla ve bakışla ilgili bişey belki seni sadece fotoğraflardan gördüğüm için öyle gelmiştirAllah allahdemekkk degismis goruntum :)
Kiz gormedim benim hakkimda ne yazdinaynen valla biz falcı mıolsak ne hepsi doğru senide tebrik ederim
Olabilir cnm. Yeni bi ortama girdigimde hemen konusmam biraz sessiz durur arap ati gibi sonradan acilirimAslında havalı olmak goruntuden çok duruşla ve bakışla ilgili bişey belki seni sadece fotoğraflardan gördüğüm için öyle gelmiştir
Işte ağır kadınsın bacım ondan hep bunlarOlabilir cnm. Yeni bi ortama girdigimde hemen konusmam biraz sessiz durur arap ati gibi sonradan acilirimo yuzden herkes seni cok havali zannediyoduk fln der
Teşekkür ederim kaptan tam Üzerine bastın..DELIveCesur canim sen de cok pozitif birisin. Yasadigin acilar seni oldurmemis adeta guclendirmis. Cocugun icin hep guclu olmaya cslisiyosun
Evet agirimIşte ağır kadınsın bacım ondan hep bunlar
EveeetttTeşekkür ederim kaptan tam Üzerine bastın..
Birbirimiz hakkında yorum mu yapıyoruz :))
He :) iyi eglenceler cnm biraz kafan dagilir insallahKv gitmedim güne kaptanım.İşyerinde ki kızlarla
Yok kız gormedim suan kendimi yoldurmaya gidiyorumda otobusteyim o yuzden bildrimleri kaciriyorumEvet agirim
Sen bnm yorumumu gormedin mi
Yok kız gormedim suan kendimi yoldurmaya gidiyorumda otobusteyim o yuzden bildrimleri kaciriyorum
Evet ben çok negatifim çünkü özgüvensizim. Hayatımda çok nadirdir bişeyi kesinlikle yapcam diyip pes etmeyişimfattylamb94 kuzucum sende hani su bardagin bos tarafina bakanlara ne deniyodu pesimistmiydi ondansin. Cok cabuk pes ediyosun. Hep kotuyu dusunuyosun. Ama sonra dugundugun seyin iyisi olunca cok seviniyosun. Bide ckk kararsizsin :d
Kısmen doğru ablaBence esra cok tatli ama azimli degil kaptancigim iyi birisi elifin kalbi cok temiz ici disinda sümeyyem hayattan cok darbe yemis ama güclü karakterli doksanlar ve turkuvaz cok hassas plasticwomen yani ceyda cok azimli kararli ne istedigini bilen biri
Doğru tahmin kaptanım
neden ozguvensizsinEvet ben çok negatifim çünkü özgüvensizim. Hayatımda çok nadirdir bişeyi kesinlikle yapcam diyip pes etmeyişim
Kaptancıgım bence sen yumusak huylu guleryuzlu ama damarına basılınca da ciftesi pek olan organizatör birisin :)Kizlar hadi bi oyun oynayalim. Burasi cok sessiz.
Kisilik tahmin etmece
Herkes birinin yada birilerinjn kisiligini huylarini fln tahmin etsin
Canlansin buralar
Sen bilirsin ama emzirmenin adete bi engeli yok herhalde ben hiç bilmedim hemen oldum ama sen bilirsin maydonoz adt söktürücü olarak kullanılıyor bide adetli iken maydonoz suyu yada kürü içilince bitmiyor o sürüp duruyo kesilmiyor (adetliyken maydonoz suyu önerilmiyor kızşar ben yaşadım ve 15gün sürdü maydonoz suyu içmeyi bırakınca kesildi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?