Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında havalı olmak goruntuden çok duruşla ve bakışla ilgili bişey belki seni sadece fotoğraflardan gördüğüm için öyle gelmiştir
Olabilir cnm. Yeni bi ortama girdigimde hemen konusmam biraz sessiz durur arap ati gibi sonradan acilirim o yuzden herkes seni cok havali zannediyoduk fln der

fattylamb94 kuzucum sende hani su bardagin bos tarafina bakanlara ne deniyodu pesimistmiydi ondansin. Cok cabuk pes ediyosun. Hep kotuyu dusunuyosun. Ama sonra dugundugun seyin iyisi olunca cok seviniyosun. Bide ckk kararsizsin :d
Evet ben çok negatifim çünkü özgüvensizim. Hayatımda çok nadirdir bişeyi kesinlikle yapcam diyip pes etmeyişim

Kısmen doğru abla
S smygnc sen cok fedakar birisin. Sevdiklerin icin elinden gelen herseyi yapiyosun. Onlari kaybetmek yada kirmak en buyum korkun. Bide cok kirilgan bi yapin var
Doğru tahmin kaptanım
Diğer arkadaşlar yorum yapmamışsınız ?

Kizlar hadi bi oyun oynayalim. Burasi cok sessiz.

Kisilik tahmin etmece
Herkes birinin yada birilerinjn kisiligini huylarini fln tahmin etsin
Canlansin buralar
Kaptancıgım bence sen yumusak huylu guleryuzlu ama damarına basılınca da ciftesi pek olan organizatör birisin :)

Biliyorum emzirmenin engel olmadigini ama bazen emdirdigin surece adet olmuyormussun ya oyle bisey heraldr iciyorum moydinoz kurunu kac gun devam etmem lazm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…