- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben nasilim esraElif-Hakan sende çok iyi niyetlisin hatta fazla iyi niyetlisin her halinden belli ama kararlı bi insan değilsin yani ben bunu yapıcam diyip devamını getirmiyosun
Sen çok tezcanlı ve neşeli bir insansın abla. Her insanın hayatında kötü olumsuz şeyler olur ama sen onları büyütüp negatifleşen bir insan değilsin. Iyi tarafından bakmayı bilen bir kadınsınB
Ben nasilim esra
Üzgün degilde cok mesgulFindikfaresi123 abla sen bazen cok neseli bazen cok uzgunsun. Bunuda belli ediyosun saklayamiyosun. Gezmeyi seviyosun. En sevdigin sey ailece olan toplantilar. Merhametli birisin :)
Karsidan bakanlar genelde havali oldugumj soylerlerKanguru_ bence sen çok lafını esirgeyen bi insan değilsin yani içime atayım desende olmuyor bi yerden anlaşıyolar. Bazı insanlar çok güler yüzlü olur en ufak üzüntüsünde yüzlerinden belli olur ya sende öylesin bence. Ve karşıdan bakan biri olarak çok güzel bi enerjin var. Negatif bir insan değilsin
Cok zamanimi aldi gencken ama basardim sonundaSen çok tezcanlı ve neşeli bir insansın abla. Her insanın hayatında kötü olumsuz şeyler olur ama sen onları büyütüp negatifleşen bir insan değilsin. Iyi tarafından bakmayı bilen bir kadınsın
Sen benim adimi bilmiyomusunBence esra cok tatli ama azimli degil kaptancigim iyi birisi elifin kalbi cok temiz ici disinda sümeyyem hayattan cok darbe yemis ama güclü karakterli doksanlar ve turkuvaz cok hassas plasticwomen yani ceyda cok azimli kararli ne istedigini bilen biri
Ivet o benimSen çok tezcanlı ve neşeli bir insansın abla. Her insanın hayatında kötü olumsuz şeyler olur ama sen onları büyütüp negatifleşen bir insan değilsin. Iyi tarafından bakmayı bilen bir kadınsın
ElifSen benim adimi bilmiyomusun
Hep kaptan diyosun bilmiyosun sandim
Kiz ben tutturdum mu seninkiniHuzurvermeyolunda bence yerinde duramayan kıpır bi insansin ve asla kalp kıramazsın. Çok olumlusun. Insanlara kötü niyetle bakamıyosun. Yani iyi olmak icin degilde gerçekten niyetinde kötülük yok
aynen valla biz falcı mıolsak ne hepsi doğru senide tebrik ederimElif-Hakan sende çok iyi niyetlisin hatta fazla iyi niyetlisin her halinden belli ama kararlı bi insan değilsin yani ben bunu yapıcam diyip devamını getirmiyosun
Ben öyle görmedim tam tersi mütavazi gördüm seniKarsidan bakanlar genelde havali oldugumj soylerlertanidkkdan sonra fikirleri degisiyo ama geri kalan dogru :)
Allah allahBen öyle görmedim tam tersi mütavazi gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?