Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elif-Hakan sende çok iyi niyetlisin hatta fazla iyi niyetlisin her halinden belli ama kararlı bi insan değilsin yani ben bunu yapıcam diyip devamını getirmiyosun

plasticwoman zaten daha öncede söylemistim harika bir özgüvene sahipsin. Özgüven kadar kadını güzelleştiren bişey yok o yüzden sen çok güzelsin :) ve her zaman en çok kendi mutluluğun için fedakarlık yapıyosun

Findikfaresi123 abla sen bazen cok neseli bazen cok uzgunsun. Bunuda belli ediyosun saklayamiyosun. Gezmeyi seviyosun. En sevdigin sey ailece olan toplantilar. Merhametli birisin :)

Bence esra cok tatli ama azimli degil kaptancigim iyi birisi elifin kalbi cok temiz ici disinda sümeyyem hayattan cok darbe yemis ama güclü karakterli doksanlar ve turkuvaz cok hassas plasticwomen yani ceyda cok azimli kararli ne istedigini bilen biri

Karsidan bakanlar genelde havali oldugumj soylerler tanidkkdan sonra fikirleri degisiyo ama geri kalan dogru :)

Sen benim adimi bilmiyomusun

Huzurvermeyolunda bence yerinde duramayan kıpır bi insansin ve asla kalp kıramazsın. Çok olumlusun. Insanlara kötü niyetle bakamıyosun. Yani iyi olmak icin degilde gerçekten niyetinde kötülük yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…