- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Aeyhan ablaa bence sen ailenin sevilen gelini her ortama tenk kattıgı icin her yerde aranan yılların verdigi tecribeyle her işin üstesinden gelen birisinBen peki
Ay canııımHuzurvermeyolunda bence yerinde duramayan kıpır bi insansin ve asla kalp kıramazsın. Çok olumlusun. Insanlara kötü niyetle bakamıyosun. Yani iyi olmak icin degilde gerçekten niyetinde kötülük yok
oyleyim dimiKaptancıgım bence sen yumusak huylu guleryuzlu ama damarına basılınca da ciftesi pek olan organizatör birisin :)
Evet pozitif neseli bir insanımdjr ama cökünce de tam cökerim kaptanım ya eger canımı sıkan birley varsa mutlaka ama öutlala belli ederim yuzumdenHuzurvermeyolunda sen cok pozitif bi insansin. Etrafina isik saciyosun resmen. :) kimseyi kirmak istemiyosun ama acik sozlusun. Bidr hirslisin karar verdin mi yapiyosun
Belli et zaten icjne atip hasta olmaktan iyidir :)Evet pozitif neseli bir insanımdjr ama cökünce de tam cökerim kaptanım ya eger canımı sıkan birley varsa mutlaka ama öutlala belli ederim yuzumden
Esraa bence sen kararlı dedigini yapan zaman zamam hedefleri olan önünğ gören bir genckızsın yasayacaklarını ve yasadıklarını iyi degerlendiren cok guzel tahlil yapma özelliğine sahipsin canımKiz gormedim benim hakkimda ne yazdin
Canımm bence sen de dosardan hiç derdi tasası yok sanılan insanlar olurua aslında içlerinde onların da derdi illaki vardır onlar gibisin rahat relax gunun getirdiklerine eyvallah diyen biri gibisin sanki :)Teşekkür ederim kaptan tam Üzerine bastın..
Birbirimiz hakkında yorum mu yapıyoruz :))
Aeyhan ablaa bence sen ailenin sevilen gelini her ortama tenk kattıgı icin her yerde aranan yılların verdigi tecribeyle her işin üstesinden gelen birisin
Ay yaa valla herzaman iyi degil mesela esimin tarafı cok kketumdur kan kusar kızılcık serbeti içtim derler ben onların yanında cok safiş kalıyorum yaaBelli et zaten icjne atip hasta olmaktan iyidir :)
Evet ya bende yarım sabah ölcücem de bi standart koysak nasıl ölccez nerden ölcez sen bi foto paylas kaptabım bizde o fotodaki gib ölcü alıp yazalımoyleyim dimimesela size olculer icin cumaya kadr vakit vermistm yarin aksama kadr bildirmeyene sari kart vericem
Canımm bence sen de dosardan hiç derdi tasası yok sanılan insanlar olurua aslında içlerinde onların da derdi illaki vardır onlar gibisin rahat relax gunun getirdiklerine eyvallah diyen biri gibisin sanki :)
Kiz sen cok politiksin galibaEsraa bence sen kararlı dedigini yapan zaman zamam hedefleri olan önünğ gören bir genckızsın yasayacaklarını ve yasadıklarını iyi degerlendiren cok guzel tahlil yapma özelliğine sahipsin canım
oyleyim dimimesela size olculer icin cumaya kadr vakit vermistm yarin aksama kadr bildirmeyene sari kart vericem
Benim ölcülerimi yazmasam olarmi coluk cocuk var korkmasalarEvet ya bende yarım sabah ölcücem de bi standart koysak nasıl ölccez nerden ölcez sen bi foto paylas kaptabım bizde o fotodaki gib ölcü alıp yazalım
Haha aynenKiz sen cok politiksin galibaDELIveCesur da cok deli ve cesur bence nergisim kova burcumuydun sen N NGY
Amaaannn saf kal bosver icine atarsan saclarin erkrnden beyazlar erkenden kirisirsin :) benim bi felsefem var " ben icime atip uzulcegime karsimdaki uzulsun"Ay yaa valla herzaman iyi degil mesela esimin tarafı cok kketumdur kan kusar kızılcık serbeti içtim derler ben onların yanında cok safiş kalıyorum yaa
kotu bi davranisini gormedik kiBir tane kötü yorum gelmezmi vay arkadas ben neymisim böyle
plastic atmisti aslinda. Dur bulim ben onuEvet ya bende yarım sabah ölcücem de bi standart koysak nasıl ölccez nerden ölcez sen bi foto paylas kaptabım bizde o fotodaki gib ölcü alıp yazalım
Ayda 1 cnm cumartesi gunu yayinlarin bidaha 10 martta olccez :)Oclu mezura ile alıyorum ben bide ne kadar sürede yapıcaz çoğu şeyi kaçırdım oğlumla ilgileniyorum
Tamam ben birazdan alayim ölçü:)Ayda 1 cnm cumartesi gunu yayinlarin bidaha 10 martta olccez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?