Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Huzurvermeyolunda bence yerinde duramayan kıpır bi insansin ve asla kalp kıramazsın. Çok olumlusun. Insanlara kötü niyetle bakamıyosun. Yani iyi olmak icin degilde gerçekten niyetinde kötülük yok
Ay canııım valla ya kimseye kötü birşey diyemiyoeum kalp kıramıyorum burda yorum yaparken bile onların saglgı icin de olsa kırarmıyım diye ödüm patlıyor dogru twspit esraa

Huzurvermeyolunda sen cok pozitif bi insansin. Etrafina isik saciyosun resmen. :) kimseyi kirmak istemiyosun ama acik sozlusun. Bidr hirslisin karar verdin mi yapiyosun
Evet pozitif neseli bir insanımdjr ama cökünce de tam cökerim kaptanım ya eger canımı sıkan birley varsa mutlaka ama öutlala belli ederim yuzumden

Teşekkür ederim kaptan tam Üzerine bastın..
Birbirimiz hakkında yorum mu yapıyoruz :))
Canımm bence sen de dosardan hiç derdi tasası yok sanılan insanlar olurua aslında içlerinde onların da derdi illaki vardır onlar gibisin rahat relax gunun getirdiklerine eyvallah diyen biri gibisin sanki :)

Esraa bence sen kararlı dedigini yapan zaman zamam hedefleri olan önünğ gören bir genckızsın yasayacaklarını ve yasadıklarını iyi degerlendiren cok guzel tahlil yapma özelliğine sahipsin canım
Kiz sen cok politiksin galiba DELIveCesur da cok deli ve cesur bence nergisim kova burcumuydun sen N NGY

Ay yaa valla herzaman iyi degil mesela esimin tarafı cok kketumdur kan kusar kızılcık serbeti içtim derler ben onların yanında cok safiş kalıyorum yaa
Amaaannn saf kal bosver icine atarsan saclarin erkrnden beyazlar erkenden kirisirsin :) benim bi felsefem var " ben icime atip uzulcegime karsimdaki uzulsun"
Bir tane kötü yorum gelmezmi vay arkadas ben neymisim böyle
kotu bi davranisini gormedik ki

Evet ya bende yarım sabah ölcücem de bi standart koysak nasıl ölccez nerden ölcez sen bi foto paylas kaptabım bizde o fotodaki gib ölcü alıp yazalım
plastic atmisti aslinda. Dur bulim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…