- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Portakal yedim iki taneBol bol C vitamini almaya çalış
Ihlamur papatya.
Nane limon iç canim :)
Hoş buldumm :) ya sizin ne güzel profilleriniz var bilgisayara geçince ben de düzenleyim bari ^_^
Afiyet sifa olsunPortakal yedim iki tane
Hosgeldin yeni arkadas ismin cok istah acici bayiliyorum tonbalikli salataya böyle brokolili filanYarın başlıyorum ama bugünden hazırlayım kendimi dedim spor yapamadığım için işten eve yürüyerek döndüm. Önümüzdeki haftadan itibaren sabahları da otobüs kullanmamayı düşünüyorum inşallah
TesekkürlerAfiyet sifa olsun
BendeBen telefondan giriyorum hep canim
Vov 45 dakika ara vermeden yaptiysan harikasin boyle devamBen geldim kızlar sanırım kimse kalmadı
Günden annem almaya geldi 45 dakikalık tempolu yürüyüşümü de yaptım
Afiyet olsun.Menün az canım ve karbonhidrat ağırlıklı.En azından akşam salata yada sebze yemeği yemelisinBu gunku menum:
Sabahacelem oldugu icin )nesfit k ve zeytin peynir domates salatalik
Oglen : az corba cok az ekmek
Aksam :corba 4 kasik bulgur yarimdan az ekmek
Ara ogunlerim : elma ve kefir
plasticwoman bence sen özgür olmayı seviyorsun ve zaten yapacağın işi başka birinin söylemesinden nefret ediyorsun
plasticwoman zaten daha öncede söylemistim harika bir özgüvene sahipsin. Özgüven kadar kadını güzelleştiren bişey yok o yüzden sen çok güzelsin :) ve her zaman en çok kendi mutluluğun için fedakarlık yapıyosun
plasticwoman sen cok guclu bi kadinsin.dedigini yapiyosun cok hirslisin
Nalesef aslinda aksamlari bulgur yerine genelde peynirli slata ilurdu ama bu aksam buna ka dimAfiyet olsun.Menün az canım ve karbonhidrat ağırlıklı.En azından akşam salata yada sebze yemeği yemelisin
Aaaa bennnOlabilir cnm. Yeni bi ortama girdigimde hemen konusmam biraz sessiz durur arap ati gibi sonradan acilirimo yuzden herkes seni cok havali zannediyoduk fln der
Bildiğini söylemekten çekinmediğini düşünüyorum ama tatlı bir dilleNokta atisi kaptanim bide sana denilen banada denir cok havali kibirli ama taniyinca cok komik buluyorlarr gercektn de oyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?