Istersen sabah ac karnina al :)Tamam ben birazdan alayim ölçü:)
Benim ölcülerimi yazmasam olarmi coluk cocuk var korkmasalar
Bilmiyorum ama inan hep böyleydim kendimle barışık oldugum bi halimi hatirlamiyorum. 43 kiloydum çok zayıfım cirkinim burnum çok kotu duruyo diye hayata küsmüştüm 52 kilo oldum cevremde ki herkes esra fizigin çok güzel derdi ama ben yok onuda beģenmedim. Hiç bir zaman kendimi beğenmiyorum bu beni sosyal hayatta is hayatında her anlamda etkiliyoneden ozguvensizsin
Kendimi değerlendirme konusu doğru ama kararlı değilim. Fiziksel olarak dediğimi yapsamda beynimde bi yerden sonra bitiyoEsraa bence sen kararlı dedigini yapan zaman zamam hedefleri olan önünğ gören bir genckızsın yasayacaklarını ve yasadıklarını iyi degerlendiren cok guzel tahlil yapma özelliğine sahipsin canım
Ok ben de alayım sabahhttps://www.google.com.tr/search?q=..._AUICSgB&biw=360&bih=512#imgrc=uWrA-RIeo6vJJM:
Kizlar bu resmdeki gibi olcu alcaksnz
1.2 ve 3 u alsaniz yeter 4 e gerek yok
Seninkinden korkarlarsa benmkink gorunce intihar dusunurlerBenim ölcülerimi yazmasam olarmi coluk cocuk var korkmasalar
neden oylesin acaba ? Gecmisinde biri ozguveninimo kirdi dalga mi geciler ki :/ cirkin bi kiz degilsin kilonda cok fazla degil. Yani cok anormal durmuyo kilon. Ozguven bence hersey demek. Sen kendine guvenirsen herkes sana guvenir. Benim bi arkadasim var kiz asiri ozguvenli ve hwr girdigi ortamda dikkati ustune cekmeyi basariyo bu sayede. Kendine guvendiginden olsa gerek hep on planlaBilmiyorum ama inan hep böyleydim kendimle barışık oldugum bi halimi hatirlamiyorum. 43 kiloydum çok zayıfım cirkinim burnum çok kotu duruyo diye hayata küsmüştüm 52 kilo oldum cevremde ki herkes esra fizigin çok güzel derdi ama ben yok onuda beģenmedim. Hiç bir zaman kendimi beğenmiyorum bu beni sosyal hayatta is hayatında her anlamda etkiliyo
Kendimi değerlendirme konusu doğru ama kararlı değilim. Fiziksel olarak dediğimi yapsamda beynimde bi yerden sonra bitiyo
Diyosun ölceyim bari o zamanSeninkinden korkarlarsa benmkink gorunce intihar dusunurler
Tamam yarın alayim o zaman :)Istersen sabah ac karnina al :)
kararli degilsin bencede kararlisinda cabuk bikiyo gibisin esra burcun nedirBilmiyorum ama inan hep böyleydim kendimle barışık oldugum bi halimi hatirlamiyorum. 43 kiloydum çok zayıfım cirkinim burnum çok kotu duruyo diye hayata küsmüştüm 52 kilo oldum cevremde ki herkes esra fizigin çok güzel derdi ama ben yok onuda beģenmedim. Hiç bir zaman kendimi beğenmiyorum bu beni sosyal hayatta is hayatında her anlamda etkiliyo
Kendimi değerlendirme konusu doğru ama kararlı değilim. Fiziksel olarak dediğimi yapsamda beynimde bi yerden sonra bitiyo
Bilmiyorum ama inan hep böyleydim kendimle barışık oldugum bi halimi hatirlamiyorum. 43 kiloydum çok zayıfım cirkinim burnum çok kotu duruyo diye hayata küsmüştüm 52 kilo oldum cevremde ki herkes esra fizigin çok güzel derdi ama ben yok onuda beģenmedim. Hiç bir zaman kendimi beğenmiyorum bu beni sosyal hayatta is hayatında her anlamda etkiliyo
Bol bol C vitamini almaya çalışGrip oluyorum galiba kizlar
bilmiyorum canim. stresten de olabilir. sağlık ve iş stresi biraz fazla. bu sene bitince işyeri değiştircem o zaman düzelir biraz daha hersey umarim. gece için buhar makinasi alcam bakalim umarim ise yararSen iyi olda spor önemli değil stresten mi oldu acaba
Benden çok büyük eksiler beklemeyin kızlar çünkü son bir kaç kilo yavaş gidiyorKilolar ne alemde kizlar eksidemiyiz derece geliyomu insallah
Yarın başlıyorum ama bugünden hazırlayım kendimi dedim spor yapamadığım için işten eve yürüyerek döndüm. Önümüzdeki haftadan itibaren sabahları da otobüs kullanmamayı düşünüyorum inşallah
Hoş buldumm :) ya sizin ne güzel profilleriniz var bilgisayara geçince ben de düzenleyim bari ^_^Hoş geldin :)
Super olur bu sayede sporunu yapmjs olursun :)Yarın başlıyorum ama bugünden hazırlayım kendimi dedim spor yapamadığım için işten eve yürüyerek döndüm. Önümüzdeki haftadan itibaren sabahları da otobüs kullanmamayı düşünüyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?