Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy evett hele oarasii bklavalar fln tavn insn diyetlykn orda seytan drter iyi yapmisin cnm o zmn

Kız ama ben evde değildim yoksa yerdim orda yicek bişey bulamadım. Çok meşhur dönerciler iskender ve börekçiler var şimdi hangsini yiyim
Eliptik demedim bacım çünkü benim eliptiğim yok. Leslie dedim ama yapamadım onun yerine yürüyüş yaptım hatta koşuda denebilir

İnşallah canım.Şu sıra her gören ne kadar incelmişsin diyor.Tüm dolaptaki etek ve elbiselerimi daralttım o ayrı bi mutluluk

Gecen haftacuma 73.6
Bu hafta 71.7 ben soklardayım kaptanım sabah ackarnına wc y e cıktıktan sonra tartıldım oyuzden belki yanlış itır gercek degildri isteeseniz 72 diyelim ne dersinşz Kanguru_ haftaya artıdaymıs gibi gözükmesin diye diyorum

Tartılman gereken şekilde tartılmışsın.Aç karnına ve wc ye gittikten sonra doğru zaman değil mi?
Ayrıca sen bu hafta hem spor hem diyet konusunda iyiydin.

Benimkildr yine kaybolmus
Geçen cuma: 97.3
Güncel :95.8
Fark :-1.50
Yüzde : 1.54

Ölçülerim
Göğüs : 103
Bel : 91
Basen :117
Supersiiiinnnnnnnnnn bide uzuluyodun
Geçen hafta : 94,2
Güncel : 93,7
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,53

Kızlar biraz işlerim var belediyeye gidicem Dorsay bulursam gelirim
Oohh harikaaaa haftaya daha cok gider
Bence cok guzel bi kizsin . ❤
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 69.1
Bu Cuma: 68.8
Fark: 0.3
Yüzde: %0.43

Kanguru_
Gidiyo esra gidiyo
Kilo bildirimim
Gecen hafta:77.00
Bu hafta:76.4
Fark -600
%0.78
Ohhh + gelmedin
kiz sen naptin tebrik ederim harikasin. Zaten wcden sonra tartilman lazimdi oyle yapmissin

Sopa yemiş gibi uyanıyorum bende.Sanırım havaların etkisi

Aynen havalardan dengemiz şaştı bi soğuk bi sıcak

Güzel canım bende yazmamışım dün :)

Evet canım inş. Teşekkürler

Mrblar bende 1.5 aydir diyet yapiyorum 72 yle basladim suan 68.4 um ama tam diyeyte degildi ilk basta sadece abur cuburu kestim son bi haftadirda aksamlari yemiyorum bu arada 31 yasindayim 3 cocugum var boyum 1.65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…