Ayy evett hele oarasii bklavalar fln tavn insn diyetlykn orda seytan drter iyi yapmisin cnm o zmnAkşam kuaföre gittim işten çıkıp. O saatte de salata yapan bi yer bulamadım ev yemekleri yapan yer çok var o çevrede ama o saate yemekte kalmamış. Döner dürüm vs yiyebilirdimsen de bursalısın bilirsin setbaşında bize uygun bişey yok
Kız ama ben evde değildim yoksa yerdim orda yicek bişey bulamadım. Çok meşhur dönerciler iskender ve börekçiler var şimdi hangsini yiyimCanım tebrik ederim senş cok guzel vermişssin masallah gercekten ölcülerinde cok guzel boyun varya bizim oralarda bayrak gibi kız derker col guzel olucakson inş 8'leri görünce merak etme az kaldı
Tebrik edem canım seni demsporsuzlugabragmen 500 vermissin daha hızlı gider haftaya eminim :)
Ba ba ba ba ba baaak bana aksam yememisin diyene de baaakac geziyon vicdansız
Tebrik ederim canım eksidesin yine :) dun aksam söz bermiştin eliptik icin yaotınmı
Aynen valla oraya gidince normalde hep bozardım favori bi borekcim var onuda geçtim tam karşımda iskender varAyy evett hele oarasii bklavalar fln tavn insn diyetlykn orda seytan drter iyi yapmisin cnm o zmn
Bende takımdayım Antepten gelen baklava ve katmerlere hayır dedimAynen valla oraya gidince normalde hep bozardım favori bi borekcim var onuda geçtim tam karşımda iskender varsırf takım için yemedim valla
Aman Allahım baklavaya hayır mı dedinBende takımdayım Antepten gelen baklava ve katmerlere hayır dedim
Aman Allahım baklavaya hayır mı dedin
Aynen canım g.müdür getirdi.Baklava,katmer ve fıstık.Herkes yedi ben baktım öyle.Kalanıda dolaba koydular.Dolabı açamıyorumAman Allahım baklavaya hayır mı dedin
İnşallah canım.Şu sıra her gören ne kadar incelmişsin diyor.Tüm dolaptaki etek ve elbiselerimi daralttım o ayrı bi mutlulukCanım tebrik ederim senş cok guzel vermişssin masallah gercekten ölcülerinde cok guzel boyun varya bizim oralarda bayrak gibi kız derker col guzel olucakson inş 8'leri görünce merak etme az kaldı
Tebrik edem canım seni demsporsuzlugabragmen 500 vermissin daha hızlı gider haftaya eminim :)
Tebrik ederim canım eksidesin yine :) dun aksam söz bermiştin eliptik icin yaotınmı
Ay ne biliyim ya antepin baklavası o kadar hafif ve güzel ki insanın hayır demesi zorHayir dicekti tabiki cnim.ne dicektiiibu arada -300 gitmis cnm senden de tebrikler hepsi yagdr emeinim
Bari fıstık yeseydin ondan bişey olmazAynen canım g.müdür getirdi.Baklava,katmer ve fıstık.Herkes yedi ben baktım öyle.Kalanıda dolaba koydular.Dolabı açamıyorum
Diyet listemde yok ayrıca benim azım yok ki bitanecik yiyip bırakayım.Olsaydı bu halde olmazdım.Bari fıstık yeseydin ondan bişey olmaz
Neyse o zaman geçmiş gitmiş yemediğimiz herşey kâr bizim içinDiyet listemde yok ayrıca benim azım yok ki bitanecik yiyip bırakayım.Olsaydı bu halde olmazdım.
Tartılman gereken şekilde tartılmışsın.Aç karnına ve wc ye gittikten sonra doğru zaman değil mi?Gecen haftacuma 73.6
Bu hafta 71.7ben soklardayım kaptanım sabah ackarnına wc y e cıktıktan sonra tartıldım oyuzden belki yanlış itır gercek degildri isteeseniz 72 diyelim ne dersinşz Kanguru_ haftaya artıdaymıs gibi gözükmesin diye diyorum
Benimkildr yine kaybolmusSporları ekleyelim arkadaslaaaar
Spor
Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Pazar
Huzurverme yolunda 481
Smygnc 135
Deli ve cesur 420.55
Seyahn77 180
Pazartesi
Smygnc 183
Huzurverme yolunda 399
Seyhan77 100
Elif-hakan 90
Ngy 213
Pembebulut165
Sali
Ngy 315
Huzurvermeyolunda 593
Pembebulut 182
Turkuvaz 120
Plasticwoman 111
Smygnc 120
Çarşamba
Smygnc 240
Pembebulut 201
Elif 90
Huzurvermeyolunda 574
En son hali bu inş arkadaslar :) eksikler yanlışlıllar varsa bildiriniz lütfen
Supersiiiinnnnnnnnnn bide uzuluyodunGeçen cuma: 97.3
Güncel :95.8
Fark :-1.50
Yüzde : 1.54
Ölçülerim
Göğüs : 103
Bel : 91
Basen :117
Oohh harikaaaa haftaya daha cok giderGeçen hafta : 94,2
Güncel : 93,7
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,53
Kızlar biraz işlerim var belediyeye gidicem Dorsay bulursam gelirim
Bence cok guzel bi kizsin . ❤Bende tam tersi hep pasifim çok konuşmam bu seferde havalı burnu büyük görünüyorum. Tabi sonradan illaki her insan gibi açılırım ama ilk izlenim önemli diye düşünüyorum. Özgüvenimi kıran bişey mutlaka var ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. Bir insanın kendinde beğendiği tek bir yeri bile olmaz mı
Gidiyo esra gidiyo
Ohhh + gelmedinKilo bildirimim
Gecen hafta:77.00
Bu hafta:76.4
Fark -600
%0.78
kiz sen naptinGecen haftacuma 73.6
Bu hafta 71.7ben soklardayım kaptanım sabah ackarnına wc y e cıktıktan sonra tartıldım oyuzden belki yanlış itır gercek degildri isteeseniz 72 diyelim ne dersinşz Kanguru_ haftaya artıdaymıs gibi gözükmesin diye diyorum
Sopa yemiş gibi uyanıyorum bende.Sanırım havaların etkisi
Kızlar dün akşam menü yazamamıştım şimdi yazayım
06.00
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz kürü
07.30
1 dilim süzme peynir
4 5 kırma zeytin
3 çeri domates
1 yaprak marul
1 havuç
1 ceviz 3 badem
12.30
2 tane köfte
Salata (yağsız tuzsuz)
Yoğurt
18.30
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolota
23.00
Yoğurt kürü
Su 2 lt. Spor 30 dk tempolu yürüyüş 400 ip 50 squat 50 tane bi kol hareketi birazdan hesaplayıp listeye eklerim
Canım tebrik ederim senş cok guzel vermişssin masallah gercekten ölcülerinde cok guzel boyun varya bizim oralarda bayrak gibi kız derker col guzel olucakson inş 8'leri görünce merak etme az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?