Olsun cnm bugunden snra dususe gecer
İnşallah canımOlsun cnm bugunden snra dususe gecer
OohhhYürüyüs zamani
Vaav kim tutar seni ya yuru arkandayım :))Ben jemde okuyarak sigdirdim lisansi bitirdikten sonra evlendim 25imde ise baslamistim 6.5 yildir evliyim evliyken yuksek lisansimida yaptim hatta pedogojik formasyonumuda aldim 3 yildir ucretsiz izindeyim evdeyim bakiciyi buldugum an evden kacacam
Hemmeeenn bi bardak tarcinli sut yada tarcinli turk kahvesi :)Canim sekerli seyler istiyo
Harikasın tatlım masallah sana ya aynen devam cumaya -1 olcak inş
İnşallah canım bu aralar stres sıkıntı yakamı bırakmıyorHarikasın tatlım masallah sana ya aynen devam cumaya -1 olcak inş
Bebegin hastaydı dimi nasıl olduİnşallah canım bu aralar stres sıkıntı yakamı bırakmıyor
İlaç kullanıyor şimdi canım 11 gün sonra tekrar randevu varBebegin hastaydı dimi nasıl oldu
Toparladımı peki bayaİlaç kullanıyor şimdi canım 11 gün sonra tekrar randevu var
Ben ne diyim ki huzurcum. Olculeri cuma gunu aksama kadar yazin dedim. Toparlanmadi c.tesi yazin dedim. Bugun pazartesi halaaa ite kaka olcu listesini hazirlamaya calisiyorum! Etiketliyorum gorunmuyo bildirimlere bakilmiyomu anlamiyorum. Ne diyim? Bi kac kisi haric beni kâle alan var mi ? Tamam baslatalim yarisma kim yapacak ? 12 kisilik takimda beeelllki 5 kisi.... oda belllkii...Kaptanııım ben bugun hiç spor yapasım yok bi yarıs baslatsak ya aksama kadar 2000 atlama falan yoksa benim harkeetlenexegim falan ykk
Kanguru_
İyi gibi canım şimdilikToparladımı peki baya
Cankus sen kac kilosun bugun ? Onu yazalim ilk sayfayaKizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.
Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111
Huzur
G: 98
B: 80
K : 108
Fattylamb
Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111
Smygnc
Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117
Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85
NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108
Pembebulut
Gögüs :101
Bel :88
Kalça :107
Turkuvaz-
Gögüs :111
Bel : 107
Kalça: 109
AhSen
Gogus : 110
Bel : 86
Kalça : 105
90 60 90 olana kadar devam
GuncelleyinnKanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?