Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben jemde okuyarak sigdirdim lisansi bitirdikten sonra evlendim 25imde ise baslamistim 6.5 yildir evliyim evliyken yuksek lisansimida yaptim hatta pedogojik formasyonumuda aldim 3 yildir ucretsiz izindeyim evdeyim bakiciyi buldugum an evden kacacam
Vaav kim tutar seni ya yuru arkandayım :))

Kaptanııım ben bugun hiç spor yapasım yok bi yarıs baslatsak ya aksama kadar 2000 atlama falan yoksa benim harkeetlenexegim falan ykk
Kanguru_
Ben ne diyim ki huzurcum. Olculeri cuma gunu aksama kadar yazin dedim. Toparlanmadi c.tesi yazin dedim. Bugun pazartesi halaaa ite kaka olcu listesini hazirlamaya calisiyorum! Etiketliyorum gorunmuyo bildirimlere bakilmiyomu anlamiyorum. Ne diyim? Bi kac kisi haric beni kâle alan var mi ? Tamam baslatalim yarisma kim yapacak ? 12 kisilik takimda beeelllki 5 kisi.... oda belllkii...
O 5 kiside ilk 3 gun yapar sonra 2 kisi yarisir durur...
Napalim? Baslatalim mi yarisma?

Kimse ustune alinmasin. Konu sadece olcu meselesi degilm surekli boyle. Ne yapmam lazim. Daha mi sıkı davranayim?

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108

Pembebulut
Gögüs :101
Bel :88
Kalça :107

Turkuvaz-
Gögüs :111
Bel : 107
Kalça: 109

AhSen
Gogus : 110
Bel : 86
Kalça : 105

90 60 90 olana kadar devam

Guncelleyinn Kanguru_

Cankus sen kac kilosun bugun ? Onu yazalim ilk sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…