- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Cankus sen kac kilosun bugun ? Onu yazalim ilk sayfaya
Izine cikarken kac kiloydunBu sonda aldığım kiloyla 81.500'um kaptanicem
Izine cikarken kac kiloydun
Ayyy sende bayaga kilo almissin ya
Ayyy sende bayaga kilo almissin yaneyse beraber veririz
Izin bize yaramadiHemde çok aldım ya ama yinede sıkı bi şekilde yola devam. Bundan sonra kendime hiç acimiycam spor ve diyet konusunda cnku hakkettim
ben dün yazmıştım tatlım yazacağım hergün bide defter tutuyorum duygularımı menülerimi oraya yazıyorum
tatlım spor salonuna yazılacağım birde yeni menüler denemeya başladım birde defter tutmaya başladım olacak ne olursa olsun olacak
Masallah canım sana sporun etkisi iste daha sonra kolay kolay geri de alınmıyor o kilolar hedefe kadar böyle gidersen harşka bir fizigin olacaktır eminim :)
plasticwoman olculerini yazacak misin? Birtek seb kaldin
Izin bize yaramadi
Tesekkur ederim canim ❤❤❤Guzel kaptanım biraz geç oldu ama doğum gününüz kutlu olsun ailenle nice güzel mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsunKanguru_
gormedim cnm :/ tamam o haldemKendim halledeceğim diyorsun yanı peki
Tamamen beslenme canım benim ki, diyetisyen öncesi olsa spor derdim ama şimdi tamamen beslenme %70 beslenme zaten bu işte
Şu an işteyim yazdım ama görmedin sanırım akşam yazacağım ölçülerimi
Aslında kendim halledeceğim demiyorum senin müsait olduğunda listeni atmanı isteyecektim ama çekindimKendim halledeceğim diyorsun yanı peki
Tamamen beslenme canım benim ki, diyetisyen öncesi olsa spor derdim ama şimdi tamamen beslenme %70 beslenme zaten bu işte
Bilmem sen daha deneyimlisin dogru dedigin sadece sanki daha yavas gidiyor bnde sporsuz bide kafamıza göre yapıyoruz biz onunda etkisi vardır mutlaka bşze de liste paylaşabilirmisin karataydan sonra onları da deneriz bi 6 ları görsem dha enerjik olcm bnde ama bu sekersizlik beni cok vuruyor artıkKendim halledeceğim diyorsun yanı peki
ama elif sen napiyosun. Burda herkes senin icin seferber olmus sana yardim etmeye calisiyo. Karsiligi bu mu ? Ye ye sonra ceza verin. Tamam git bi tepsi baklavada ye sonra gel sana ceza verelimKızlar ne yapar sızz ben hem regli hem migren atağım yüzünden ik tane lokum yedim sizde ne yapıp eriteyim ya uyanır uyanmaz daha kafam üstümde değilken deyim biran önce ceza istiyorum 2 hindistan cevizli oluyor ya ondan yedimKanguru_
Çok haklısınama elif sen napiyosun. Burda herkes senin icin seferber olmus sana yardim etmeye calisiyo. Karsiligi bu mu ? Ye ye sonra ceza verin. Tamam git bi tepsi baklavada ye sonra gel sana ceza verelim
Meyve yeseydin. Tarcinli sut icseydin. Vs vs vs.Ciddi anlamda kaç haftadır şeker ve benzeri şeyler yemiyorum reglimin ilk günü ve migrenle savaşıyorum şekerim düşmüş olabilir diye yedim
Kaale almıyorlar demiyelim de husnuzan ederek göremiyorlar yada sartları elverişli olmadılar diyelim biz.. sıkma canını sen de herkesin yaptıgı kendine kurallar olması gereken ler neyse oyle davran biz memnunuz kaptanımız bu haliyle deBen ne diyim ki huzurcum. Olculeri cuma gunu aksama kadar yazin dedim. Toparlanmadi c.tesi yazin dedim. Bugun pazartesi halaaa ite kaka olcu listesini hazirlamaya calisiyorum! Etiketliyorum gorunmuyo bildirimlere bakilmiyomu anlamiyorum. Ne diyim? Bi kac kisi haric beni kâle alan var mi ? Tamam baslatalim yarisma kim yapacak ? 12 kisilik takimda beeelllki 5 kisi.... oda belllkii...
O 5 kiside ilk 3 gun yapar sonra 2 kisi yarisir durur...
Napalim? Baslatalim mi yarisma?
Kimse ustune alinmasin. Konu sadece olcu meselesi degilm surekli boyle. Ne yapmam lazim. Daha mi sıkı davranayim?
Spor yarismasi yapalim mi? Isteyen var mi ? Bu sefer sadece isteyenleri kapsayacak bir yarisma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?