Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendim halledeceğim diyorsun yanı peki

Masallah canım sana sporun etkisi iste daha sonra kolay kolay geri de alınmıyor o kilolar hedefe kadar böyle gidersen harşka bir fizigin olacaktır eminim :)

Tamamen beslenme canım benim ki, diyetisyen öncesi olsa spor derdim ama şimdi tamamen beslenme %70 beslenme zaten bu işte

plasticwoman olculerini yazacak misin? Birtek seb kaldin

Şu an işteyim yazdım ama görmedin sanırım akşam yazacağım ölçülerimi

Kızlar ne yapar sızz ben hem regli hem migren atağım yüzünden ik tane lokum yedim sizde ne yapıp eriteyim ya uyanır uyanmaz daha kafam üstümde değilken deyim biran önce ceza istiyorum 2 hindistan cevizli oluyor ya ondan yedim Kanguru_

Guzel kaptanım biraz geç oldu ama doğum gününüz kutlu olsun ailenle nice güzel mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun Kanguru_
Tesekkur ederim canim ❤❤❤
gormedim cnm :/ tamam o haldem

Aslında kendim halledeceğim demiyorum senin müsait olduğunda listeni atmanı isteyecektim ama çekindim

Bilmem sen daha deneyimlisin dogru dedigin sadece sanki daha yavas gidiyor bnde sporsuz bide kafamıza göre yapıyoruz biz onunda etkisi vardır mutlaka bşze de liste paylaşabilirmisin karataydan sonra onları da deneriz bi 6 ları görsem dha enerjik olcm bnde ama bu sekersizlik beni cok vuruyor artık (

ama elif sen napiyosun. Burda herkes senin icin seferber olmus sana yardim etmeye calisiyo. Karsiligi bu mu ? Ye ye sonra ceza verin. Tamam git bi tepsi baklavada ye sonra gel sana ceza verelim

Ciddi anlamda kaç haftadır şeker ve benzeri şeyler yemiyorum reglimin ilk günü ve migrenle savaşıyorum şekerim düşmüş olabilir diye yedim

Spor yarismasi yapalim mi? Isteyen var mi ? Bu sefer sadece isteyenleri kapsayacak bir yarisma

Kaale almıyorlar demiyelim de husnuzan ederek göremiyorlar yada sartları elverişli olmadılar diyelim biz.. sıkma canını sen de herkesin yaptıgı kendine kurallar olması gereken ler neyse oyle davran biz memnunuz kaptanımız bu haliyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…