- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Yes yes yesSpor yarismasi yapalim mi? Isteyen var mi ? Bu sefer sadece isteyenleri kapsayacak bir yarisma
Ben 1saat yürüyüp geldim kızlar hava çok soğuk istanbuldaYes yes yesyanlı benm kayınpederim evde gizli gizli odada yapıyorum sporumu :))
Ooowww ayagimin tozuyla buralarin tozunu attirirm diyosun :) ama bu huzur varya fena spor yapiyo :)Ben varimmmmmm
bu ahsen varyaaa cok fena spor yapiyo bakalim hanginiz kazanacak bu yarisiYes yes yesyanlı benm kayınpederim evde gizli gizli odada yapıyorum sporumu :))
O bi saat yuruyusunun %80 i lokumlara gitti malesefBen 1saat yürüyüp geldim kızlar hava çok soğuk istanbulda
Evet farkındayım :-(O bi saat yuruyusunun %80 i lokumlara gitti malesef
İp de dahil olaun bı sefer ya :)Ooowww ayagimin tozuyla buralarin tozunu attirirm diyosun :) ama bu huzur varya fena spor yapiyo :)
bu ahsen varyaaa cok fena spor yapiyo bakalim hanginiz kazanacak bu yarisicok cekismeli olacak bu hafta
Ooowww ayagimin tozuyla buralarin tozunu attirirm diyosun :) ama bu huzur varya fena spor yapiyo :)
bu ahsen varyaaa cok fena spor yapiyo bakalim hanginiz kazanacak bu yarisicok cekismeli olacak bu hafta
Ergen dilinde cevap veiriyim buna cok pis gecicem seni kıızııaaamOoowww ayagimin tozuyla buralarin tozunu attirirm diyosun :) ama bu huzur varya fena spor yapiyo :)
Evet dahil olsun :)İp de dahil olaun bı sefer ya :)
Ver gazı kaptanım verrvuuuuhuuu
Ver gazı kaptanım verrvuuuuhuuu
Tesekkur ederim canim ❤❤❤
gormedim cnm :/ tamam o haldem
Aslında kendim halledeceğim demiyorum senin müsait olduğunda listeni atmanı isteyecektim ama çekindim
Bilmem sen daha deneyimlisin dogru dedigin sadece sanki daha yavas gidiyor bnde sporsuz bide kafamıza göre yapıyoruz biz onunda etkisi vardır mutlaka bşze de liste paylaşabilirmisin karataydan sonra onları da deneriz bi 6 ları görsem dha enerjik olcm bnde ama bu sekersizlik beni cok vuruyor artık(
Spor yarismasi yapalim mi? Isteyen var mi ? Bu sefer sadece isteyenleri kapsayacak bir yarisma
Ergen dilinde cevap veiriyim buna cok pis gecicem seni kıızııaaam
Offf yanıyor ortalıkk.,
sende katilsana yarisaOfff yanıyor ortalıkk.,
Tmm cnm musait olduunda yazarsin olculerini.Hafta sonu müsait değildim doğru düzgün uyuyamadım bile o nedenle fırsat bulamadım akşam eve gidince atarım, öncesinde salon bakmaya gidicem 20:00 bulur sanırım
Canım listeden ziyade ne yemeyi düşünüyorsun onu yaz ya da evinde olanları yaz ben, bana yazılana göre senin listeni ayarlayın
Benimde sporsuz yavaş gidiyordu Çünkü yanlış besleniyordum, doğru sanarak, ben size direk liste değilde neler yiyorum onu yazabilirim zaten menülerimi de yazıyorum, bana göre yazdığı için sizde etkili olur mu bilemiyorum, görürsün güzel spor yapıyorsun beslenmende sorunsuz olursa tamamdır
Ben varım bu hafta çok spor yapacağı
İş yeri sporum
400 ip atlama
200 squat
60 Sumo squat
120 Bacak açma,kapama
tamam ben spor salonuna yazılacam yarın bugünde bölgesel yapayım ipler sayılacakmıhadi bakalim kim kimi gececek
sende katilsana yarisa
Sayilcak cnmtamam ben spor salonuna yazılacam yarın bugünde bölgesel yapayım ipler sayılacakmı
Bende varım6.Takim
Takim ici spor yarismasi
Huzurvermeyolunda
Ahsen_yarim
Plasticwoman
Rzgrece
》 Gun sonunda yapilan sporlarin toplam puanini beni etiketleyerek bildirin《
Spor puan listesinde olmayan bir aktivite yaparsaniz bildirin beraber puan belirleyelim
Ayıpsın google spor yaz huzur cıkarDiyosunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?