Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ooowww ayagimin tozuyla buralarin tozunu attirirm diyosun :) ama bu huzur varya fena spor yapiyo :)
bu ahsen varyaaa cok fena spor yapiyo bakalim hanginiz kazanacak bu yarisi cok cekismeli olacak bu hafta
Ergen dilinde cevap veiriyim buna cok pis gecicem seni kıızııaaam

Tesekkur ederim canim ❤❤❤
gormedim cnm :/ tamam o haldem

Hafta sonu müsait değildim doğru düzgün uyuyamadım bile o nedenle fırsat bulamadım akşam eve gidince atarım, öncesinde salon bakmaya gidicem 20:00 bulur sanırım

Aslında kendim halledeceğim demiyorum senin müsait olduğunda listeni atmanı isteyecektim ama çekindim

Canım listeden ziyade ne yemeyi düşünüyorsun onu yaz ya da evinde olanları yaz ben, bana yazılana göre senin listeni ayarlayın

Benimde sporsuz yavaş gidiyordu Çünkü yanlış besleniyordum, doğru sanarak, ben size direk liste değilde neler yiyorum onu yazabilirim zaten menülerimi de yazıyorum, bana göre yazdığı için sizde etkili olur mu bilemiyorum, görürsün güzel spor yapıyorsun beslenmende sorunsuz olursa tamamdır

Spor yarismasi yapalim mi? Isteyen var mi ? Bu sefer sadece isteyenleri kapsayacak bir yarisma

Ben varım bu hafta çok spor yapacağı

İş yeri sporum

400 ip atlama
200 squat
60 Sumo squat
120 Bacak açma,kapama

Tmm cnm musait olduunda yazarsin olculerini.

Yaris icinde tamam

6.Takim
Takim ici spor yarismasi
Huzurvermeyolunda
Ahsen_yarim
Plasticwoman
Rzgrece
Elif-hakan

》 Gun sonunda yapilan sporlarin toplam puanini beni etiketleyerek bildirin《
¤ ip atlamakda puanlamaya dahildir¤

Spor puan listesinde olmayan bir aktivite yaparsaniz bildirin beraber puan belirleyelim

Bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…