Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Verirsin Inshallah Yemek konusunda gayet istikrarlisin, menülerin de Cok güzel Ama sporda sart maalesef bendede öyle. Sen D vitaminini ölctürmüsmüydün?
Yarın gidip eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. Bundan sonra 1.5 saat en az spor yapmayı planlıyorum. 45 dk leslie min 20 dk eliptik ve biraz ağırlık çalışma.

D vitaminim baya düşük. Ciddi derecede eksik mi öyle bir şey yazıyodu

Cok iyi düsünmüssün Ama kendine birden yüklenme belirli bir tempoda cogalt bence, bu hafta Yarim saat yap Sonra haftaya 45 dkk 1 saate ulasinca bir kac hafta devam ettir, Sonra da 1.5 saate kalirsin

fattylamb94 doktor takviye vermedi mi? Kilo vermeni ciddi anlamda negativ etkiliyebilir, bende bir ara zaman bulursam gidip takviyemi alacam bence Cok önemli Vitamin D zaman olmadigi icin gidemedim bir türlü

Afiyet olsuun, Menün Cok güzel cigköftenin saati disinda keski aksam yemegine ekleyebilseydin o zaman hic Sorun olmazdi
Ya o planlar dahilinde degildi esim sonradan alip geldi bende nefsime yenik dustum
Olmamis ozmn. Hemde aksam... hic olmamis
afiyet olsun guzel menu

guzeeell su en az 2 lt olsa daha iyi olur

Kizlar esimle iddiaya girdik!!!
Ona instadan zayiflayanlai gosteriyodum
Bana dediki sen boyle zayiflayamazsin biliyosum dimi!
Bende nedenmis o dedim
14 marta kadar en az 4 kilo vercem. Ama kazanirsam bise almicakmis. Hem ben zayifliyomusum hem neden o bise aliyomus. Zayiflamam icin bana gaz verdiginden benim ona hediye almam lazimmis

Velhasil kelam 14 marta kadar 79 kilo olmam lazim ki benim hedefim 76 falan

Esin cok hakli bemce soyle beni 4 kilo verene kadar gazla iki tane.hadiye alcam de sonucta kaybeden sen ama kazanan sen olucaksin ki kazandigina daha cok.seviniceksinn

Bugunun menusu
Kahvalti09.15
1 yumurta 1 domates 1kk peynir

Öğlen 13.30
90 gr kofte 1 domates

Ara 17.00
1 elma 2 tam ceviz

Aksam 22.00(cok gec biliyorum ama mecburdum )
Az karides
Yarim cupra
Roka salatasi

Su 3.5 lt
Spor 1 saat normal yuruyus

fattylamb94 doktor takviye vermedi mi? Kilo vermeni ciddi anlamda negativ etkiliyebilir, bende bir ara zaman bulursam gidip takviyemi alacam bence Cok önemli Vitamin D zaman olmadigi icin gidemedim bir türlü
Takviye verdi doktor yaklaşık 2 ay önce falan düzenli kullanmaya başladım ama daha şişenin yarısına bile gelemeden bıraktım. Onu yiyecek yağlı bişey bulamıyodum sabahları ama şimdi yoğurt götürüyorum ya onun içine damlatıp yiyebilirim.

Aaa nieee yazimi bilmion mu 30 yasindayim cokta genc sayilmam da yasloda deilimm yanii
Benim aklımda nedense daha büyük diye kalmış 30 çok genç zaten

Ayy cok tesekkur ederimm cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…