- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yarın gidip eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. Bundan sonra 1.5 saat en az spor yapmayı planlıyorum. 45 dk leslie min 20 dk eliptik ve biraz ağırlık çalışma.Verirsin Inshallah Yemek konusunda gayet istikrarlisin, menülerin de Cok güzel Ama sporda sart maalesef bendede öyle. Sen D vitaminini ölctürmüsmüydün?
Cok iyi düsünmüssün Ama kendine birden yüklenme belirli bir tempoda cogalt bence, bu hafta Yarim saat yap Sonra haftaya 45 dkk 1 saate ulasinca bir kac hafta devam ettir, Sonra da 1.5 saate kalirsinYarın gidip eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. Bundan sonra 1.5 saat en az spor yapmayı planlıyorum. 45 dk leslie min 20 dk eliptik ve biraz ağırlık çalışma.
D vitaminim baya düşük. Ciddi derecede eksik mi öyle bir şey yazıyodu
Ya o planlar dahilinde degildi esim sonradan alip geldi bende nefsime yenik dustumAfiyet olsuun, Menün Cok güzel cigköftenin saati disinda keski aksam yemegine ekleyebilseydin o zaman hic Sorun olmazdi
Olmamis ozmn. Hemde aksam... hic olmamis
afiyet olsun guzel menuUyaninca: 1 yumurta
Kahvalti: beyaz peynir, kapya Biberi, zeytin, 1 hurma, roka
Öglen: ceviz, tavuk, az bulgur pilavi, 2 kuru kayisi (tavukla bulgur pilavi planda yoktu, Bi teyzeye ugrayinca yemek zorunda kaldim)
Aksam: firinda brokoli, havuc, ketentohumu + yogurt
2.5 lt su, 1 bardak süt
guzeeell su en az 2 lt olsa daha iyi olurMenüm
07.30
1 dilim ananas
2 çilek
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
10.00
1 wasa sandviç
12.30
4 y.kaşığı zeytinyağlı pırasa
Salata
Yoğurt
19.30
6 y.kaşığı kıymalı ıspanak
Yoğurt
Su 1.5 lt spor yok
Serbestten kasıt ne kuzum
Yok değilim dahaazıcık daha var vaktim
Aç aç ingilizce konusuruz :) kuzeninde mi mimar
Baya ye canım off ver mesela hafta sonu
Kız anaaaaa boşa onu sen şimdiden böyleyse :))
Olur :) yok canım değil ama alt yapı inşaat şirketinde çalışıyor
Butun kilolarini ver ondan sonra aldr cnm tamturlar kilo verilince bol geldiginde kucultturlmuyor benimki druyo bi kosedee yazikkHani beş taş olanlar var ya gerçi ben tam tur istiyorum
Aaa nieee yazimi bilmion mu 30 yasindayim cokta genc sayilmam da yasloda deilimm yanii
Bu aralar bende sikildim.yumurtadan yulafli denicem cumadan sonra insallahEvet canım çok rahat götürüyorum iyi oldu böyle. Bi 15 gün yumurtasız denicem bakalım
Kizlar esimle iddiaya girdik!!!
Ona instadan zayiflayanlai gosteriyodum
Bana dediki sen boyle zayiflayamazsin biliyosum dimi!
Bende nedenmis o dedim
14 marta kadar en az 4 kilo vercem. Ama kazanirsam bise almicakmis. Hem ben zayifliyomusum hem neden o bise aliyomus. Zayiflamam icin bana gaz verdiginden benim ona hediye almam lazimmis
Velhasil kelam 14 marta kadar 79 kilo olmam lazim ki benim hedefim 76 falan
Takviye verdi doktor yaklaşık 2 ay önce falan düzenli kullanmaya başladım ama daha şişenin yarısına bile gelemeden bıraktım. Onu yiyecek yağlı bişey bulamıyodum sabahları ama şimdi yoğurt götürüyorum ya onun içine damlatıp yiyebilirim.fattylamb94 doktor takviye vermedi mi? Kilo vermeni ciddi anlamda negativ etkiliyebilir, bende bir ara zaman bulursam gidip takviyemi alacam bence Cok önemli Vitamin D zaman olmadigi icin gidemedim bir türlü
Benim aklımda nedense daha büyük diye kalmış 30 çok genç zatenAaa nieee yazimi bilmion mu 30 yasindayim cokta genc sayilmam da yasloda deilimm yanii
Ama kilo alırım
Takviye verdi doktor yaklaşık 2 ay önce falan düzenli kullanmaya başladım ama daha şişenin yarısına bile gelemeden bıraktım. Onu yiyecek yağlı bişey bulamıyodum sabahları ama şimdi yoğurt götürüyorum ya onun içine damlatıp yiyebilirim.
Benim aklımda nedense daha büyük diye kalmış 30 çok genç zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?