Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

9.30 limonlu su
11.00 kasarli omlet 4 zeytin
14 armut
15 30 sut ceviz dut badem
1830 adana ayran 2 kasik pilav
2 litre su
Pilav olmasaymıs keske canım
Menum

Sabah
Lorlu omlet
Peynir
Cay

Ogle
Yok

Ara
5 kuru kayisi

Aksam
1 tabak taze fasulye
Yogurtlu havuc salatasi
Kiymali yumurta 2 catal

22.00
5 tane cigkofte

Su
2 lt

Spor
1000 ip atlama
çiğköfte cııs

abla yuruyusun col guzel olmus beyaz ekmek olmasaydı saha iyiydi ama

sabah ateslemişssin yine metabolizmanı esra senin bu meyveleri gördükce icim icimi yiyor bak :))

Pilav olmasaymıs keske canım
çiğköfte cııs

abla yuruyusun col guzel olmus beyaz ekmek olmasaydı saha iyiydi ama

sabah ateslemişssin yine metabolizmanı esra senin bu meyveleri gördükce icim icimi yiyor bak :))
Kıyamam sana ama bak sen benden ne kadar hızlı kilo veriyosun. Benim klasik kahvaltı yapma lüksüm olsa bunları hayatta yemem sabah sabah yoğurtla meyve hiç güzel olmuyo ama napayım 10 dk da yiyebileceğim bi bu var

Dün menümü yazmadım :)

Sabah : chia yoğurt
Yarım armut
Baharat mix

Ara : 1 hurma

Öğle: hindi döner
Salata
Yoğurt

Ara : 1 ufak muz

Akşam : ne yazık ki yiyecek Bi şey bulamadım, menüde sebze ızgara vardı en masumu ama onu da yağda kızartıyorlarmış, anlamıyorum sebzeyi sağlıklı diye seçiyor insanlar ama yağda Kızartınca ne anlamı var, yağsız pişirdikleri Bi tek omletti

1 tam yumurta
1 yumurta beyazı sebzeli omlet (mantar,renkli biber)
Domates
Salatalık

3 lt su
1 Türk kahvesi
Filtre kahve
1 soda

Bugün düşünülen

Sabah uyanınca fiks çörek otu yağı ve limonlu ılık su

Chia yoğurt
Armut
Baharat mix

Ara : 1 hurma

Öğlen: rosto köfte
Salata
Yoğurt

Akşam : biftek
Salata

3 lt su
1 lt detoks çayı
1 soda
1 Türk kahvesi

Günaydın kızlar az yemekli bol sporlu günleriniz olsun
Gunaydın esracım nasılsın bugun

Herkese gunaydinlar an itibariyla 67.2 yim 4 yildir bu kilolari gormemistim en son 2 numarama hamile kalirken 63 falandim kendimi cok iyi hissediyorum
Aaay ne kaadar guzel burcundarısı basımıza bu motşvasyon seni baya götürür dimi
Kıyamam sana ama bak sen benden ne kadar hızlı kilo veriyosun. Benim klasik kahvaltı yapma lüksüm olsa bunları hayatta yemem sabah sabah yoğurtla meyve hiç güzel olmuyo ama napayım 10 dk da yiyebileceğim bi bu var
Yok canım saka diyorum ya ben de normal diyet yapsam tam da senin yediklerini secerdim:) senin sartlarında onu gerektiriyo hem saglıksız tercihler yapacagına en guzeli bence

Burda kar yagiyo ve hava cok soguk
aa nereesi abla orası biz hiç göremedik bu yıl

Cörek otu yagı cok guzel dimi ben de evvelinde kullanıyordum ama siseyi tirince para dökmek istemedim hadş beni ikna et ya hazır soguk sıkım bşr yer bulmulken alayım diyorum

Evet inanilmaz gaza geldim normal ogun vaktim gelince bile tok hissediyorum kac gun surer bu dersin

Canııım sabahlarında yiyemiyormuyuznkurumeuve yoksa bir zamandan sonra artık kesmek mi gerekşyor onu da
Ben son zamanda meyve olayini biraz abarttim ondan bir süre hic yememeyi düsünüyorum.. yoksa tamamen hayatimdan cikarmayi düsünmüyorum, dengeli bir sekilde kahvaltida yenebilir tabi dogal olanini bulursan daha güzel en azindan icinde vitamini olur digerleri hep katkili oldugu icin önermiyor karatay pek

Iyiyim huzurcuğum çok iyiyim sen nasılsın

Esin cok hakli bemce soyle beni 4 kilo verene kadar gazla iki tane.hadiye alcam de sonucta kaybeden sen ama kazanan sen olucaksin ki kazandigina daha cok.seviniceksinn
4 kilo verirsem alirim hediye . Dedigin gibi yeterki vereyim :)

Afiyet olsun
Herkese gunaydinlar an itibariyla 67.2 yim 4 yildir bu kilolari gormemistim en son 2 numarama hamile kalirken 63 falandim kendimi cok iyi hissediyorum
harika ! Hedef kilon neydi

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…