- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Pilav olmasaymıs keske canım9.30 limonlu su
11.00 kasarli omlet 4 zeytin
14 armut
15 30 sut ceviz dut badem
1830 adana ayran 2 kasik pilav
2 litre su
çiğköfte cıısMenum
Sabah
Lorlu omlet
Peynir
Cay
Ogle
Yok
Ara
5 kuru kayisi
Aksam
1 tabak taze fasulye
Yogurtlu havuc salatasi
Kiymali yumurta 2 catal
22.00
5 tane cigkofte
Su
2 lt
Spor
1000 ip atlama
abla yuruyusun col guzel olmus beyaz ekmek olmasaydı saha iyiydi amaGeldim kizlar esimin araba bozuldu otobüsle gidip geldim dikis kursuna bu saatte yeni girdim eve saat sekiz bucuga geliyo bu arada
Menü
Sabaheynir zeytin yesil biber maydonoz salatalik iki dilim beyaz ekmek cay
Ara:tekrar cay
Kursta:iki fistikli bisküvi sütlü kahve
Aksam:bi tabak pirasa yemegi
Tekrar kahve yol yordu cünkü
Su:2 litre
Spor:8000 adim cok yürüdüm o durak senin bu durak benim
sabah ateslemişssin yine metabolizmanı esra senin bu meyveleri gördükce icim icimi yiyor bak :))Menüm
07.30
1 dilim ananas
2 çilek
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
10.00
1 wasa sandviç
12.30
4 y.kaşığı zeytinyağlı pırasa
Salata
Yoğurt
19.30
6 y.kaşığı kıymalı ıspanak
Yoğurt
Su 1.5 lt spor yok
Canııım sabahlarında yiyemiyormuyuznkurumeuve yoksa bir zamandan sonra artık kesmek mi gerekşyor onu daSon 3/4 gündür hic yemiyorumdum bugün böyle oldu Bundan Sonra da yemicem ama
Kıyamam sana ama bak sen benden ne kadar hızlı kilo veriyosun. Benim klasik kahvaltı yapma lüksüm olsa bunları hayatta yemem sabah sabah yoğurtla meyve hiç güzel olmuyo ama napayım 10 dk da yiyebileceğim bi bu varPilav olmasaymıs keske canım
çiğköfte cııs
abla yuruyusun col guzel olmus beyaz ekmek olmasaydı saha iyiydi ama
sabah ateslemişssin yine metabolizmanı esra senin bu meyveleri gördükce icim icimi yiyor bak :))
Kaç gün yapcam canim 3 gün yeter miAlmazsın direnci kırarsın vücudunu şaşırtman lazım
tamm artik yemeyim ama az cikti zatenPilav olmasaymıs keske canım
çiğköfte cııs
abla yuruyusun col guzel olmus beyaz ekmek olmasaydı saha iyiydi ama
sabah ateslemişssin yine metabolizmanı esra senin bu meyveleri gördükce icim icimi yiyor bak :))
Kaç gün yapcam canim 3 gün yeter mi
Tamam canim yapcam inşallah ise yararCumartesi pazar yap canım yeter
Tamam canim yapcam inşallah ise yarar
Burda kar yagiyo ve hava cok soguk
Yarar yarar direnç öyle kırılır kalori arttırıp düşürülerek vücüt şaşırtılınca gider
Teşekkür ederim canim ❤
Yapmaya çalışcam kuzum bebeğim durduğu müddetçePazartesi’den itibaren kaloriyi düşür ve sporu arttır
Kizlar esimle iddiaya girdik!!!
Ona instadan zayiflayanlai gosteriyodum
Bana dediki sen boyle zayiflayamazsin biliyosum dimi!
Bende nedenmis o dedim
14 marta kadar en az 4 kilo vercem. Ama kazanirsam bise almicakmis. Hem ben zayifliyomusum hem neden o bise aliyomus. Zayiflamam icin bana gaz verdiginden benim ona hediye almam lazimmis
Velhasil kelam 14 marta kadar 79 kilo olmam lazim ki benim hedefim 76 falan
Gunaydın esracım nasılsın bugunGünaydın kızlar az yemekli bol sporlu günleriniz olsun
Aaay ne kaadar guzel burcundarısı basımıza bu motşvasyon seni baya götürür dimiHerkese gunaydinlar an itibariyla 67.2 yim 4 yildir bu kilolari gormemistim en son 2 numarama hamile kalirken 63 falandim kendimi cok iyi hissediyorum
Yok canım saka diyorum ya ben de normal diyet yapsam tam da senin yediklerini secerdim:) senin sartlarında onu gerektiriyo hem saglıksız tercihler yapacagına en guzeli benceKıyamam sana ama bak sen benden ne kadar hızlı kilo veriyosun. Benim klasik kahvaltı yapma lüksüm olsa bunları hayatta yemem sabah sabah yoğurtla meyve hiç güzel olmuyo ama napayım 10 dk da yiyebileceğim bi bu var
aa nereesi abla orası biz hiç göremedik bu yılBurda kar yagiyo ve hava cok soguk
Cörek otu yagı cok guzel dimi ben de evvelinde kullanıyordum ama siseyi tirince para dökmek istemedim hadş beni ikna et ya hazır soguk sıkım bşr yer bulmulken alayım diyorumBugün düşünülen
Sabah uyanınca fiks çörek otu yağı ve limonlu ılık su
Chia yoğurt
Armut
Baharat mix
Ara : 1 hurma
Öğlen: rosto köfte
Salata
Yoğurt
Akşam : biftek
Salata
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 soda
1 Türk kahvesi
Evet inanilmaz gaza geldim normal ogun vaktim gelince bile tok hissediyorum kac gun surer bu dersinGunaydın esracım nasılsın bugun
Aaay ne kaadar guzel burcundarısı basımıza bu motşvasyon seni baya götürür dimi
Yok canım saka diyorum ya ben de normal diyet yapsam tam da senin yediklerini secerdim:) senin sartlarında onu gerektiriyo hem saglıksız tercihler yapacagına en guzeli bence
aa nereesi abla orası biz hiç göremedik bu yıl
Cörek otu yagı cok guzel dimi ben de evvelinde kullanıyordum ama siseyi tirince para dökmek istemedim hadş beni ikna et ya hazır soguk sıkım bşr yer bulmulken alayım diyorum
Ben son zamanda meyve olayini biraz abarttim ondan bir süre hic yememeyi düsünüyorum.. yoksa tamamen hayatimdan cikarmayi düsünmüyorum, dengeli bir sekilde kahvaltida yenebilir tabi dogal olanini bulursan daha güzel en azindan icinde vitamini olur digerleri hep katkili oldugu icin önermiyor karatay pekCanııım sabahlarında yiyemiyormuyuznkurumeuve yoksa bir zamandan sonra artık kesmek mi gerekşyor onu da
Gunaydın esracım nasılsın bugun
Aaay ne kaadar guzel burcundarısı basımıza bu motşvasyon seni baya götürür dimi
Yok canım saka diyorum ya ben de normal diyet yapsam tam da senin yediklerini secerdim:) senin sartlarında onu gerektiriyo hem saglıksız tercihler yapacagına en guzeli bence
aa nereesi abla orası biz hiç göremedik bu yıl
Cörek otu yagı cok guzel dimi ben de evvelinde kullanıyordum ama siseyi tirince para dökmek istemedim hadş beni ikna et ya hazır soguk sıkım bşr yer bulmulken alayım diyorum
4 kilo verirsem alirim hediye . Dedigin gibi yeterki vereyim :)Esin cok hakli bemce soyle beni 4 kilo verene kadar gazla iki tane.hadiye alcam de sonucta kaybeden sen ama kazanan sen olucaksin ki kazandigina daha cok.seviniceksinn
Afiyet olsunBugunun menusu
Kahvalti09.15
1 yumurta 1 domates 1kk peynir
Öğlen 13.30
90 gr kofte 1 domates
Ara 17.00
1 elma 2 tam ceviz
Aksam 22.00(cok gec biliyorum ama mecburdum )
Az karides
Yarim cupra
Roka salatasi
Su 3.5 lt
Spor 1 saat normal yuruyus
harika ! Hedef kilon neydiHerkese gunaydinlar an itibariyla 67.2 yim 4 yildir bu kilolari gormemistim en son 2 numarama hamile kalirken 63 falandim kendimi cok iyi hissediyorum
afiyet olsunDün menümü yazmadım :)
Sabah : chia yoğurt
Yarım armut
Baharat mix
Ara : 1 hurma
Öğle: hindi döner
Salata
Yoğurt
Ara : 1 ufak muz
Akşam : ne yazık ki yiyecek Bi şey bulamadım, menüde sebze ızgara vardı en masumu ama onu da yağda kızartıyorlarmış, anlamıyorum sebzeyi sağlıklı diye seçiyor insanlar ama yağda Kızartınca ne anlamı var, yağsız pişirdikleri Bi tek omletti
1 tam yumurta
1 yumurta beyazı sebzeli omlet (mantar,renkli biber)
Domates
Salatalık
3 lt su
1 Türk kahvesi
Filtre kahve
1 soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?