Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
Peynirli omlet
Domates
Cay

Ogle
Yok

Ara 2 kayisi kurusu

Aksam 17.30
1 lahmacun ayran

Su 2 lt

Tamm eksi cikmaknicin elimizden geleni yapiyoruz da bu kadarda deil ya cok az olmus o metebolizma neyi yakcak allah askina bi yesillik bi kuruyemia falnnn saglikli deil bikereee hemde emziriyosnn

9 30 ilik su limonlu
1145 menemen 1 dilim ekmek sut
15 portakal
16 cay 1 gun kurusu 5 badem
19 kofte 3 tane 4 kasik bulgur pilavi bol salata

Olmaz mi kaptanim daha yapiyorum da gece etiketlerim seni yada sabah
Tmm cnm bende yapiyorum hala
Tamm eksi cikmaknicin elimizden geleni yapiyoruz da bu kadarda deil ya cok az olmus o metebolizma neyi yakcak allah askina bi yesillik bi kuruyemia falnnn saglikli deil bikereee hemde emziriyosnn
Sabah +cikinca boyle oldu cnm artik + gormeye tahammulum yok
Afiyet olsun kaptanım.Kahvaltıyı geç mi yaptın?Menün az olduğunu düşünüyorum.Metabolizma hızını düşüreceğini düşünüyorum.
kahvaltiyi 11 bucuk gibi yaptim

Menüm

Sabah 2 haşlama yumurta
1 buçuk dilim peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
1 kahve

Öğlen

2 kuru kayısı
12 kuru üzüm
Su

Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 haşlama tavuk but
4 y.k bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Bol salata
Su

Sporu yapcam birazdan kızlar sabahtan beri ev ile uğraşıyorum:)
Spor bitince yazacağım

Onu yapamam cunku salam sosis vs yemiyorum bi zeytin var onuda cok tuzlu diye yemiyorum. Hem doyuyorumda. Eklersem biraz ceviz eklerim. Salatalik fln da yemem bu mevsimde
Yesillikte sevmiyormusun ceviz ekliyebilirsin 2 tane ve gunkurusu yada hurma

Kahvalti: 2 yumurta, beyaz peynir, kapya biber 1/2, süt, 1/2 cb ceviz, 7 zeytin, 2 kücük parca Ananas (30-40g)
Öglen: mercimekli köfte, havuclu yogurt, biraz kavrulmus kiymali Börek ici (kendimi böyle kandirdim )
Aksam: fasulye kavurmasi, yogurtlu havuc, salata

2.5 lt su, cay, hazirlik yapmaktan spora firsat bulamadim

Börekleri tatlilari görmemek icin mutfaga gitmiyorummm

Menun cok gzel ama aksam keske bulgur yemeseydin cnm ogln yeseydin daha iyi olurdu em guzeli hic yememk

Onu yapamam cunku salam sosis vs yemiyorum bi zeytin var onuda cok tuzlu diye yemiyorum. Hem doyuyorumda. Eklersem biraz ceviz eklerim. Salatalik fln da yemem bu mevsimde

Havuç marul ceviz yeşillik ekleyebilirsin aslında

Bulgur ve öğlen dışında güzel afiyet olsun :)

Çok güzel menün. Mercimek köftesi bulgurlu değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…