Sabah
Peynirli omlet
Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 2 kayisi kurusu
Aksam 17.30
1 lahmacun ayran
Su 2 lt
Sabah
Peynirli omlet
Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 2 kayisi kurusu
Aksam 17.30
1 lahmacun ayran
Su 2 lt
Kaptanım biraz sağlıklı şeyler eklemelisin bence menüne. O şekilde daha hızlı kilo verirsinSabah
Peynirli omlet
Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 2 kayisi kurusu
Aksam 17.30
1 lahmacun ayran
Su 2 lt
Afiyet olsun kaptanım.Kahvaltıyı geç mi yaptın?Menün az olduğunu düşünüyorum.Metabolizma hızını düşüreceğini düşünüyorum.Sabah
Peynirli omlet
Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 2 kayisi kurusu
Aksam 17.30
1 lahmacun ayran
Su 2 lt
Evet canım haklısın bugün ölçüsüz içtim.Heralde yavas yavas kesicek cnm insallah bunda tam istedigin gibi verirsin bence auyunu 1 lt daha arttirmalisin her 25 kiloda 1 litre die biliyorum bn
Tmm cnm bende yapiyorum halaOlmaz mi kaptanim daha yapiyorum da gece etiketlerim seni yada sabah
Sabah +cikinca boyle oldu cnm artik + gormeye tahammulum yokTamm eksi cikmaknicin elimizden geleni yapiyoruz da bu kadarda deil ya cok az olmus o metebolizma neyi yakcak allah askina bi yesillik bi kuruyemia falnnn saglikli deil bikereee hemde emziriyosnn
kahvaltiyi 11 bucuk gibi yaptimAfiyet olsun kaptanım.Kahvaltıyı geç mi yaptın?Menün az olduğunu düşünüyorum.Metabolizma hızını düşüreceğini düşünüyorum.
Lahmacun olmasa guzel sebze yicektim yarin artik :)Kaptanım biraz sağlıklı şeyler eklemelisin bence menüne. O şekilde daha hızlı kilo verirsin
Kahvaltını zenginleştir :)Lahmacun olmasa guzel sebze yicektim yarin artik :)
Onu yapamam cunku salam sosis vs yemiyorum bi zeytin var onuda cok tuzlu diye yemiyorum. Hem doyuyorumda. Eklersem biraz ceviz eklerim. Salatalik fln da yemem bu mevsimdeKahvaltını zenginleştir :)
Yesillikte sevmiyormusun ceviz ekliyebilirsin 2 tane ve gunkurusu yada hurmaOnu yapamam cunku salam sosis vs yemiyorum bi zeytin var onuda cok tuzlu diye yemiyorum. Hem doyuyorumda. Eklersem biraz ceviz eklerim. Salatalik fln da yemem bu mevsimde
Menun cok gzel ama aksam keske bulgur yemeseydin cnm ogln yeseydin daha iyi olurdu em guzeli hic yememkMenüm
Sabah 2 haşlama yumurta
1 buçuk dilim peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
1 kahve
Öğlen
2 kuru kayısı
12 kuru üzüm
Su
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 haşlama tavuk but
4 y.k bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Bol salata
Su
Sporu yapcam birazdan kızlar sabahtan beri ev ile uğraşıyorum:)
Spor bitince yazacağım
Yesillik olarak bu mevsimde ne varki :/ mevsimi olamayan seyleri yemeyide cocuklara yedirmeyide tercih etmiyorum salatalik domates vsYesillikte sevmiyormusun ceviz ekliyebilirsin 2 tane ve gunkurusu yada hurma
Marul,roka,maydanoz hatta nane de olabilirYesillik olarak bu mevsimde ne varki :/ mevsimi olamayan seyleri yemeyide cocuklara yedirmeyide tercih etmiyorum salatalik domates vs
Domates aldim braz onunda tadi bile yok
Menun cok gzel ama aksam keske bulgur yemeseydin cnm ogln yeseydin daha iyi olurdu em guzeli hic yememk
Onu yapamam cunku salam sosis vs yemiyorum bi zeytin var onuda cok tuzlu diye yemiyorum. Hem doyuyorumda. Eklersem biraz ceviz eklerim. Salatalik fln da yemem bu mevsimde
Onu yapamam cunku salam sosis vs yemiyorum bi zeytin var onuda cok tuzlu diye yemiyorum. Hem doyuyorumda. Eklersem biraz ceviz eklerim. Salatalik fln da yemem bu mevsimde
Bulgur ve öğlen dışında güzel afiyet olsun :)Menüm
Sabah 2 haşlama yumurta
1 buçuk dilim peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
1 kahve
Öğlen
2 kuru kayısı
12 kuru üzüm
Su
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 haşlama tavuk but
4 y.k bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Bol salata
Su
Sporu yapcam birazdan kızlar sabahtan beri ev ile uğraşıyorum:)
Spor bitince yazacağım
Çok güzel menün. Mercimek köftesi bulgurlu değil sanırımKahvalti: 2 yumurta, beyaz peynir, kapya biber 1/2, süt, 1/2 cb ceviz, 7 zeytin, 2 kücük parca Ananas (30-40g)
Öglen: mercimekli köfte, havuclu yogurt, biraz kavrulmus kiymali Börek ici (kendimi böyle kandirdim)
Aksam: fasulye kavurmasi, yogurtlu havuc, salata
2.5 lt su, cay, hazirlik yapmaktan spora firsat bulamadim
Börekleri tatlilari görmemek icin mutfaga gitmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?