Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba aranıza katılabilir miyim ?
İsmim tuğçe. 23 yaşında 165 boyundayım. 57 kg ile evlendim. 63 kg ile hamile kaldım. 77 kg ile doğuma girdim. Doğumdan çıktığımda kafadan 6 kg gitmşti. Emzirmeydi, uykusuz gecelerdi derken 6 ay sonunda 63 kg olmuşum. Şuan güncel kilom 62. Hedefim 55 kg olmak. Belim ince olduğu için basenlerden yana çooook şikayetçiyim ve basenlerimde yok değil. 4 ay önce istanbuldan memleketim tokata taşındık. Evimizin çok byük bahçesi var. Eşimin aileside kendi ailemde yanımda. 3 katlı bir aile apartmanımız var. Eşim, abisi ve kendi ailem ortak çiftlik kurdular. Yolu düşen olursa memnuniyetle ağırlarım :) herşeyimiz doğal besleniyoruz. Satışta yapılıyor yollayabilirim.
Gün içinde muhakkak 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum ve kesinlikle 10.000 adım altına düşmüyorum. Gün içinde 10.000 ve 20.000 adım arasında gidip geliyorum. Haftanın 7 günü yürüyorum. Yrüyüş sonrası bölgesel incelme yapıyorum. Emzirdiğim için pek diyet yapamıyordm ama oğlum 7 aylık ve ek gıdaya geçtiğimzden 2 aydır dikkat ediyorum. Taşınma sırasında tartım kayboldu. Merkeze yarım saat uzaklıktayız. 1 hafta içinde tartı edinicm kendime. Aşırı derecede kilo takıntım var ve fiziğe önem gösteriyorum. Kendimi bu şekilde beğenmiyorm malum doğm sonrası vücut bi afalladı. Disiplinli ve aktif bi gruba ihtiyacım var. Aranızda yer varsa eğer burda olmak isterim.. Fit anne olmak istiyorum :) Uykuyu çoook severim. Rock'cı bir anneyim . Çok neşeli ve güler yüzlüyüm + aktifim. Süslenmeyi severim. Espiriliyimdir. Makarna aşığıyım. Bu konuda çok zorlanıyorum. Ama bi şekilde üstesinden geliyorum. Dün ki yapmış olduğum yürüyüş bilgilerimin resmini paylaşıcam .Uzun lafın kısası sizlerle olmaktan mutluluk duyarım

Eklentiler

• Screenshot_20180217-234527.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20180218-113200.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 30
Hoşgeldin canım.İlk sayfadaki kurallarımızı okuyabilirsin.

Diyetisyen yada Karatay gibi bir diyet listesiyle mi devam edeceksin.
Ayrıca hemşeriyiz annem tarafından
Herhangi bir diyete bağlı kalmadım. Şuan yediğim posiyonlara ve kalorilerine dkkt ederek besleniyorum. Bende anaokulu öğretmeniydim ama çalışmıyorum artk çocuğuma bakmayı tercih ettim

Hosgeldin tugce seyhan ben almanyada yasiyorum 41 yas 69 kiloyum

Hoşgeldin tugce aramıza grubumuz cok guzel eminim senin de gayretinle cok guzel veririz kiloları

Birşey sormak istiyorum. İnternette denk gelmiştim de bu yürüyüş yaparken bacağa biberiye yağı sürüp streçle sarıp o şekilde yürüyen var mı aranızda. Yağ yakıyo inceliyo fln diye okumuştum. Deneyen var mı hiç ?

Hoş geldin aynı yaştayız ve benimde 7 aylık oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…