Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eminim öyledir ya sağlıksız hic bir şeye yer yok ki karatayda. Ama ben öyle kahvaltıyı ancak haftasonu yapabiliyorum

Çoook iyi valla süperr :) özellkle yemediğin bşy var mı

Bilmem ya ilk başladığımda hamur işi kızartma pasta tarzi şeyleri tamamen kestim bu son dönem sürekli tatlı bir şeyler hamur işi çekiyor canim bir iki gün kaçamak oldu yazdım da buraya kızlara beni vurun diye
Dünden itibaren takrar eski sıkı diyet ve spora dondum oğlum durdukça yapıyorum
En etkili spor oluyor inan diyet ilk 4 5 kilo ödem şeklinde gidiyor ama spor yapmazsan gram gram ilerliyosun hemde çok az gidiyor vücudum bayağı toparladı kendini Bende senin gibiyim ne kadar kilo alsam da belim çok kalinlasmaz ama bacaklardaydi sorun onlarda inceldi çok şükür bir ay önceydi sanırım 58 cm belim şimdi 55 oldu diğer bölgelerde bayağı inceldi

A siz nasıl ayaliyosunuz ya kuzum
Kesinlikle yenmemesi gereken şeyler var. Sabah çok sıkı bir kahvaltı yapılıyor doyana kadar yiyosun. Tok olduğun zaman 4 saat sonra falan leptin hormonu salgılanıp yağların erimesini sağlıyor. 7 8 saat yenmediği zaman daha iyi olur. Sonra akşam yemeği yine doyana kadar yiyosun. Kesinlikle o aralarda çiğneme işlemi yapmıyorsun.

DELIveCesur glisemik indeksi düşük şeyler yenmesi önemli. Glisemik indekste şu oluyor; şekerini aniden yükselten gıda denilebilir. Kana karışma hızı yüksek yani. Örneğin ekmek seni birden doyurur çünkü glisemik indeksi yüksektir. Hızlı doyurduğu gibi hızlıda acıktırır. Ama g.i düşük şeyler yersen geç acıkırsın. Karataya uygun kahvaltıyla saatlerce acıkmıyorsun. Zaten acıktığın anda leptin salgılanması duruyor

Yani pekte ise yarar diyet değil o zaman yanlış mi anladım kuzum

Süpersin canım inş darısı başıma

Çok sağlıklı ve kalıcı kilo verdiriyo. Hatta diyet değil beslenme şekli. Insanlar artık çocuklarını bile bu şekilde yedirip içiriyolar
Aynen ya neyin saglıklı oldugunu ve uygulanabilirliğini görünce insan evladına zararlı sey yedirmek şstemşyor bırak cikolatsyı paketli gıdsyı yagına tuzuna bile dikkat ediyorum elimden geldigince

Lahmacun var ya menüde kız:)))
Ah canıım o kilo verme sürecinde izin verilmiyormuş sadece kilo verme sürecinden sonra karatay tarzı beslenmeye karar veren kişilere haftada bir tane izin var

Hayallerim suya düştü

Artık çocuğuma şeker verme kampanyası bile başlattilar çok da iyi yaptılar

Menü

Sabah 1 haşlama yumurta
1 buçuk dilim peynir
3 zeytin
3 ceri domatez
1 bardak bol limonlu çay

Öğlen
2 y.k menemen
2 beyaz lahana dolması kıymalı
2 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Yarım dilim helva
1 dilim kepek ekmeği

Akşam
1 kase pırasa yemeği
1 bucuk kase yoğurt
1 kara lahana dolması kıymalı
1 buçuk dilim ekmek

Dolma anne dolması kızlar 3 tane ile atlattigima şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…