- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Eminim öyledir ya sağlıksız hic bir şeye yer yok ki karatayda. Ama ben öyle kahvaltıyı ancak haftasonu yapabiliyorumSabah karatay konustu programda kronik hastalıkların bitmesinş istiyorsanız kratay diyeti yapın dşyordu saglık icin de cok iyi gercekten
İnş canım cumaya nasıl olur bilmşyrm belli olmuyor bu işler artı olmasın da yeterki
Çoook iyi valla süperr :) özellkle yemediğin bşy var mı
Eminim öyledir ya sağlıksız hic bir şeye yer yok ki karatayda. Ama ben öyle kahvaltıyı ancak haftasonu yapabiliyorum
Yok kuzum ben kitabini okumuştum zaten belirli bi menüsü yokKızlar karatayin menüsünü internetten mi bakıyosunuzHuzurvermeyolunda
Yok kuzum ben kitabini okumuştum zaten belirli bi menüsü yok
Kesinlikle yenmemesi gereken şeyler var. Sabah çok sıkı bir kahvaltı yapılıyor doyana kadar yiyosun. Tok olduğun zaman 4 saat sonra falan leptin hormonu salgılanıp yağların erimesini sağlıyor. 7 8 saat yenmediği zaman daha iyi olur. Sonra akşam yemeği yine doyana kadar yiyosun. Kesinlikle o aralarda çiğneme işlemi yapmıyorsun.A siz nasıl ayaliyosunuz ya kuzum
DELIveCesur glisemik indeksi düşük şeyler yenmesi önemli. Glisemik indekste şu oluyor; şekerini aniden yükselten gıda denilebilir. Kana karışma hızı yüksek yani. Örneğin ekmek seni birden doyurur çünkü glisemik indeksi yüksektir. Hızlı doyurduğu gibi hızlıda acıktırır. Ama g.i düşük şeyler yersen geç acıkırsın. Karataya uygun kahvaltıyla saatlerce acıkmıyorsun. Zaten acıktığın anda leptin salgılanması duruyor
Çok sağlıklı ve kalıcı kilo verdiriyo. Hatta diyet değil beslenme şekli. Insanlar artık çocuklarını bile bu şekilde yedirip içiriyolarYani pekte ise yarar diyet değil o zaman yanlış mi anladım kuzum
Çok sağlıklı ve kalıcı kilo verdiriyo. Hatta diyet değil beslenme şekli. Insanlar artık çocuklarını bile bu şekilde yedirip içiriyolar
Süpersin canım inş darısı başımaBilmem ya ilk başladığımda hamur işi kızartma pasta tarzi şeyleri tamamen kestim bu son dönem sürekli tatlı bir şeyler hamur işi çekiyor canim bir iki gün kaçamak oldu yazdım da buraya kızlara beni vurun diye
Dünden itibaren takrar eski sıkı diyet ve spora dondum oğlum durdukça yapıyorum
En etkili spor oluyor inan diyet ilk 4 5 kilo ödem şeklinde gidiyor ama spor yapmazsan gram gram ilerliyosun hemde çok az gidiyor vücudum bayağı toparladı kendini Bende senin gibiyim ne kadar kilo alsam da belim çok kalinlasmaz ama bacaklardaydi sorun onlarda inceldi çok şükür bir ay önceydi sanırım 58 cm belim şimdi 55 oldu diğer bölgelerde bayağı inceldi
Karbonhidrat hic yok kuzum meyve falan yasak. Ben yapamıyorum sabahları meyveli yogurtla gecistiriyorum malesefAllah allah ama çok karbonhidratlı sanki
Sen şuan karatay mi yapiyosun
Karbonhidrat hic yok kuzum meyve falan yasak. Ben yapamıyorum sabahları meyveli yogurtla gecistiriyorum malesef
Aynen ya neyin saglıklı oldugunu ve uygulanabilirliğini görünce insan evladına zararlı sey yedirmek şstemşyor bırak cikolatsyı paketli gıdsyı yagına tuzuna bile dikkat ediyorum elimden geldiginceÇok sağlıklı ve kalıcı kilo verdiriyo. Hatta diyet değil beslenme şekli. Insanlar artık çocuklarını bile bu şekilde yedirip içiriyolar
Ah canıım o kilo verme sürecinde izin verilmiyormuş sadece kilo verme sürecinden sonra karatay tarzı beslenmeye karar veren kişilere haftada bir tane izin varLahmacun var ya menüde kız:)))
Aynen ya neyin saglıklı oldugunu ve uygulanabilirliğini görünce insan evladına zararlı sey yedirmek şstemşyor bırak cikolatsyı paketli gıdsyı yagına tuzuna bile dikkat ediyorum elimden geldigince
Ah canıım o kilo verme sürecinde izin verilmiyormuş sadece kilo verme sürecinden sonra karatay tarzı beslenmeye karar veren kişilere haftada bir tane izin var
Hedef kilona ulaşınca ayda 1 kereLahmacun var ya menüde kız:)))
Artık çocuğuma şeker verme kampanyası bile başlattilar çok da iyi yaptılarAynen ya neyin saglıklı oldugunu ve uygulanabilirliğini görünce insan evladına zararlı sey yedirmek şstemşyor bırak cikolatsyı paketli gıdsyı yagına tuzuna bile dikkat ediyorum elimden geldigince
Ah canıım o kilo verme sürecinde izin verilmiyormuş sadece kilo verme sürecinden sonra karatay tarzı beslenmeye karar veren kişilere haftada bir tane izin var
Gecmis olsun bol sivi tuket ve ilik seyler bogaza iyi gelir bide uyu ve dinlenKızlar ben de hasta oluyorum galiba bogazım şiş yutkunamıyırum bile heryerim de agrıyor kolumu kaldırırken bile agrım var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?