Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunu acaba kaç kiloluk bi insan için önermis merak ettim. O genellikle çok kilolularla çalışıyo ya

O bize olmaz kesin o 100lü kilolardaki insanlara göre yapmıştır bu listeyi valla biri bana pilav makarna verse seve seve yaparım o diyeti internet diyetisyenlerine göre ikiside sağlıklı karbonhidrat

Evet bu adam makarnayı bol pul biberli yediriyodu

Ya o değil ben bundan 3 yıl önce gece 3 te makarna yapıp yer yarim ekmeğe çikolata sürer yer ve ona rağmen 45 50 kilodaydım
Şimdi niye böyle oldu onu anlamadım 2 doğumdan mi acep

Kilonda bişey yok ki şimdi yine 50sin yaş ilerledikce kilo vermek zorlaşıyo malesef

Yada bu makarnanin acıları yeni çıkıyo bizde üniversite hayatimiz boyunca sevgilimle her gece 2 de 3 de makarna yapar yerdik. Ben 43 kilodan 70e o da 58 kilodan 78 kiloya çıktı

Bilmem ki duymadım keşke benim diyetisyenlerde verse ya işyerinde hep oluyo ve çok güzel yapıyolar ama yasak. Bence haftada 1 kere 2 kaşık yenilebilir ya
Bende bayilirimm off pirinc pilabimi makarnami deseler bulgur derim ama banada diyetisyen hic vermedi onun yerine karabugday yesil mercimek nohut heo onlardan verdi haslama tabi diyetteykn deilde korumadaykn yemeyi dusunuyorum iki kasik kadar tabi hergunde diel

Yada bu makarnanin acıları yeni çıkıyo bizde üniversite hayatimiz boyunca sevgilimle her gece 2 de 3 de makarna yapar yerdik. Ben 43 kilodan 70e o da 58 kilodan 78 kiloya çıktı
Tanidigim.bircok kilolu insan universite doneminde kilo aldi hep makarnadan yumurtayi bol ekmekli yemekten menemen falan sinav sitresleri falan ondan sanirim

Aynen şimdi yemek çok doğru olmaz. Korumaya geçince yersin. Birazcık sabır lazım bize

Tanidigim.bircok kilolu insan universite doneminde kilo aldi hep makarnadan yumurtayi bol ekmekli yemekten menemen falan sinav sitresleri falan ondan sanirim
Aynen oyle var ya sınav haftası maksimum 3 saat uyurduk günde o da parça parça. O kadar iğrenç günlerdiki o sınav günleri. Yemek yapmaya falan vakit kesinlikle yok. Ben 1 hafta boyunca hamburger menü yediğimizi hatırlıyorum. Öyle öyle insan şişiyo işte

Spor

30 sn gövde döndürme

×30 ters citirda
×30 bükük bacakları çevirme
×32 bisiklet çıtırdamak
×34 rus büküm
×30 yatik yan karın kası dönüşü
×20 ayakta bisiklet mekiği
×26 yan hamle
×28 süpermen ve yüzücü
×30 yan yatarak sol bacak açma
×30 yan yatarak sağ bacak açma
×30 baş üstünde alkışlama mekiği
×30 bisiklet çıtırdamak
×20 köprü hareketi

Toplam puan 617.46

@Rzgrece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…