- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bunu acaba kaç kiloluk bi insan için önermis merak ettim. O genellikle çok kilolularla çalışıyo yaDr. Gürkan Kubilay’ın önerdiği 7 günlük diyet programı;
1.GÜN
Sabah; beyaz peynir, domates, salatalık, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
Ara Öğün; 1 adet taze meyve
Öğlen; Çorba, kepek ekmek, salata
Ara öğün; 1 avuç fındık veya badem ( kavrulmamış)
Akşam; Zeytinyağlı sebze yemeği, salata ve cacık
Ara öğün; 1 elma
Sabah; Yulaf gevreği ve süt
- GÜN
Ara öğün; kepekli diyet bisküvi ve bitki çayı
Öğlen; Kaçamak ( istenilen her şey yenilebilir)
Ara öğün; kepekli grisini ve bitki çayı
Akşam; Kuru fasulye ve bulgur pilavı
Ara öğün; 1 armut
Sabah; Mısır gevreği, yumurta ve çay
- GÜN
Ara öğün; 1 adet taze meyve
Öğlen; Pırasa ve yoğurt
Ara öğün; 2 adet Kuru kayısı
Akşam; Salçalı veya domates soslu biftek ve salata
Ara öğün; 1 elma
Sabah; peynir (tuzsuz), domates, salatalık, kepek ekmek, şekersiz çay
- GÜN
Ara öğün: kepekli grisini ve bitki çayı
Öğlen; Kepekli makarna ve yoğurt
Ara öğün; Taze meyve
Akşam; barbunya pilaki ve salata
Ara öğün; 1 armut
5.GÜN
Sabah; Peynirli omlet, maydanoz ve çay
Ara öğün; Bitki çayı ve diyet bisküvi
Öğlen; Kaçamak ( istenilen her şey yenilebilir)
Ara öğün; Taze meyve
Akşam; Buğulama balık ve roka salatası
Ara öğün; 1 elma
Sabah; Yulaf gevreği ve süt
- GÜN
Ara öğün; Grisini ve bitki çayı
Öğlen; Sebze çorbası ve peynirli yeşil salata
Ara öğün: Kuru kayısı ve 4-5 fındık
Akşam; Sebze yemeği ve bulgur pilavı ( yarım porsiyon yani 5-6 kaşık)
Ara öğün; 1 armut
Sabah; Mısır gevreği ve süt
- GÜN
Ara öğün; 10 tane kavrulmamış badem
Öğlen; Yoğurtlu ıspanak
Ara öğün; Taze meyve
Akşam; Sebze yemeği ve salata
Bunu acaba kaç kiloluk bi insan için önermis merak ettim. O genellikle çok kilolularla çalışıyo ya
bana yasakta vermisse sen bak eklersin menüne :)Dur ona da bakayım dr vermiş mi tarifi
O bize olmaz kesin o 100lü kilolardaki insanlara göre yapmıştır bu listeyiBiz bunu yapsak kız ne ararsan var yerik
O bize olmaz kesin o 100lü kilolardaki insanlara göre yapmıştır bu listeyivalla biri bana pilav makarna verse seve seve yaparım o diyeti internet diyetisyenlerine göre ikiside sağlıklı karbonhidrat
Kilonda bişey yok ki şimdi yine 50sinEvet bu adam makarnayı bol pul biberli yediriyodu
Ya o değil ben bundan 3 yıl önce gece 3 te makarna yapıp yer yarim ekmeğe çikolata sürer yer ve ona rağmen 45 50 kilodaydım
Şimdi niye böyle oldu onu anlamadım 2 doğumdan mi acep
Yada bu makarnanin acıları yeni çıkıyoEvet bu adam makarnayı bol pul biberli yediriyodu
Ya o değil ben bundan 3 yıl önce gece 3 te makarna yapıp yer yarim ekmeğe çikolata sürer yer ve ona rağmen 45 50 kilodaydım
Şimdi niye böyle oldu onu anlamadım 2 doğumdan mi acep
Yada bu makarnanin acıları yeni çıkıyobizde üniversite hayatimiz boyunca sevgilimle her gece 2 de 3 de makarna yapar yerdik. Ben 43 kilodan 70e o da 58 kilodan 78 kiloya çıktı
Bende bayilirimm off pirinc pilabimi makarnami deseler bulgur derim ama banada diyetisyen hic vermedi onun yerine karabugday yesil mercimek nohut heo onlardan verdi haslama tabi diyetteykn deilde korumadaykn yemeyi dusunuyorum iki kasik kadar tabi hergunde dielBilmem ki duymadım keşke benim diyetisyenlerde verse ya işyerinde hep oluyo ve çok güzel yapıyolar ama yasak. Bence haftada 1 kere 2 kaşık yenilebilir ya
Tanidigim.bircok kilolu insan universite doneminde kilo aldi hep makarnadan yumurtayi bol ekmekli yemekten menemen falan sinav sitresleri falan ondan sanirimYada bu makarnanin acıları yeni çıkıyobizde üniversite hayatimiz boyunca sevgilimle her gece 2 de 3 de makarna yapar yerdik. Ben 43 kilodan 70e o da 58 kilodan 78 kiloya çıktı
Aynen şimdi yemek çok doğru olmaz. Korumaya geçince yersin. Birazcık sabır lazım bizeBende bayilirimm off pirinc pilabimi makarnami deseler bulgur derim ama banada diyetisyen hic vermedi onun yerine karabugday yesil mercimek nohut heo onlardan verdi haslama tabi diyetteykn deilde korumadaykn yemeyi dusunuyorum iki kasik kadar tabi hergunde diel
Aynen oyle var ya sınav haftası maksimum 3 saat uyurduk günde o da parça parça. O kadar iğrenç günlerdiki o sınav günleri. Yemek yapmaya falan vakit kesinlikle yok. Ben 1 hafta boyunca hamburger menü yediğimizi hatırlıyorum. Öyle öyle insan şişiyo işteTanidigim.bircok kilolu insan universite doneminde kilo aldi hep makarnadan yumurtayi bol ekmekli yemekten menemen falan sinav sitresleri falan ondan sanirim
Harikasın.Günaydın arkadaslar nasılsınız
Sevgili 2. Takım arkadaslarım bu sabah tartıda 69.9. Gördüm ben sok ben iptal
Cuma sabah 71.0 idi yaani bu demek oluyoki cumaya kadar gayret edersek 1. Takımı ezerr gezeriz
En son tam 76 idi bu sabah 75.8 hahaa haaa haaaGünaydın arkadaslar nasılsınız
Sevgili 2. Takım arkadaslarım bu sabah tartıda 69.9. Gördüm ben sok ben iptal
Cuma sabah 71.0 idi yaani bu demek oluyoki cumaya kadar gayret edersek 1. Takımı ezerr gezeriz
Simdi burda bir fairplay havası estirerek rakibimi kutluyorum ama seninki 200 gr benim 1kg 100 gr bebegimEn son tam 76 idi bu sabah 75.8 hahaa haaa haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?