- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Merhaba aranıza katılabilir miyim ?
İsmim tuğçe. 23 yaşında 165 boyundayım. 57 kg ile evlendim. 63 kg ile hamile kaldım. 77 kg ile doğuma girdim. Doğumdan çıktığımda kafadan 6 kg gitmşti. Emzirmeydi, uykusuz gecelerdi derken 6 ay sonunda 63 kg olmuşum. Şuan güncel kilom 62. Hedefim 55 kg olmak. Belim ince olduğu için basenlerden yana çooook şikayetçiyim ve basenlerimde yok değil. 4 ay önce istanbuldan memleketim tokata taşındık. Evimizin çok byük bahçesi var. Eşimin aileside kendi ailemde yanımda. 3 katlı bir aile apartmanımız var. Eşim, abisi ve kendi ailem ortak çiftlik kurdular. Yolu düşen olursa memnuniyetle ağırlarım :) herşeyimiz doğal besleniyoruz. Satışta yapılıyor yollayabilirim.
Gün içinde muhakkak 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum ve kesinlikle 10.000 adım altına düşmüyorum. Gün içinde 10.000 ve 20.000 adım arasında gidip geliyorum. Haftanın 7 günü yürüyorum. Yrüyüş sonrası bölgesel incelme yapıyorum. Emzirdiğim için pek diyet yapamıyordm ama oğlum 7 aylık ve ek gıdaya geçtiğimzden 2 aydır dikkat ediyorum. Taşınma sırasında tartım kayboldu. Merkeze yarım saat uzaklıktayız. 1 hafta içinde tartı edinicm kendime. Aşırı derecede kilo takıntım var ve fiziğe önem gösteriyorum. Kendimi bu şekilde beğenmiyorm malum doğm sonrası vücut bi afalladı. Disiplinli ve aktif bi gruba ihtiyacım var. Aranızda yer varsa eğer burda olmak isterim.. Fit anne olmak istiyorum :) Uykuyu çoook severim. Rock'cı bir anneyim. Çok neşeli ve güler yüzlüyüm + aktifim. Süslenmeyi severim . Espiriliyimdir . Makarna aşığıyım. Bu konuda çok zorlanıyorum. Ama bi şekilde üstesinden geliyorum . Dün ki yapmış olduğum yürüyüş bilgilerimin resmini paylaşıcam .Uzun lafın kısası sizlerle olmaktan mutluluk duyarım
Yaaaa allah analı babalı büyütsün :) kilo durumun nedir
İnşallaaahh :)
Evet esra ya ben de cok sevindim bu gazla en az 2 hafta daha karatay yaparım mızmızlanmadanValla çok sevindim emeklerinin karşılığını almana
Karatay sana çok yaradı :) valla seni gördükçe bende karatay yapmak istiyorumEvet esra ya ben de cok sevindim bu gazla en az 2 hafta daha karatay yaparım mızmızlanmadaninş hepimiz alırız emeklerimizin karsılugunı Allah calısanın karsılıgını verir mutlaka
Of supersin hemde haftasonu boyleEvet esra ya ben de cok sevindim bu gazla en az 2 hafta daha karatay yaparım mızmızlanmadaninş hepimiz alırız emeklerimizin karsılugunı Allah calısanın karsılıgını verir mutlaka
Hoşbuldum esra memnun oldum :)Hoşgeldin aramıza :) tam aradığın grup burası. Herkes çok azimli burda senide motive ederler :) ben de Esra bu arada
Aa :) inşallah veririz cnm kolay olmycak bliyoruz bunu en basındanHosgeldin cnm benimde 6 aylik bi bebegim var veee cokkcaxa kilommm hep irlikte veririz insallah
Allaaahh tam istedidğm kilo. İlk hedefim 55 bnm. Snra 50 :) ne kdar da verdn59.9 ile başladım şuan 50.8 canim
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin, simdi durumu Nasil?Selam kizlar. Moreim cok bozuk. Dun gece ruzgar havale gecirdi. sabahin 4 unde hastaneye kodtuk apartopar. Cok yiprandin dun aksam. Kollarimda cirpinmasi gozumun onunden gitmiyo. Bi kac gun yokum buralarda. En azindan yarin yokum yani.geceden beri uyumadim sersem gibiyim. Spor listesini fln sizler halledin
2 buçuk ay olcak sanırım canimAllaaahh tam istedidğm kilo. İlk hedefim 55 bnm. Snra 50 :) ne kdar da verdn
Cok geçmişolsun cnm ins hemen toplarSelam kizlar. Moreim cok bozuk. Dun gece ruzgar havale gecirdi. sabahin 4 unde hastaneye kodtuk apartopar. Cok yiprandin dun aksam. Kollarimda cirpinmasi gozumun onunden gitmiyo. Bi kac gun yokum buralarda. En azindan yarin yokum yani.geceden beri uyumadim sersem gibiyim. Spor listesini fln sizler halledin
Sabah karatay konustu programda kronik hastalıkların bitmesinş istiyorsanız kratay diyeti yapın dşyordu saglık icin de cok iyi gercektenKaratay sana çok yaradı :) valla seni gördükçe bende karatay yapmak istiyorum
İnş canım cumaya nasıl olur bilmşyrm belli olmuyor bu işler artı olmasın da yeterkiOf supersin hemde haftasonu boyle
Canım benim canımı sıkma bizim de gecen hafta oldu havale biliyorsun bilşyorun cok kötü insan gunlerce unutamıyor o anları bide kucucukler yavrularım ben öyle kötünoldumki 2-3 gün gmzümü kırpmadım yine yabruma bşrşey olacak diye sakinlik cok önemli bilşyorsun tekrar edebilir belki doktor demiştşr insan ilk kez karsılasınca sok oluyor üzülme ama Allahın izniyle birlsey olmaz suan nasıl durumu atesi düşürebildiniz miAllah kimseyievladyla sinamasin.morelimcokbozuk aklimageldikce agliyorum
Canım bir de su sıralar cok fazlaymıs havale gecşren eczacı demişti bana da suan dolaşan bir virüs böyle ani ates yapıyormus bşr anda yukselen ates sebebiyle de havale oluyorAllah kimseyievladyla sinamasin.morelimcokbozuk aklimageldikce agliyorum
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çok üzüldümSelam kizlar. Moreim cok bozuk. Dun gece ruzgar havale gecirdi. sabahin 4 unde hastaneye kodtuk apartopar. Cok yiprandin dun aksam. Kollarimda cirpinmasi gozumun onunden gitmiyo. Bi kac gun yokum buralarda. En azindan yarin yokum yani.geceden beri uyumadim sersem gibiyim. Spor listesini fln sizler halledin
Çoook iyi valla süperr :) özellkle yemediğin bşy var mı2 buçuk ay olcak sanırım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?