Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin aramıza :) tam aradığın grup burası. Herkes çok azimli burda senide motive ederler :) ben de Esra bu arada

Selam kizlar. Moreim cok bozuk. Dun gece ruzgar havale gecirdi. sabahin 4 unde hastaneye kodtuk apartopar. Cok yiprandin dun aksam. Kollarimda cirpinmasi gozumun onunden gitmiyo. Bi kac gun yokum buralarda. En azindan yarin yokum yani.geceden beri uyumadim sersem gibiyim. Spor listesini fln sizler halledin

Allah kimseyievladyla sinamasin.morelimcokbozuk aklimageldikce agliyorum

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin, simdi durumu Nasil?

Cok geçmişolsun cnm ins hemen toplar

Karatay sana çok yaradı :) valla seni gördükçe bende karatay yapmak istiyorum
Sabah karatay konustu programda kronik hastalıkların bitmesinş istiyorsanız kratay diyeti yapın dşyordu saglık icin de cok iyi gercekten
Of supersin hemde haftasonu boyle
İnş canım cumaya nasıl olur bilmşyrm belli olmuyor bu işler artı olmasın da yeterki

Allah kimseyievladyla sinamasin.morelimcokbozuk aklimageldikce agliyorum
Canım benim canımı sıkma bizim de gecen hafta oldu havale biliyorsun bilşyorun cok kötü insan gunlerce unutamıyor o anları bide kucucukler yavrularım ben öyle kötünoldumki 2-3 gün gmzümü kırpmadım yine yabruma bşrşey olacak diye sakinlik cok önemli bilşyorsun tekrar edebilir belki doktor demiştşr insan ilk kez karsılasınca sok oluyor üzülme ama Allahın izniyle birlsey olmaz suan nasıl durumu atesi düşürebildiniz mi

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…