Valla ben 50 kolo olsam herseyi yerim:) tabi saglikli olanlardanMenü
Sabah 1 haşlama yumurta
1 buçuk dilim peynir
3 zeytin
3 ceri domatez
1 bardak bol limonlu çay
Öğlen
2 y.k menemen
2 beyaz lahana dolması kıymalı
2 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Yarım dilim helva
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase pırasa yemeği
1 bucuk kase yoğurt
1 kara lahana dolması kıymalı
1 buçuk dilim ekmek
Dolma anne dolması kızlar 3 tane ile atlattigima şükrediyorum
:) benim de boyuma göre kilom canimValla ben 50 kolo olsam herseyi yerim:) tabi saglikli olanlardan
Cok cok gecmis olsun cnm simdi nasilAllah kimseyievladyla sinamasin.morelimcokbozuk aklimageldikce agliyorum
tesekkur ederim cnm simdi iyi bugun yine hastanedeydik serum igne hava falan verdilerCok gecmis olsun Allah acil sifalar versin, simdi durumu Nasil?
Suan iyi. Buun yine hadtanedeydik. Serun igne hava fln verdilerKanguru_ çok geçmiş olsun.Şuan nasıl oğluşun?
Benim hic gozumun onunden gitmiyo ilk defa karsilastim bu durumla apartmani ayaga kaldirdim ellerimde titredi gozleri falan kaydi yavrumun. Hayatim boyunca unutamayacagim en kotu gunum heralde. Rabbim beterini yasatmasin. Hastanede aklima sen geldin biliyomusun o zmn anladim nasil bi duygu oldugunu. Dun gece hic uyumadim bu gecede uyumicam insallahm yavrum iyi olsunda ben uykusuz kalayim. Bugunde aksam 4 gibi atesi yukseldi 39 oldu hemen ozel unv. Hastanesine gittik medipole serum verdiler 3 tane hava verdiler biraz toparladi. Ama icim hala titriyo gozumun onunde o kasilmasi falan cok kotu ya cok kotu Allah bidaha yasatmasinm kimseye yasatmasin insallah. Kaninda enfeksiyon varmis o yuzden aniden ateslenmis. Dun gece olcugumde 40.5 di tam esimj kaldirmaya gidiyodum ki titremeye kasilmaya basladi. Hastaneyle ev arasi 15 dkk ama dun 15 saat gibi geldi bana cok kotuydu cokCanım benim canımı sıkma bizim de gecen hafta oldu havale biliyorsun bilşyorun cok kötü insan gunlerce unutamıyor o anları bide kucucukler yavrularım ben öyle kötünoldumki 2-3 gün gmzümü kırpmadım yine yabruma bşrşey olacak diye sakinlik cok önemli bilşyorsun tekrar edebilir belki doktor demiştşr insan ilk kez karsılasınca sok oluyor üzülme ama Allahın izniyle birlsey olmaz suan nasıl durumu atesi düşürebildiniz mi
Bizimkide oyle oldu istem hic biseyi yoktu dun aksam 5 gibi oksurmeye basladi. Hrmen hava verdim tikanmasin diye. Baktim atesi var ates dusurucu verdim. Gece kalktim yine verdim. 1 saatte atesi 40 a cikti ya. Suan 3 tane nescafe ictim uyumayayim diye. Yarin sabah annem gelcek ozaman uyucamCanım bir de su sıralar cok fazlaymıs havale gecşren eczacı demişti bana da suan dolaşan bir virüs böyle ani ates yapıyormus bşr anda yukselen ates sebebiyle de havale oluyor
Amin cnm sagolÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çok üzüldüm
suan iyi gibi atesi yok ama beklemedeyimCok cok gecmis olsun cnm simdi nasil
tesekkur ederim cnm simdi iyi bugun yine hastanedeydik serum igne hava falan verdiler
Suan iyi. Buun yine hadtanedeydik. Serun igne hava fln verdiler
Benim hic gozumun onunden gitmiyo ilk defa karsilastim bu durumla apartmani ayaga kaldirdim ellerimde titredi gozleri falan kaydi yavrumun. Hayatim boyunca unutamayacagim en kotu gunum heralde. Rabbim beterini yasatmasin. Hastanede aklima sen geldin biliyomusun o zmn anladim nasil bi duygu oldugunu. Dun gece hic uyumadim bu gecede uyumicam insallahm yavrum iyi olsunda ben uykusuz kalayim. Bugunde aksam 4 gibi atesi yukseldi 39 oldu hemen ozel unv. Hastanesine gittik medipole serum verdiler 3 tane hava verdiler biraz toparladi. Ama icim hala titriyo gozumun onunde o kasilmasi falan cok kotu ya cok kotu Allah bidaha yasatmasinm kimseye yasatmasin insallah. Kaninda enfeksiyon varmis o yuzden aniden ateslenmis. Dun gece olcugumde 40.5 di tam esimj kaldirmaya gidiyodum ki titremeye kasilmaya basladi. Hastaneyle ev arasi 15 dkk ama dun 15 saat gibi geldi bana cok kotuydu cok
Bizimkide oyle oldu istem hic biseyi yoktu dun aksam 5 gibi oksurmeye basladi. Hrmen hava verdim tikanmasin diye. Baktim atesi var ates dusurucu verdim. Gece kalktim yine verdim. 1 saatte atesi 40 a cikti ya. Suan 3 tane nescafe ictim uyumayayim diye. Yarin sabah annem gelcek ozaman uyucam
Amin cnm sagol
suan iyi gibi atesi yok ama beklemedeyim
Amin cnm sagolRabbim acil şifalar versin kuzum bir daha yasatmasin
Bende size oldugunu duyunca icim sızladı o duyguyu acıyı atlatmak uzun suruyor hala gözü bi farklı baksa o ana gidiyorum delircek gibi oluyor insan aynı bende bırakın yavruma birşey oluyor diye cıglık cıglıgaydım insan oglu ne garip dimi ölümümüz hastalıgumız anlık oluyor bu dunya yalan sevdiklerimizle yavrularımızla gecirdigimiz her sn cok kıymetli Alla bidaha hiç uasatmasın. seni cok cok iyi anlıyorum ams üzülme dediğim gibi inş 1 seferlik bir durumdur bizmkinin de daha önce atesi cok cıktı 40. -41 görmüşlğümüz vardı ama bu enfeksiyon türğ aniden fırlatıyor atesi insanın sasırıp kalıyor ama gecti bitti canım bundan sonra yapıcagımız sey atesine dsha fikkat etmktesekkur ederim cnm simdi iyi bugun yine hastanedeydik serum igne hava falan verdiler
Suan iyi. Buun yine hadtanedeydik. Serun igne hava fln verdiler
Benim hic gozumun onunden gitmiyo ilk defa karsilastim bu durumla apartmani ayaga kaldirdim ellerimde titredi gozleri falan kaydi yavrumun. Hayatim boyunca unutamayacagim en kotu gunum heralde. Rabbim beterini yasatmasin. Hastanede aklima sen geldin biliyomusun o zmn anladim nasil bi duygu oldugunu. Dun gece hic uyumadim bu gecede uyumicam insallahm yavrum iyi olsunda ben uykusuz kalayim. Bugunde aksam 4 gibi atesi yukseldi 39 oldu hemen ozel unv. Hastanesine gittik medipole serum verdiler 3 tane hava verdiler biraz toparladi. Ama icim hala titriyo gozumun onunde o kasilmasi falan cok kotu ya cok kotu Allah bidaha yasatmasinm kimseye yasatmasin insallah. Kaninda enfeksiyon varmis o yuzden aniden ateslenmis. Dun gece olcugumde 40.5 di tam esimj kaldirmaya gidiyodum ki titremeye kasilmaya basladi. Hastaneyle ev arasi 15 dkk ama dun 15 saat gibi geldi bana cok kotuydu cok
Bizimkide oyle oldu istem hic biseyi yoktu dun aksam 5 gibi oksurmeye basladi. Hrmen hava verdim tikanmasin diye. Baktim atesi var ates dusurucu verdim. Gece kalktim yine verdim. 1 saatte atesi 40 a cikti ya. Suan 3 tane nescafe ictim uyumaya diye. Yarin sabah annem gelcek ozaman uyucam
Amin cnm sagol
suan iyi gibi atesi yok ama beklemedeyim
Hic uyumadim atesini olcuyorum yarim saatte birm bi iniyo bi cikiyoBende size oldugunu duyunca icim sızladı o duyguyu acıyı atlatmak uzun suruyor hala gözü bi farklı baksa o ana gidiyorum delircek gibi oluyor insan aynı bende bırakın yavruma birşey oluyor diye cıglık cıglıgaydım insan oglu ne garip dimi ölümümüz hastalıgumız anlık oluyor bu dunya yalan sevdiklerimizle yavrularımızla gecirdigimiz her sn cok kıymetli Alla bidaha hiç uasatmasın. seni cok cok iyi anlıyorum ams üzülme dediğim gibi inş 1 seferlik bir durumdur bizmkinin de daha önce atesi cok cıktı 40. -41 görmüşlğümüz vardı ama bu enfeksiyon türğ aniden fırlatıyor atesi insanın sasırıp kalıyor ama gecti bitti canım bundan sonra yapıcagımız sey atesine dsha fikkat etmk
Hic denemedim canimBirşey sormak istiyorum. İnternette denk gelmiştim de bu yürüyüş yaparken bacağa biberiye yağı sürüp streçle sarıp o şekilde yürüyen var mı aranızda. Yağ yakıyo inceliyo fln diye okumuştum. Deneyen var mı hiç ?
Gecmis olsunArkadaşlar bgn oğlum çk mızmız. Hasta olduk. Bi kaç gün giremeyeblrm blgnize..
Allah kabul etsin ablaKizlar iki gündür menü yazamadim
Cumartesi
Sahur:müsli sütlü kahve su
Aksamdügündeydik)salata et yemegi havuclu yogurt
Pazar:
Sahur:müsli sütlü kahve
Aksamkinadaydik)et yemegi lahana salatasi cacik
Pazartesi
Sahur:2 haslanmis yumurta 11 zeytin iki dilim ekmek sütlü kahve
Aksam:yogurt corbasi yumurtali ispanak olacak muhtemelen
Su cok icemedim
Spor:dün bir saat yürüyüs yaptik esimle
38.5 normal ates ama canım suan tekrarlama olmasın diye atesliylen dikkat etmek lazım ani cıkıyor ya bize doktor 2 iğne verdi kandaki enfeksiyon azdı 2. Yi vurdugunuzda iyşce rahatlıyorlar merak etme iyice kendşne gelecek sonra Allahın izniyle nöbetleşe yapın eşinlenseninde dinlenip cocuklarına bakman gerek oyle harab etme kendini sen saglıklı olcaksın ki onlar da iyi olsunHic uyumadim atesini olcuyorum yarim saatte birm bi iniyo bi cikiyo37 ile 38.8 arasinda gidip geliyo lanet. Ayaklari buz gibi ama belinden yukarisi yaniyo napcam bilmiyorum. Oglen gibi antibiyotk ignesini vurdurcam. Ve sanirim 1 hafta hic uyuyamam. 39 da havale gecirirmiki. Esimle heran tetikteyiz hastaneye gidrbiliriz diye
Sabah kahvaltı yapmadın mı canımSu an okuldayim da karnim acikti az kalorili ne yiyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?