Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaptim ama kendimi ac hissediyorum
Bi süt alabilirsin kantinden yanında bu durumlar icin fındık hurma kayısı incir bulundurabilşrsin saglıklı atıstırmalık olması iicn yoksa oradaki light denen diyet denen ürünlerin hiçbiri saglıklı degil daha dogrusu paketli gıdaların hiçbiri saglıklı degil

Gelmis gecmis olsun Kanguru_ allahim sifa versin insallah cok üzüldüm rüzgara bi daha olmaz insallah
Sagol ablacim
esimde uyumadi zaten bide o halde ise gitti bize 3 tabe antibiyotik verdi doktor simdi birini vurdurduk hemen fayda etti atesi dustu insallah yarin dahada iyi olur

Kilo bildirimim
Cuma :76
Pazartesi:75.8

Ben dun sabahta boyleydim dn disardaydim ama herseyi eksiksiz yaptim hic kacamak yapmadm suyunuda ictim 10.000den fazla adm attima am nie bugun hic fark olmadi tartida cok uzuluyorum boyle olunca menumu yazicm simdi bi bakarmiainiz nerede yanlis yapiyorum

Kahvalti 4 kasik yogurt 1 kasik yulaf ezmesi 1 kask kabak cekirdigi 2 gn kurusu 1 hurma

Oglen:6kasik patlican yemegi 1 kase yogurt

Ara:2 tam ceviz ceyrek elma

Aksam 140 gr et yaninda sebze garnitur 1 ayran

3 lt su yarm lt detoks suyu

Canım bazen bir gunde fark olmuyo o fark olmayan gunden iki gun sonra 1 kilo gidiyo canını sıkma ben de oyle oldu bu sefer sen uzerine duseni yapıyorsun bence gelecek rakamlardaki degişiklik de inş

nyg bazen vücut kendini korumaya alıyor ve kilo veremiyoruz.Belkide o döneme girmiş olabilirsin.Aynı kararlılıkla devam etmek gerekiyor sonrasında zaten fazlasıyla gidiyor

Kilo bildirim

Cuma 50.8
Bugün 51.5
Nasıl 2 günde bu kadar alıyorum ya
Kilzar regl yaklaştı ondan olabilir mi yoksa kilo mu aldım

Canım bazen bir gunde fark olmuyo o fark olmayan gunden iki gun sonra 1 kilo gidiyo canını sıkma ben de oyle oldu bu sefer sen uzerine duseni yapıyorsun bence gelecek rakamlardaki degişiklik de inş

Saatlerime bile o ladar dikkat ediyorum ki fark olmayisi sinir ediyo beni direniyo vucudum farkindayim napsam ki

nyg bazen vücut kendini korumaya alıyor ve kilo veremiyoruz.Belkide o döneme girmiş olabilirsin.Aynı kararlılıkla devam etmek gerekiyor sonrasında zaten fazlasıyla gidiyor
Son 3 haftadr zaten gidim gidim gidiyor en az 1.4 veriyordm ben haftada simdiye hedefime ulsmis olmam lazmdi bn daha 76larsa surunuyorum heret edip spor yapmasam anlicmda onuda yapiyorum

Son 3 haftadr zaten gidim gidim gidiyor en az 1.4 veriyordm ben haftada simdiye hedefime ulsmis olmam lazmdi bn daha 76larsa surunuyorum heret edip spor yapmasam anlicmda onuda yapiyorum

Canim benim de Oyle ilk vermeye basladigim da 1 günde 2 kiloya yakın gidiyordu şimdi durdu gibi bak cuma 800 gr vermiştim şimdi de fazla cıktı 2 günde hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…