Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Off canımın istemediklerinide isttetin açlikltan ölüyorum zaten. Şuan yapmak istediğim şey popayesten bir menü yiyip yatıp uyumak. Hem aç hem uykusuzum. Ama salata yedim ve akşam uyumak yerinde spor yapcam
Ay birbimizş olumsuz olarak gaza getirmeyelim bolverin bunları kakın ip atlayalım kızlar

Off canımın istemediklerinide isttetin açlikltan ölüyorum zaten. Şuan yapmak istediğim şey popayesten bir menü yiyip yatıp uyumak. Hem aç hem uykusuzum. Ama salata yedim ve akşam uyumak yerinde spor yapcam
Saglikli olqni yap cnm otekiler cok zararli yazin giyicegini incecek seyleri dusun hicbiryerinden yag portlemedigini falan

Ben senin gibi vermis olcam var ya o gazla hicbirsry yemem
COK buyuk bir hata yaptım bile hem cok uzgunum hemde kendimi haftallardır süren gerginlikten kurtulmus hissediyorum tabiki ben yaptım siz de yapın demiyoeum ama 2 aydır süren direnişimin devamı adına bu rahatlamayı yapmam lazımdı sanırım ilk hedefim 70 di onu da görünce sımardım ve bitti bugun kaldıgımız yerden devam erisin kurabişler

Bendr 75 i bi bitireyim yaoicm kndime boyle birsey ne old karar vermedim ama bitmiokidee uyuz 76

Bana da yasak

Buldum kuzum
Dr gürkan kubilay

Canım hergün baklava yiyecekte zayıflatabilir ona takılma onlar ona göre diğer öğünlerini programlıyor

Sabah : 1 yumurta (öyle atıştırıp çıktım)

Öğle: ıspanak yoğurt

Akşam: 4 ızgara köfte
2-3 biber
Soğan köfte ile ızgara pişirdim
Salata

Ara öğün yapamadım bugün markete gidecektim ama cüzdanımı unuttuğum İçin kaldı :) yarın yapacağım, vücudu şoklamaya geçtik 2 ara öğünü de yap dedi diyetisyenim

3 lt su
1 maden suyu
1 ananas açaili yeşil çay
1 Türk kahvesi.

Spor yapacağım

Bendr 75 i bi bitireyim yaoicm kndime boyle birsey ne old karar vermedim ama bitmiokidee uyuz 76
Olmaması daha iyi olurdu ama moral oldu bana nedense chnki sanki surekli mucadele halindeymisim gibi hissediyoeduö simdi gönül rahatlıgıyla 65 icin ugraalirim dşye dusunuyorum

Günaydın arkadaslar nasılsınız

Sevgili 2. Takım arkadaslarım bu sabah tartıda 69.9. Gördüm ben sok ben iptal

Cuma sabah 71.0 idi yaani bu demek oluyoki cumaya kadar gayret edersek 1. Takımı ezerr gezeriz

Süper canım çok sevindim darısı bize. Kız 2. Takım ne demek :)

Teşekkür ederim canım hoşbuldum
Kuralları en başta okudum öyle girmek istedim zaten

Hoşgeldin canım fazla kilo yok kısa zamanda gider

Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun, benim kardeşim de 3 kere havale geçirdi annem Hale’n özel çocuk olarak davranır kardeşime, zor süreçlerden geçtik hep dikkatli ol ilk müdahale neler onları öğren ve yap çok önemli bizde Hale’n izleri var

Kızlar ben de hasta oluyorum galiba bogazım şiş yutkunamıyırum bile heryerim de agrıyor kolumu kaldırırken bile agrım var ya

Geçmiş olsun canım adaçayı iç iyi gelir

Ateşini düşürürken ayağına çorap giydir üstünü çıkar canım ve ılık suyla sil sürekli ve parmak uçlarınla su serp vücuduna

Valla benim sabahları hazırlanmam için 10 dakikam oluyor inan tartıya gidecek kadar vakit bulamıyorum. Cuma günleri istisna tabi 5.40 da falan kalkiyorum tartılabilmek için

Al benden de o kadar canım

Ne gibi bir iz var canım kardesin de

Ne gibi bir iz var canım kardesin de

Canım 3 kere havale geçirdiği için kalıtsal hasar oluştu, doktor 2. Geçirdiğinde zaten bir daha geçirirse ya vefat eder ya da bitkisel hayatta kalır demiş ama çok şükür ikisinde olmadı, Bi daha geçirmiş, sol tarafını hiç kullanmıyordu, Gözde kayma vardı, kekeleme vardı onunla mı alakalı bilmiyorum ama zekasında Bi sorun yok sadece fiziki hasar o da çok ufak olduğu İçin atlattı göz kayması bile düzeldi sadece sol elini fazla kullanmıyor ama alışkanlıktan dolayı yoksa sorun yok

Menü
Sabah 1 yumurta ile omlet(içinde 1 dilim salam)
2 dilim peynir
3 zeytin
8 kuru üzüm

Öğlen
2 dilim yumurtalı ekmek kızartma

1 dilim peynir
2 bardak çay

Akşam 1 kase salata
1 kase yoğurt

Spor yapınca yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…