- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ay birbimizş olumsuz olarak gaza getirmeyelim bolverin bunları kakın ip atlayalım kızlarOff canımın istemediklerinide isttetinaçlikltan ölüyorum zaten. Şuan yapmak istediğim şey popayesten bir menü yiyip yatıp uyumak. Hem aç hem uykusuzum. Ama salata yedim ve akşam uyumak yerinde spor yapcam
Valla ben simdi wc de 100 tane atladım geldimAy birbimizş olumsuz olarak gaza getirmeyelim bolverin bunları kakın ip atlayalım kızlar
Ben senin gibi vermis olcam var ya o gazla hicbirsry yememEvet gelen giden yok pek kaptansızlıktan sanırım benim de aklımdan kötü kötü syler geciyor biri bana sur desiiin
Saglikli olqni yap cnm otekiler cok zararli yazin giyicegini incecek seyleri dusun hicbiryerinden yag portlemedigini falanOff canımın istemediklerinide isttetinaçlikltan ölüyorum zaten. Şuan yapmak istediğim şey popayesten bir menü yiyip yatıp uyumak. Hem aç hem uykusuzum. Ama salata yedim ve akşam uyumak yerinde spor yapcam
Bende öyle yapıyorum valla ama açlıktan öldüm bugün yiyebileceğim bişey yoktu sadece azcık salata yedimSaglikli olqni yap cnm otekiler cok zararli yazin giyicegini incecek seyleri dusun hicbiryerinden yag portlemedigini falan
COK buyuk bir hata yaptım bile hem cok uzgunum hemde kendimi haftallardır süren gerginlikten kurtulmus hissediyorum tabiki ben yaptım siz de yapın demiyoeum ama 2 aydır süren direnişimin devamı adına bu rahatlamayı yapmam lazımdı sanırım ilk hedefim 70 di onu da görünce sımardım ve bitti bugun kaldıgımız yerden devamBen senin gibi vermis olcam var ya o gazla hicbirsry yemem
Esra en guzelini yapmıssın canım boşver bak ben bugun yedim simdi dana gibi spor yapmam lazım ama mutlumuyum mutluyum ya oh be seker varmıs dedimBende öyle yapıyorum valla ama açlıktan öldüm bugün yiyebileceğim bişey yoktu sadece azcık salata yedim
Ayy oyledenolmaz ki bos salatayla kuruyemisin falan yokmuydu cnm yanindaBende öyle yapıyorum valla ama açlıktan öldüm bugün yiyebileceğim bişey yoktu sadece azcık salata yedim
COK buyuk bir hata yaptım bile hem cok uzgunum hemde kendimi haftallardır süren gerginlikten kurtulmus hissediyorum tabiki ben yaptım siz de yapın demiyoeum ama 2 aydır süren direnişimin devamı adına bu rahatlamayı yapmam lazımdı sanırım ilk hedefim 70 di onu da görünce sımardım ve bitti bugun kaldıgımız yerden devamerisin kurabişler
Bulgurun glisemik indeksi yüksek olduğu için çabuk acıktırdığı çoğu diyetisyen söyler. Internetteki yazılara pek güvenmiyorum canım. Dediğim gibi 3 tane iyi diyetisyene gittim 3üde yasakladı. Eminim burdaki çoğu insanın lisetsinde yoktur
Buldum kuzum
Dr gürkan kubilay
Olmaması daha iyi olurdu ama moral oldu bana nedense chnki sanki surekli mucadele halindeymisim gibi hissediyoeduö simdi gönül rahatlıgıyla 65 icin ugraalirim dşye dusunuyorumBendr 75 i bi bitireyim yaoicm kndime boyle birsey ne old karar vermedim ama bitmiokidee uyuz 76
Günaydın arkadaslar nasılsınız
Sevgili 2. Takım arkadaslarım bu sabah tartıda 69.9. Gördüm ben sok ben iptal
Cuma sabah 71.0 idi yaani bu demek oluyoki cumaya kadar gayret edersek 1. Takımı ezerr gezeriz
Teşekkür ederim canım hoşbuldum
Kuralları en başta okudum öyle girmek istedim zaten
Selam kizlar. Moreim cok bozuk. Dun gece ruzgar havale gecirdi. sabahin 4 unde hastaneye kodtuk apartopar. Cok yiprandin dun aksam. Kollarimda cirpinmasi gozumun onunden gitmiyo. Bi kac gun yokum buralarda. En azindan yarin yokum yani.geceden beri uyumadim sersem gibiyim. Spor listesini fln sizler halledin
Kızlar ben de hasta oluyorum galiba bogazım şiş yutkunamıyırum bile heryerim de agrıyor kolumu kaldırırken bile agrım var ya
Hic uyumadim atesini olcuyorum yarim saatte birm bi iniyo bi cikiyo37 ile 38.8 arasinda gidip geliyo lanet. Ayaklari buz gibi ama belinden yukarisi yaniyo napcam bilmiyorum. Oglen gibi antibiyotk ignesini vurdurcam. Ve sanirim 1 hafta hic uyuyamam. 39 da havale gecirirmiki. Esimle heran tetikteyiz hastaneye gidrbiliriz diye
Valla benim sabahları hazırlanmam için 10 dakikam oluyor inan tartıya gidecek kadar vakit bulamıyorum. Cuma günleri istisna tabi 5.40 da falan kalkiyorum tartılabilmek için
Ne gibi bir iz var canım kardesin deSüper canım çok sevindim darısı bize. Kız 2. Takım ne demek :)
Hoşgeldin canım fazla kilo yok kısa zamanda gider
Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun, benim kardeşim de 3 kere havale geçirdi annem Hale’n özel çocuk olarak davranır kardeşime, zor süreçlerden geçtik hep dikkatli ol ilk müdahale neler onları öğren ve yap çok önemli bizde Hale’n izleri var
Geçmiş olsun canım adaçayı iç iyi gelir
Ne gibi bir iz var canım kardesin de
Yoktu ya aç aç geçirdim bugünüAyy oyledenolmaz ki bos salatayla kuruyemisin falan yokmuydu cnm yaninda
Bana da yasak
Canım hergün baklava yiyecekte zayıflatabilir ona takılma onlar ona göre diğer öğünlerini programlıyor
AhSen_2504 nerdesin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?