- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Son durum ne biz mi kazandik:)
Kızlarrr sesiniz cıkmıyor bugun hiç huu ben spor yapıyorum cpcuklar uyurken yazayım buraya da yaptıkca eklicen
50 yarım mekik
100 sag iç bck
100 sol ic bacak
100 bank seklinde geriye bacak
100 sag sol ayakta bacak geriye
100 sag sol dönerek sırt gögüs
750 ip
Yapılmıyor ya bugun canım yine yasak seyler cekiyor esraKızlar nasıl geçiyor gününüz ? Evde olanlar bol bol spor yapın
Valla benim sabahları hazırlanmam için 10 dakikam oluyor inan tartıya gidecek kadar vakit bulamıyorum. Cuma günleri istisna tabi 5.40 da falan kalkiyorum tartılabilmek içinNie 4 5 kisiden baska kilo bildirimi yapan yok kaptanda yok iyice sessizlesti burasi
Evet gelen giden yok pek kaptansızlıktan sanırım benim de aklımdan kötü kötü syler geciyor biri bana sur desiiinNie 4 5 kisiden baska kilo bildirimi yapan yok kaptanda yok iyice sessizlesti burasi
Kız yeme bak ne güzel verdin. Zaten dün incirleri yemişsin bugün yeme artikYapılmıyor ya bugun canım yine yasak seyler cekiyor esra
Elimden bi kaza cıkmasın diye yedim vallaKız yeme bak ne güzel verdin. Zaten dün incirleri yemişsin bugün yeme artik
Valla çok zor şu tatlı krizleri ya insan kötü oluyo da ne bileyim masum bir çözümde yok kiElimden bi kaza cıkmasın diye yedim valla
Elimden bi kaza cıkmasın diye yedim valla
Sabır canlar ne yapalım evvelki yedigimiz hurmalar bugun böyle tırmalar işteBende aynı durumdayım hele regl geldi bide
Valla benimde canım çok tatlı istiyo hatta herşeyi istiyo napacazzSabır canlar ne yapalım evvelki yedigimiz hurmalar bugun böyle tırmalar işte@fattylamb94
Valla benimde canım çok tatlı istiyo hatta herşeyi istiyo napacazz
Sabır canlar ne yapalım evvelki yedigimiz hurmalar bugun böyle tırmalar işte@fattylamb94
Valla benimde canım çok tatlı istiyo hatta herşeyi istiyo napacazz
Su yiyip yiyip kilo almayan insanlar varyaAllah yardımcımız olsun kızlar ınşallah tutarız kendimizi
Su yiyip yiyip kilo almayan insanlar varya
Off canımın istemediklerinide isttetinAy esra alemsin alemiz valla suan istediklerimi saysam sana cips ki evde 2 koca paket var starbucks kurabiye guzel bir haöburger menü cıtır cıtır tavada kuru börek bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?