- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ay valla esra haklısın da iste onun duzenden yada duzensizlikten rahatsız oldugu yokki sorunluluk alsın bide üstğne bhulasık makinem bozuk bulasıkları elde yıkıyorum servis 650 tl istedi yapımına millet hepten delirdi ya yenisini alırım daha iyi yani ne bilim artık bi bıkmışlık var üstümde hiçbşrşey yapasım yok k.pederim kızına gitti dün o da yokya yemek sorumlulugum kalmadıgından aburcubura daha musait hale geldim ogf toparlanmam lazım yaniBence son zamanlarda sen çok yoruldun o yüzden. Evde kp var bence çok büyük bir yük sürekli tam şekilde bir sofra kurmak. Hem sıkı bir diyet hem de tempolu spor. Bunlar yıprattı seni. Ama mükafatını aldın şimdi başa dönmek istemiyorsan devam etmelisin bence ama biraz sporu azalt kendini yorma ve 1 çeşit yemek yap geç. Tek başına sebze yemeği de yorucu değil kavur soğanı salçayi sebzeyi pişsin. Gözünde büyütme. Herşeyide kendin yüklenme eşininde ev düzeni icin sorumluluk alması gerekiyor
Canim iste cok sikmadan vereceksin yoksa batliyor bi yerde az yemek yemenin bi zarari olmazKızlar ben hiç iyi degilim biraz morale motşvasyona ihtiywcım var gecen kacamk yapınca moralim düzlecek sandım ama hala canım sıkkın ne spor yapmak istiyorhm ne de birşeyler yemek mutfaga bile giresim yok hani yapardık ya onceden yap bi tost gec hasla bi makarna olsun bitsin o moddayım ne slaatayla ne sebze yemegiyle ugrasacak halim var neden böyle oldu bilmiyrm artık 2 ay olcak nerdeyse ondan heralde ama desteginize ihtyiacım var cok
Ben biraz ya hep ya hiçciyim galiba canım yaCanim iste cok sikmadan vereceksin yoksa batliyor bi yerde az yemek yemenin bi zarari olmaz
O zaman eşinin işlerini boşver yapmaAy valla esra haklısın da iste onun duzenden yada duzensizlikten rahatsız oldugu yokki sorunluluk alsın bide üstğne bhulasık makinem bozuk bulasıkları elde yıkıyorum servis 650 tl istedi yapımına millet hepten delirdi ya yenisini alırım daha iyi yani ne bilim artık bi bıkmışlık var üstümde hiçbşrşey yapasım yok k.pederim kızına gitti dün o da yokya yemek sorumlulugum kalmadıgından aburcubura daha musait hale geldim ogf toparlanmam lazım yani
Kactiki cnm senin boyben şimdiden öyleyim boyum kısa olduğu için. Çok taktığımın farkındayım
1.58 1.60 civarıKactiki cnm senin boy
Cnm sen bir annesin ve evindede misafr var ostesende tostla makarnayla gecistirbilicegin bir duruda deilsin aksam ev halkina ne yapiyorsan iki kasik birinden iki kasik birinden yemeyi dene bence oda olur hatta belki vucudun daha cok kalori aldigi icin daha cok calisir iki uc gun boyle yap sonra motiven yerine gelir eski duzenine donersin sen kacamak yapinca bitti sandin ama bayadr almadigin sekeri vucuduna soktugun icin simdi yeniden istiyor ve yiyemedigin icin seni bu mutsuz ediyor bence ben o kadar zmandr tatli birsey yemedimki dn sabah cok basim dondu tatli bi cay iceyim dedim yaptim ama biryudumda baska icemedim sanki bogazimi yakti vayy dedim neymis bu seker boylee doktum sonra zorla icerdm ama sonra benimde cnm hep sekerli bisey isticekti eminimKızlar ben hiç iyi degilim biraz morale motşvasyona ihtiywcım var gecen kacamk yapınca moralim düzlecek sandım ama hala canım sıkkın ne spor yapmak istiyorhm ne de birşeyler yemek mutfaga bile giresim yok hani yapardık ya onceden yap bi tost gec hasla bi makarna olsun bitsin o moddayım ne slaatayla ne sebze yemegiyle ugrasacak halim var neden böyle oldu bilmiyrm artık 2 ay olcak nerdeyse ondan heralde ama desteginize ihtyiacım var cok
Gecen gm bakayim deim oraya daa off cok kotu oldm allah oraya dusurmesin ya ne dertler ver valalhiNapalım ama derdimiz varşimdi bunlar bdv ye yazacak kadar ağır dertler değil ya o yüzden burdan destek alsak yetiyo zaten oraya yazsak bizi gömerler
Evet evwt arkadaslarla bulusup knusmak cok iyi bencedee toparlarsin hmn kndini mumkunse en zayiflariyla bulusO zaman eşinin işlerini boşver yapmakendini salma lütfen bak çok güzel gidiyosun. Bulaşık makinası biz hic kullanmadığımız için bulasık yıkamak bana çok normal geliyo kendine bugünü tatil ilan et sadece yemek yap o da basit bişey olsun brokoli haşla mesela. Dinlen biraz sana iyi gelir ya da çık gez arkadaşlarınla buluş kafa dağıt. Senin buna ihtiyacın var
Ben okudukça sinirleniyorum kızın biri az önce yazmış internetten eşimden habersiz elbise aldım agzımı burnumu kırdı biliyorum hatalıyım haber vermedim çok seviyorum kocami nasil aramız duzelir. Resmen sinirlerim tepeme çıktı inşallah fake konudur dedim yaniGecen gm bakayim deim oraya daa off cok kotu oldm allah oraya dusurmesin ya ne dertler ver valalhi
Hepimiz bursada olsak bi buluşma ayarlardıkEvet evwt arkadaslarla bulusup knusmak cok iyi bencedee toparlarsin hmn kndini mumkunse en zayiflariyla bulus
Bende bitanesine baktim esimin derdi ne dio eski bi kiz ark yaziomus bunada adam kizi engellemiomus bndan habersiz bulusmuslar falan nie yapiomus bunu esi bnde ona sinirlendim aklmdanda gecti gerc3kmiki acaba dieBen okudukça sinirleniyorum kızın biri az önce yazmış internetten eşimden habersiz elbise aldım agzımı burnumu kırdı biliyorum hatalıyım haber vermedim çok seviyorum kocami nasil aramız duzelir. Resmen sinirlerim tepeme çıktı inşallah fake konudur dedim yani
Biri daha yokmuydu burda bursadan bulussak ya bigunHepimiz bursada olsak bi buluşma ayarlardık
Ay allahım ya onada sinirlendim napcan yani adamin telefonunu alip parcalicaksin adam bildigin aldatmis sonraki yorumlarda yazmis gizlice bulusmuslar. Bosancaksin aldatmanin baska ne cozumu olabilir.Bende bitanesine baktim esimin derdi ne dio eski bi kiz ark yaziomus bunada adam kizi engellemiomus bndan habersiz bulusmuslar falan nie yapiomus bunu esi bnde ona sinirlendim aklmdanda gecti gerc3kmiki acaba die
Sadece ikimiz varızBiri daha yokmuydu burda bursadan bulussak ya bigun
Cok cok haklısın canım eskiden ne yaoardım biliyormusun cocuklara yaoardım ıspanagı sebzeyi et kendim canım istiyor diye tost yaoardım onlar uyuyunca ya da acardım bi cips bi soguk cay bi bikuvi oh keyfim simdi saglıllı olanı yapmak istiyorum ama surekli mutfak ev cocuk ücgeni insanı cok bunaltıyor keske annem yakın olsa da ben de biraz hava alsaö hiç böyle olmicak ama bukadar ugrasıp gayret ettim pes etmek şstemşyorum gecen esim ne dedi bilşyormusun ee bukadar verdin simdi geri 80 e mi cıkacaksın dedi acxayip gaza geldim o an simdi onu dusundum de bukadar verip de geriye dönersem kendime saygısızlık olacak simdi cpcukları uyuttum kosubandına cıkıcam aksama da kendime haslanmıs yumurtalı salata yapmayındusunuyorum cok severim benCnm sen bir annesin ve evindede misafr var ostesende tostla makarnayla gecistirbilicegin bir duruda deilsin aksam ev halkina ne yapiyorsan iki kasik birinden iki kasik birinden yemeyi dene bence oda olur hatta belki vucudun daha cok kalori aldigi icin daha cok calisir iki uc gun boyle yap sonra motiven yerine gelir eski duzenine donersin sen kacamak yapinca bitti sandin ama bayadr almadigin sekeri vucuduna soktugun icin simdi yeniden istiyor ve yiyemedigin icin seni bu mutsuz ediyor bence ben o kadar zmandr tatli birsey yemedimki dn sabah cok basim dondu tatli bi cay iceyim dedim yaptim ama biryudumda baska icemedim sanki bogazimi yakti vayy dedim neymis bu seker boylee doktum sonra zorla icerdm ama sonra benimde cnm hep sekerli bisey isticekti eminim
Ben yaomadım ya gece 12 ye kadar millet bardı misafirHanımlar dün spor yapan olmadı mı
Esraa ne guzel olurdu ben burdaya asıgım resmen ya birgun gelirsem görüşelim gercekten hep beraber söyle tophaneye gider bırsaya karsıncay kahve icerizzHepimiz bursada olsak bi buluşma ayarlardık
Ay tam delirmelik o konular cıldırıtıuorlar insankBende bitanesine baktim esimin derdi ne dio eski bi kiz ark yaziomus bunada adam kizi engellemiomus bndan habersiz bulusmuslar falan nie yapiomus bunu esi bnde ona sinirlendim aklmdanda gecti gerc3kmiki acaba die
Biri daha yokmuydu burda bursadan bulussak ya bigun
Valla gelirsen görüşelim çok güzel olur zaten hepimiz yakın şehirlerdeyizBen yaomadım ya gece 12 ye kadar millet bardı misafir
Esraa ne guzel olurdu ben burdaya asıgım resmen ya birgun gelirsem görüşelim gercekten hep beraber söyle tophaneye gider bırsaya karsıncay kahve icerizz
Ay tam delirmelik o konular cıldırıtıuorlar insank
Bende çok isterim kesinlikle yapalım bunuBen amcalara geleceğim Bursaya.Geldiğimde tanışmak isterim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?