Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay valla esra haklısın da iste onun duzenden yada duzensizlikten rahatsız oldugu yokki sorunluluk alsın bide üstğne bhulasık makinem bozuk bulasıkları elde yıkıyorum servis 650 tl istedi yapımına millet hepten delirdi ya yenisini alırım daha iyi yani ne bilim artık bi bıkmışlık var üstümde hiçbşrşey yapasım yok k.pederim kızına gitti dün o da yokya yemek sorumlulugum kalmadıgından aburcubura daha musait hale geldim ogf toparlanmam lazım yani

Canim iste cok sikmadan vereceksin yoksa batliyor bi yerde az yemek yemenin bi zarari olmaz

O zaman eşinin işlerini boşver yapma kendini salma lütfen bak çok güzel gidiyosun. Bulaşık makinası biz hic kullanmadığımız için bulasık yıkamak bana çok normal geliyo kendine bugünü tatil ilan et sadece yemek yap o da basit bişey olsun brokoli haşla mesela. Dinlen biraz sana iyi gelir ya da çık gez arkadaşlarınla buluş kafa dağıt. Senin buna ihtiyacın var

Cnm sen bir annesin ve evindede misafr var ostesende tostla makarnayla gecistirbilicegin bir duruda deilsin aksam ev halkina ne yapiyorsan iki kasik birinden iki kasik birinden yemeyi dene bence oda olur hatta belki vucudun daha cok kalori aldigi icin daha cok calisir iki uc gun boyle yap sonra motiven yerine gelir eski duzenine donersin sen kacamak yapinca bitti sandin ama bayadr almadigin sekeri vucuduna soktugun icin simdi yeniden istiyor ve yiyemedigin icin seni bu mutsuz ediyor bence ben o kadar zmandr tatli birsey yemedimki dn sabah cok basim dondu tatli bi cay iceyim dedim yaptim ama biryudumda baska icemedim sanki bogazimi yakti vayy dedim neymis bu seker boylee doktum sonra zorla icerdm ama sonra benimde cnm hep sekerli bisey isticekti eminim

Napalım ama derdimiz var şimdi bunlar bdv ye yazacak kadar ağır dertler değil ya o yüzden burdan destek alsak yetiyo zaten oraya yazsak bizi gömerler
Gecen gm bakayim deim oraya daa off cok kotu oldm allah oraya dusurmesin ya ne dertler ver valalhi

Evet evwt arkadaslarla bulusup knusmak cok iyi bencedee toparlarsin hmn kndini mumkunse en zayiflariyla bulus

Gecen gm bakayim deim oraya daa off cok kotu oldm allah oraya dusurmesin ya ne dertler ver valalhi
Ben okudukça sinirleniyorum kızın biri az önce yazmış internetten eşimden habersiz elbise aldım agzımı burnumu kırdı biliyorum hatalıyım haber vermedim çok seviyorum kocami nasil aramız duzelir. Resmen sinirlerim tepeme çıktı inşallah fake konudur dedim yani

Bende bitanesine baktim esimin derdi ne dio eski bi kiz ark yaziomus bunada adam kizi engellemiomus bndan habersiz bulusmuslar falan nie yapiomus bunu esi bnde ona sinirlendim aklmdanda gecti gerc3kmiki acaba die

Bende bitanesine baktim esimin derdi ne dio eski bi kiz ark yaziomus bunada adam kizi engellemiomus bndan habersiz bulusmuslar falan nie yapiomus bunu esi bnde ona sinirlendim aklmdanda gecti gerc3kmiki acaba die
Ay allahım ya onada sinirlendim napcan yani adamin telefonunu alip parcalicaksin adam bildigin aldatmis sonraki yorumlarda yazmis gizlice bulusmuslar. Bosancaksin aldatmanin baska ne cozumu olabilir.

Cok cok haklısın canım eskiden ne yaoardım biliyormusun cocuklara yaoardım ıspanagı sebzeyi et kendim canım istiyor diye tost yaoardım onlar uyuyunca ya da acardım bi cips bi soguk cay bi bikuvi oh keyfim simdi saglıllı olanı yapmak istiyorum ama surekli mutfak ev cocuk ücgeni insanı cok bunaltıyor keske annem yakın olsa da ben de biraz hava alsaö hiç böyle olmicak ama bukadar ugrasıp gayret ettim pes etmek şstemşyorum gecen esim ne dedi bilşyormusun ee bukadar verdin simdi geri 80 e mi cıkacaksın dedi acxayip gaza geldim o an simdi onu dusundum de bukadar verip de geriye dönersem kendime saygısızlık olacak simdi cpcukları uyuttum kosubandına cıkıcam aksama da kendime haslanmıs yumurtalı salata yapmayındusunuyorum cok severim ben

Hanımlar dün spor yapan olmadı mı
Ben yaomadım ya gece 12 ye kadar millet bardı misafir

Hepimiz bursada olsak bi buluşma ayarlardık
Esraa ne guzel olurdu ben burdaya asıgım resmen ya birgun gelirsem görüşelim gercekten hep beraber söyle tophaneye gider bırsaya karsıncay kahve icerizz

Ay tam delirmelik o konular cıldırıtıuorlar insank

Biri daha yokmuydu burda bursadan bulussak ya bigun

Valla gelirsen görüşelim çok güzel olur zaten hepimiz yakın şehirlerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…