Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yanlış aslında sende biliyosundur bütün sağlık örgütleri sütü artıran tek şey su ve bol bol emzirmek derler. Dengeli beslenmek yeterli. Ama bizim toplumda bulgur ye baklava ye emziriyosun derler
Tabi biliyorum yanlis ama emzirirken ozellikle ilk başlarda insan surekli yiyor sen ne okuyordun

Tabi biliyorum yanlis ama emzirirken ozellikle ilk başlarda insan surekli yiyor sen ne okuyordun
Evet öyle oluyor emzirenler ve hamileler. Çevremde görüyorum hamile kalınca 20 30 kg alanlar bile var

Ben makine ve imalat mühendisligi okuyorum hatta artık oldum sayılır :)

Hava bahar gibi ondan mı acaba
Evet cnm bahar gelmis camima yuva yapmaya baslamis kuslar ordan anladim her sabah ci cik civildiyorlar ondan olabilir gece gecte yatmiirum en fazla 12 bebekten dolayi yoruluyorum hemen uykm geliyor sabah kalmakta zorlaniyorum havadan heralde

Evet cnm bahar gelmis camima yuva yapmaya baslamis kuslar ordan anladim her sabah ci cik civildiyorlar ondan olabilir gece gecte yatmiirum en fazla 12 bebekten dolayi yoruluyorum hemen uykm geliyor sabah kalmakta zorlaniyorum havadan heralde
Valla bazen uykudan dolayı bebek düşünmesem mi diyorum ilerde

Emzirirken 3 insan gibi yedigim icin bu haldeyim
Off ben 96 ile d gurdm 90 dm ciktigimda 1 hafta sonra 86 idim sutum azdi cogalsin die yedimde yedim off nasil ama kalip kalip tahin helvalari bozalatr uff simdi migdem bulanio oldum gene 90 kilo ama dolu doluu aldm o 4 kiloyu salak kafam 86dan devam etseydim simdiye coktan 65 olmustum cnki kof bi kiloydu hepsi cok piamanim cokkk

Yanlış aslında sende biliyosundur bütün sağlık örgütleri sütü artıran tek şey su ve bol bol emzirmek derler. Dengeli beslenmek yeterli. Ama bizim toplumda bulgur ye baklava ye emziriyosun derler
Ahh esraa insallah basina gelmez ben iki kere ayni hatayi yaptjm anne olmak ve umut etmk belki bu sefrr olur bu sefer artar sutum die yemek icmek cunki bebegin ac sen ona yetemiyorsun sanki mama verirken zehir veriyormussun hissi lohusalikta insan dusunemiyor gerisini

Inşallah yapmam ya valla korkuyorum o an insan nelerden medet umuyo demek ki. Zor bi durum. Ama bilinçlendik artık sütü sadece emzirmek ve su artiriyo. Benim bi arkadasim sütü artsın diye bulgur yiye yiye 10 kilo aldı. Çok üzüldüm ona kimsede dememiş ne alakası var onla sütün

Hic uzulme en azindan simdi farkindasin benim sutum vardi ama icimdeki bosluk dolmuyordu ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…