İnşallah.Bende çok isterim kesinlikle yapalım bunu
Bende istiyorum ama kocaman mübarekSpor yapan huzurden sizlere haber ver biz istersek herseyi basarabiliriz ya suan öyle mutlu hissediyorumki kendimi
Spor ayakkabılarımı giyip yuksek volumelu kulaklıklarımı takınca yurumuyor ucuyorum sanki kosu bandımı cok özlemişiim
Sonuna kadar okumadim sikinti geldii ben buraya sorana kadar ortaligi ayaga kaldrmistim valla hayatta buraya sormak aklima gelmezzzAy allahım ya onada sinirlendim napcan yani adamin telefonunu alip parcalicaksin adam bildigin aldatmis sonraki yorumlarda yazmis gizlice bulusmuslar. Bosancaksin aldatmanin baska ne cozumu olabilir.
Ne zman gelion cnm gel gel bulusalim ucumuzz yokmu arttirannBen amcalara geleceğim Bursaya.Geldiğimde tanışmak isterim sizinle
Ayni durumdayiz cnm bende kaynam annem hep uzaktalat olsun napail sagliginiz iyi olsnda kaldirirzz herseyi heh bende onu dusunuyorum bir salsam 80 i bulurum yine ama simdi old yere kolay gelemdim ki 80 olayimm sonrasi daha kotu gene aynalara kus gene kocamin yanina yakismadigimi dusunucem istedigimi giyemiycem iki cocuk annesi sisko bi ti0 olucam yok yok ben suyumu yudumliyayim en iyisi aksamada bnde nohut salata yapicmCok cok haklısın canım eskiden ne yaoardım biliyormusun cocuklara yaoardım ıspanagı sebzeyi et kendim canım istiyor diye tost yaoardım onlar uyuyunca ya da acardım bi cips bi soguk cay bi bikuvi oh keyfim simdi saglıllı olanı yapmak istiyorum ama surekli mutfak ev cocuk ücgeni insanı cok bunaltıyor keske annem yakın olsa da ben de biraz hava alsaö hiç böyle olmicak ama bukadar ugrasıp gayret ettim pes etmek şstemşyorum gecen esim ne dedi bilşyormusun ee bukadar verdin simdi geri 80 e mi cıkacaksın dedi acxayip gaza geldim o an simdi onu dusundum de bukadar verip de geriye dönersem kendime saygısızlık olacak simdi cpcukları uyuttum kosubandına cıkıcam aksama da kendime haslanmıs yumurtalı salata yapmayındusunuyorum cok severim ben
Bende istiyorum ama evde yer yokk buyuk bi eve gectigim gibi bitane bende alicm hos o zmn calisio olucam zamanim olmaya bilirSpor yapan huzurden sizlere haber ver biz istersek herseyi basarabiliriz ya suan öyle mutlu hissediyorumki kendimi
Spor ayakkabılarımı giyip yuksek volumelu kulaklıklarımı takınca yurumuyor ucuyorum sanki kosu bandımı cok özlemişiim
Günaydın kaptanım nasıl oldunuz, rüzgar nasıl
Günaydın canım.Nasılsınız?Toparlayabildiniz mi?
ruzgar cok iyi masallah ama ben kotuyum resmen coktumGunaydin kaptan bebis nasil oldu
gecen gu instada bi diyetisyende yazmis diyetinizi esnek tutun arada kacamak yapin sonrasinfa buyuk patlamalar yasamayin diye. Haftada bi olan ufak kacamaklara sesim cikmicak artik :)Ben biraz ya hep ya hiçciyim galiba canım ya
Sen ne mezunusun canım?Süt iznindesin sanırımBende istiyorum ama evde yer yokk buyuk bi eve gectigim gibi bitane bende alicm hos o zmn calisio olucam zamanim olmaya bilirbizim yerimizede yuru sen yak kilolari
Ah canıım benim kostugum yeri görsen ardiye gibi kapalı bi balkonum bar balkon tam kosubandının boyu kadar bazen cok kosunca havasız kalıyorum o derece dar ama mecbur kaldım valla bizde de yer yok 2+1 evBende istiyorum ama kocaman mübarekbizim evde koyacak yer yok
Ah canım ya kolay gelsin calışmak zor baskasının emrinde olmak daha zorBen çok karıştım yine.Şubat ayından nefret ediyorum.Rapor üzerine rapor.Bitmedi yaaa.Migrenim tuttu
Aynen bitanem demişmiydim bilmiyorum ben hep esimden yuksek kilolardaydıö simdi artık o alıyor ben verşyorum ve ilk defa ondan daha zayıfım oyuzdn hiç şstemşyorum almak ne kadar o ima yapmasada her halinle kabul desede sen kendini illakş rahatsız hissediyorsun oyuzden uzak kalsın bizden yaglarAyni durumdayiz cnm bende kaynam annem hep uzaktalat olsun napail sagliginiz iyi olsnda kaldirirzz herseyi heh bende onu dusunuyorum bir salsam 80 i bulurum yine ama simdi old yere kolay gelemdim ki 80 olayimm sonrasi daha kotu gene aynalara kus gene kocamin yanina yakismadigimi dusunucem istedigimi giyemiycem iki cocuk annesi sisko bi ti0 olucam yok yok ben suyumu yudumliyayim en iyisi aksamada bnde nohut salata yapicm
Ben de oyle dar bi alanda zor zamanda kosuyorumki cocukları uyutup 15 dk da bir odaya gisiyorum uyanan bagıran cıgıran var mı diye :)) ama işte ne yapıcan sisko olmakBende istiyorum ama evde yer yokk buyuk bi eve gectigim gibi bitane bende alicm hos o zmn calisio olucam zamanim olmaya bilirbizim yerimizede yuru sen yak kilolari
kaptancıgııım uzulme cokme artık bu olay hayatımız boyunca kalacak bir iz bırakıyor annede 40 yasına da gelse cpcugumuz damadımıza gelşnimize tembih ederiz ateslenince dikkat et diye :)ruzgar cok iyi masallah ama ben kotuyum resmen coktum
gecen gu instada bi diyetisyende yazmis diyetinizi esnek tutun arada kacamak yapin sonrasinfa buyuk patlamalar yasamayin diye. Haftada bi olan ufak kacamaklara sesim cikmicak artik :)
Gece surekli uyaniyorum atesini olcuyorum atesi yok ama bana sanki var gibi geliyo surekli derece elimde. Gozunun icine bakiyorum. Ne dusundum biliyomusun.kaptancıgııım uzulme cokme artık bu olay hayatımız boyunca kalacak bir iz bırakıyor annede 40 yasına da gelse cpcugumuz damadımıza gelşnimize tembih ederiz ateslenince dikkat et diye :)
Vaay anlayıslı kaptan ama izinleri de sen ver bence kafamıza göre kacamak olmasın bari :)
Lise mezunuyum cnm yok calismiyorum evlendikten sonra calismadm 7 yil oldu simdi baslicm yeni bi ise haber bekliyorum insallahSen ne mezunusun canım?Süt iznindesin sanırım
Bende de durum ayni hatta kilomdan evlendigimizz ilk gece beni eve kucaginda sokmadi aman aman cok deildim o zman 75 falandm ama o cok zayifti hic tesebbus bile etmedi iccimde ne kadar ukte kaldi salak kafam diyorum simdi gencecikmisim siksaymisim ya disimo yok ama guzellik yetmis ruhumaaAh canıım benim kostugum yeri görsen ardiye gibi kapalı bi balkonum bar balkon tam kosubandının boyu kadar bazen cok kosunca havasız kalıyorum o derece dar ama mecbur kaldım valla bizde de yer yok 2+1 ev
Ah canım ya kolay gelsin calışmak zor baskasının emrinde olmak daha zor
Aynen bitanem demişmiydim bilmiyorum ben hep esimden yuksek kilolardaydıö simdi artık o alıyor ben verşyorum ve ilk defa ondan daha zayıfım oyuzdn hiç şstemşyorum almak ne kadar o ima yapmasada her halinle kabul desede sen kendini illakş rahatsız hissediyorsun oyuzden uzak kalsın bizden yaglar
Ben de oyle dar bi alanda zor zamanda kosuyorumki cocukları uyutup 15 dk da bir odaya gisiyorum uyanan bagıran cıgıran var mı diye :)) ama işte ne yapıcan sisko olmak
Off kaptanim tamda dun geceko ruyamin ustune tuzla buz oldu benim aklimdan cikmio yaa ya cocuklarim birgun hast olursa ya ben onlara bakamick gibi olursam diee hep tovbe ediyorum aklima getrmemeye calisiyorum ama her gece yastiga basimi koydugum gibi inadi aklima geliolarrGece surekli uyaniyorum atesini olcuyorum atesi yok ama bana sanki var gibi geliyo surekli derece elimde. Gozunun icine bakiyorum. Ne dusundum biliyomusun.
Biz havale gecirdi diye coktuysek ya organ nakli bekleyen cocuklarin anneleri napiyo?
Kronik rahatsizligi olanlarin anneleri?
Allahimmm cok zor jimseyi evladiyla sinamasin Rabbim.
Izinleri eger bana altarnatif sunarsaniz ben veririm. Zaten gidipde bi pasta bi tepsi borek yemezsiniz heralde ")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?